Jaz bi prosil za nasvet pri nakupu športnega ATV-ja!
Ne vem kaj naj kupim.Zelo vseč mi je BAJA 650, samo mi ne pride v postev ker nima vzvratne brzine!!
Tko da prosim, če mi lahko piporičite kasen podoben štircikel z vzvratno brino!!!
HVALA
apache - a ni to helikopter?!sajba napisal/-a:Ja kasna yamaha bi bla kar prava, sam so skor vse brez homologacije.
Danes sem detaljno pregledal vse športne atvje med 3000 in 7000!
Tko da bi prisla v poštev kasna raptorca ali predator!!!
Kar se pa tiče se neuveljavljenih firm je pa APACHE RLX450 ali ACCESS MOTOR(kar mislim da je eno in isto) neprimerno ceneje od SMC-ja!!!![]()
Apache je že v štartu cenejši za 1300eu in ima ze plinske amort., nerfbare in alu platišča brez doplačila.Plus to ima še homologacijo za 2 osebi in kar 2 leti garancije!!!!
Tko da mislim da je APACHE še najboljša izbira, samo malo me bega kvaliteta!!!
Zanima me če ima ze kdo kašne izkušnje z Apachem oz. Access motor, oz. ali je vredno svojega denarja???
HVALA ZA ODGOVORE
Ker imaš veliko izkušenj z atv-ji, pa kljub temu ne bi dal več kot 5 jurjev imam občutek, da bo najbolje kupiti nazaj kitajca saj 10000 prevoženih z njim ni tako malo. Vse ostalo bo pre-drago, rabljeno mislim, in vprašanje, koliko so ti rabljeni sploh ohranjeni. Rabljeni pa ne vem, če bodo tako vzdržljivi ali ohranjeni !sajba napisal/-a:!![]()
Imam že veliko izkusenj z atv-ji, sam z kitajci!!!
Več kot 5 jurjev nekako nebi dal
Z kitajci sem naredu preko 10000km in vem kolk je ura?
če še nisi videl oziroma peljal ne enega ne drugega kako veš kaj je koliko močno?sajba napisal/-a:Ja sej bi dal za Bajo mal več, zdej je ena gor za 6200sam pač zarad rikverca odpade
, pa tud ena yamaha lepa je gor za 5500
, sam kaj ko ni homologirana!Apacha pa dobim za 5k
novega, s homologacijo za 2 in 2 letno garancijo
, pa se glih tolk je močan1
tko da je menda najboljša izbira, če je tud kvaliteta taprava-to bomo pa se vidl-kako bo špilal
Če si tako prepričan o kvaliteti, dodatni opremi, ugodni ceni, garanciji in vsem ostalem, ne vem zakaj nas sprašuješ?Apache je že v štartu cenejši za 1300eu in ima ze plinske amort., nerfbare in alu platišča brez doplačila.Plus to ima še homologacijo za 2 osebi in kar 2 leti garancije
Jaz se vozim naprej in ne v rikverc.sajba napisal/-a:Jaka, mene pa zanima če kaj pogresas rikverc pri tvoji Baji???
Saj nisem prepričan o kvalitetiEnx napisal/-a:Če si tako prepričan o kvaliteti, dodatni opremi, ugodni ceni, garanciji in vsem ostalem, ne vem zakaj nas sprašuješ?Apache je že v štartu cenejši za 1300eu in ima ze plinske amort., nerfbare in alu platišča brez doplačila.Plus to ima še homologacijo za 2 osebi in kar 2 leti garancije![]()
Mislim pa, da vas veliko pozablja eno stvar - kaj ti bo garanacija, če ti motor 2 meseca na leto, ponavadi sredi sezone stoji pri mehaniku, ki ti mora v 45 dneh odpraviti napako?Če si toliko pomagal pri strokovnem svetovanju pri uvozu kitajčkov in si tak silen majstor, potem bodi faca pa se vozi še naprej s Kitajčkom in ne sprašuj nas o mnenju, ker ne verjamem da je kdo na forumu, ki ti bo priporočal Kitajčka. Glede rikverca pa je tako, najprej vozi dobro naprej potem pa razmišljaj o rikvercu. Pa srečno vožnjo.
pa tud v garažo ga rad riverc zapeljem, ker mam malo klančka Zato pa sprašujem in čakam, da mi da kdo kašen normalen nasvetSpasky napisal/-a:če še nisi videl oziroma peljal ne enega ne drugega kako veš kaj je koliko močno?sajba napisal/-a:Ja sej bi dal za Bajo mal več, zdej je ena gor za 6200sam pač zarad rikverca odpade
tko da je menda najboljša izbira, če je tud kvaliteta taprava-to bomo pa se vidl-kako bo špilal
Access shit oziroma apache shit se ne moreta primerjat z eno raptorko700!
