vitla warn...presenetljivo...ali pa sploh ne
vitla warn...presenetljivo...ali pa sploh ne
rad bi povedal samo eno primerjavo...par dni nazaj sem bil pri ski&sea da bi poprašal za warnovo vitlo in mi je ponudil model rt30 sepravi 3000 librov za ceno krepko čez 700 evrov...nato pogledam na stran mamuta 4x4 kjer tudi prodajajo warnove vitle sepravi pratično isto rt30 model za 485 evrov..lahko rečemo 250 evrov razlike ki grejo lepo u žep lastniku:)pa sigurno pri mamutu tudi on nekaj zasluži...ne nekaj verjetno veliko ko jo proda...kolk zasluži pol pri ski&sea...res prodajajo zlato pa narod še kr misli da majo tam boljšo robo zato k je tolk dražja...
Na kolk časa ga je pa treba menjat pri 800-tki?
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
pri vseh kanarčkih je servis na 6k km in tam je tudi menjava jermena (razen če nočeš, sam ziher je ziher)Branko napisal/-a:Na kolk časa ga je pa treba menjat pri 800-tki?
drugač pa je kolega na 800-tki uničil jermen pri 1500km. vse se da če se hoče
sej za audi servis je tudi dražji kot pa za recimo škodo, pa vsi vemo da je audi boljši.
Prosim, če pogledaš na BRP parts, potem pa se loti sajenja buč. Poleg sajenja pa te bom še opozoril na tole pravilo, predvsem 1.luksislo napisal/-a:pri vseh kanarčkih je servis na 6k km .
Hvala !
http://atv.si/forum/viewtopic.php?t=1681
Tudi jaz sem slišal enako...že vejo sami kolk je treba šravfat kr so pa le najbolši stroji to in predvsem najdražji ne...vsak ko ga srečas in se ne spozna glih najbl na motorje tapru k vidi neki vlkiga reče oooo i maš pa bombardierja..pol mu pa rečeš ne to je suzuki je pa ceu pametn kok so tisti fain d to je pač krneki:)vlk gnara vlk muske za 6000 kilometrov:)
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dragatuš
- Kontakt:
Zanimivo, ja! Predvsem pa nerazumljivo!matej64 napisal/-a:Tudi jaz sem slišal enako...že vejo sami kolk je treba šravfat kr so pa le najbolši stroji to in predvsem najdražji ne...vsak ko ga srečas in se ne spozna glih najbl na motorje tapru k vidi neki vlkiga reče oooo i maš pa bombardierja..pol mu pa rečeš ne to je suzuki je pa ceu pametn kok so tisti fain d to je pač krneki:)vlk gnara vlk muske za 6000 kilometrov:)
http://www.can-am.brp.com/en-CA/models/ ... /index.htm
tuki se recimo tut lepo vidi..hehe..cena outlanderja na tej strani na pa me gdo popravi pr ski & sea pride 18 tisoč evrov tle pa če pretvoriš u evre tk dobrih 12 tisoč...da bi transport pršu 6 tisoč evrov...ne verjamem...kolikor jas vem pride ladijski kontejner iz zda do nas nekaj čez 500 evrov pa lah not naložiš glih kar ti paše...no nevem...ampak da nebo pomote...je res dobr stroj tole...bi ga tudi jaz imel..še posebej zaradi dveh sedežev...sam za tak denar lahko kupim dva bruteforca ali kingquada pa se lahko s punco vsak na svojim peljema...hahah
tuki se recimo tut lepo vidi..hehe..cena outlanderja na tej strani na pa me gdo popravi pr ski & sea pride 18 tisoč evrov tle pa če pretvoriš u evre tk dobrih 12 tisoč...da bi transport pršu 6 tisoč evrov...ne verjamem...kolikor jas vem pride ladijski kontejner iz zda do nas nekaj čez 500 evrov pa lah not naložiš glih kar ti paše...no nevem...ampak da nebo pomote...je res dobr stroj tole...bi ga tudi jaz imel..še posebej zaradi dveh sedežev...sam za tak denar lahko kupim dva bruteforca ali kingquada pa se lahko s punco vsak na svojim peljema...hahah