Mnenja POLARIS - ARTICAT - BOMBARDIER - KAWASAKI
Mnenja POLARIS - ARTICAT - BOMBARDIER - KAWASAKI
Zanima me vaše mnenje, izkušnjeo teh znamkah ATV-jev.
Kakšne razlike so med njimi, vaše mnenja kateri je najboljši.
Kdo ima najboljši servis in zalogo rezervnih delov.
Lp
Lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Re: Mnenja POLARIS - ARTICAT - BOMBARDIER - KAWASAKI
Najboljšega ni!Kostrunc napisal/-a:Zanima me vaše mnenje, izkušnjeo teh znamkah ATV-jev.
Lp
So le dobri, med katerimi je razlika predvsem v podrobnostih in deloma tudi namenu in nekoliko manj dobri (beri manj kvalitetni oz. vzdržljivi).
Sicer pa kot si prebral; preizkusi kar ti najbolj paše pod rit in v roke.
LP in predvsem zase izberi!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Pri japoncih Yamaha, Kawasaki, Suzuki se na dele caka cca. 7 dni, ce jih narocis na uradnem servisu. Za Arctic-cat je tudi enaka cakalna doma, ce je artikel v centralnem skladiscu v Avstriji, drugace do 3 tedne. Kako je pri BRP in Polarisu pa kaksen, ki je ze kaj narocal...
BTW: To nisem pisal za potrosni material. Ta je po vecini kar takoj dobavljiv.
-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
No vidva, ko je generalka pa mene pokličeork napisal/-a:A servisni interval? Jaz to kar redno servisiram...BIF napisal/-a:Glede na to, da imava isto sosedo....tebi laže....moj je najdaljši!
(Nadaljujem s šalo, da ne bo kakšnega nesporazuma)
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
No za Kawasakija to zasigurno ne drži. Kar se tiče potrošnega materijala se dobi hitro , ko je pa kaj bolj resnega pa čakaš , če imaš srečo seveda caa 3 tedne. Imajo neumen sistem naročanja ravno v ponedeljek in , če ti motor crkne v torek boš čakal 14 dni na dele in to če gre vse posreči. To se mi je zgodilo že dvakrat pa tudi sedaj v tretje je isto naročene imam teflone in gospoda iz Maribora jih naroča že tri tedne oziroma jih ne , ker vedno pozabijofreshslo napisal/-a:Pri japoncih Yamaha, Kawasaki, Suzuki se na dele caka cca. 7 dni, ce jih narocis na uradnem servisu. Za Arctic-cat je tudi enaka cakalna doma, ce je artikel v centralnem skladiscu v Avstriji, drugace do 3 tedne. Kako je pri BRP in Polarisu pa kaksen, ki je ze kaj narocal...
- freshslo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Menges
- Kontakt:
Hmmm ja za Yamaho vsi narocajo preko DeltaTeama v Krskem, servis Stern pa ima direktno narocanje na nizozemskem, ce se ne motim. Za Suzukija pa kolikor vem ima Panigaz direktno dobavo iz Madzarske. Poizkusi poklicat v Panigaza, Kranj in vprasaj kako je z dobavo, ce ima kaksno direktno vezo mim DKSa.
Civava napisal/-a:No za Kawasakija to zasigurno ne drži. Kar se tiče potrošnega materijala se dobi hitro , ko je pa kaj bolj resnega pa čakaš , če imaš srečo seveda caa 3 tedne. Imajo neumen sistem naročanja ravno v ponedeljek in , če ti motor crkne v torek boš čakal 14 dni na dele in to če gre vse posreči. To se mi je zgodilo že dvakrat pa tudi sedaj v tretje je isto naročene imam teflone in gospoda iz Maribora jih naroča že tri tedne oziroma jih ne , ker vedno pozabijofreshslo napisal/-a:Pri japoncih Yamaha, Kawasaki, Suzuki se na dele caka cca. 7 dni, ce jih narocis na uradnem servisu. Za Arctic-cat je tudi enaka cakalna doma, ce je artikel v centralnem skladiscu v Avstriji, drugace do 3 tedne. Kako je pri BRP in Polarisu pa kaksen, ki je ze kaj narocal...
BTW: To nisem pisal za potrosni material. Ta je po vecini kar takoj dobavljiv.Tako , to je še en dodaten razlog da moj denar ne bo šel nikdar več za Kawasakija.
Zadnjič spremenil freshslo, dne 06 Jul 2011, 20:13, skupaj popravljeno 2 krat.
-CanAm Outlander 1000 XT
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X
Hmmm, zelo dolgo se čaka te dele, kaj nima nobeden zaloge?freshslo napisal/-a:Pri japoncih Yamaha, Kawasaki, Suzuki se na dele caka cca. 7 dni, ce jih narocis na uradnem servisu. Za Arctic-cat je tudi enaka cakalna doma, ce je artikel v centralnem skladiscu v Avstriji, drugace do 3 tedne. Kako je pri BRP in Polarisu pa kaksen, ki je ze kaj narocal...
Jaz sem kupil ADLY skuter in rabil rezervni del, klical sem po Sloveniji in v Nemčijo, pa ni imel nobeden na zalogi dela.
Zato sem poslal mail direktno na proizvajalca in dobil dele v 4 dneh!!!
Da o ceni ne govorim, zeloooon poceni.