Tudi LTZ, DVX, KFX so dobri quadi.
In po kakih terenih se voziš, da ti je rikverc tako nujen?
Z ltr-jem sem prevozil kar nekaj km po gozdu ter različnem terenu in rikverc sem najbolj rabil pred gostilno...
nasvet: ne kupuj apache in acces shit...počakaj raje na rabljeno homologirano raptorko ali LTZ/DVX, mogoče vmes celo prišparaš in si kupiš novo.sajba napisal/-a:Zato pa sprašujem in čakam, da mi da kdo kašen normalen nasvetSpasky napisal/-a:če še nisi videl oziroma peljal ne enega ne drugega kako veš kaj je koliko močno?sajba napisal/-a:Ja sej bi dal za Bajo mal več, zdej je ena gor za 6200sam pač zarad rikverca odpade
Z ltr-jem sem prevozil kar nekaj km po gozdu ter različnem terenu in rikverc sem najbolj rabil pred gostilno...![]()
Ja vsi imajo tam okol 50 konj, vsaj tako je na avto netu napisano, sicer pa vsak drugače napiše, raje mal več kot pa je realno!!!![]()
Drugače pa v gozdu tolkrat prav pride al pa ko se vozim po jezeru kadar presahne!!!Včasih je kje kako drevo čez vlako in ne moreš čež, tko da morš it okol v -celo-med drevesi in skor nikol ne morš it direkt skoz, tko da mors z rikvercom popravljat da lahko odmotaš!!!![]()
JS DRGAČ NISM HVALU APACHA, SAM PRAVM DA IMA NAJBOLJŠO PONUDBO!!!ZANIMA ME PA ČE JE VREDEN SVOJEGA DNARA, AL SE MI BOLJ SPLAČA KUPIT NEHOMOLOGIRANO RAPTORKO ZA 5K
Ja men se kitajc ni zameru, verjetn zarad tega k sm mel zastonj koseguber napisal/-a:mislim da za tvoj dnar da najbol kupiš kakega ltz-ja ali dvx-a.
Za Acess pa tko, če je kitajc ga ne kupim za noben dnar.
Če bi yamaha ratala kitajska je nikoli nebi kupil.![]()
Zamera do konc lajfa.
Razmisli preden kupiš.5k € ni malo denarja.

ja, saj se ne mudij e še 2-3 mesce cajta za nabavo, tačas bom pa ze vse preštudiral in se odločil.bom imel vse na očehSpasky napisal/-a:nasvet: ne kupuj apache in acces shit...počakaj raje na rabljeno homologirano raptorko ali LTZ/DVX, mogoče vmes celo prišparaš in si kupiš novo.sajba napisal/-a:Zato pa sprašujem in čakam, da mi da kdo kašen normalen nasvetSpasky napisal/-a: če še nisi videl oziroma peljal ne enega ne drugega kako veš kaj je koliko močno?
Z ltr-jem sem prevozil kar nekaj km po gozdu ter različnem terenu in rikverc sem najbolj rabil pred gostilno...![]()
Ja vsi imajo tam okol 50 konj, vsaj tako je na avto netu napisano, sicer pa vsak drugače napiše, raje mal več kot pa je realno!!!![]()
Drugače pa v gozdu tolkrat prav pride al pa ko se vozim po jezeru kadar presahne!!!Včasih je kje kako drevo čez vlako in ne moreš čež, tko da morš it okol v -celo-med drevesi in skor nikol ne morš it direkt skoz, tko da mors z rikvercom popravljat da lahko odmotaš!!!![]()
JS DRGAČ NISM HVALU APACHA, SAM PRAVM DA IMA NAJBOLJŠO PONUDBO!!!ZANIMA ME PA ČE JE VREDEN SVOJEGA DNARA, AL SE MI BOLJ SPLAČA KUPIT NEHOMOLOGIRANO RAPTORKO ZA 5K