nakup

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
Uporabniški avatar
VIP
Poznavalec
Reactions:
Kraj: Šentvid pri Stični

nakup

Odgovor Napisal/-a VIP » 02 Jun 2006, 20:00

Jaka, se strinjam s tabo, mislim da si z zadnjim odstavkom zadel bistvo te teme :D
Jaz z svojimi 10 konji marsikje priplezam, do sedaj se še ni zgodilo da bi zmanjkalo moči, ustavi pa se ko izgubim oprijem gum. Je pa res da se v kakšne ekstremne terene ne upam ker se večinoma vozim sam, in si kakih nesreč ne smem privoščit (primer motokrosista iz moje bližine prejšnjo soboto) :(

:lokostrelec

Uporabniški avatar
Balty
Moderator
Reactions:
Kraj: Ivančna Gorica
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Balty » 02 Jun 2006, 21:29

VIP napisal/-a:Jaka, se strinjam s tabo, mislim da si z zadnjim odstavkom zadel bistvo te teme :D
Jaz z svojimi 10 konji marsikje priplezam, do sedaj se še ni zgodilo da bi zmanjkalo moči, ustavi pa se ko izgubim oprijem gum. Je pa res da se v kakšne ekstremne terene ne upam ker se večinoma vozim sam, in si kakih nesreč ne smem privoščit (primer motokrosista iz moje bližine prejšnjo soboto) :(
VIP, kaj blo? je za javnost?

2005 - Barossa Cheetah 250
2006 - Barossa Silverhawk 250R
2007 - Imate predlog ? :)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Jun 2006, 22:13

Je blo v javnosti

Litija – Prostovoljci iz Kostrevnice in Šmartna pri Litiji so šli v soboto zvečer(27.05.2006) na pomoč motokrosistu, ki se je ponesrečil v okolici Bogenšperka. Štiriindvajsetletni motorist, domačin, ki se je uril po tamkajšnjih brezpotjih, se je namreč okrog sedmih po telefonu oglasil domačim in povedal, da je padel, ni pa znal opisati kraja, kjer se mu je zgodila nesreča. Takoj so ga šli iskat njegovi domači pa prijatelji motoristi in ga s pomočjo gasilcev in policistov čez poldrugo uro tudi našli. Žal je pomoč prišla prepozno, ponesrečenec je očitno zmogel samo še toliko moči, da je poklical domov, potem pa je izgubil zavest in umrl.Voznik med vožnjo NI uporabljal čelade !

Vir-Policija in Delo

Tudi mi spadamo v isto kategorijo,zato previdnost ni odveč.Je pa tako,da v vsakem primeru vedno rinemo v nevarnost-vsaj malo,zaradi adrenalina.Priznam,tudi jaz in takele stvari me streznijo vsaj za trenutek.Naslednji dan pa zopet v hrib.Kaj morem ???

Uporabniški avatar
sinner
[_ [] [_
Reactions:

Odgovor Napisal/-a sinner » 03 Jun 2006, 12:24

Res škoda,da se je tole mogl zgodit :( ,žalujem z njegovo družino,ampak še vseen pa ni prov da se je vozil brez čelade,zdej pa odvisno kako je padel,Jaka a mogoče piše kam se je udaril?
LP Aleš

Odgovori