Kot še eno igračo, bi si kupil 4 kolesnik. Sem pač nor na na motorna vozila in dnevi brez njih so turobni. Avto pa je samo orodje s katerim grem v službo
Zanima me kaj kupiti za okoli 2000 evrov, toliko bi dal saj sem še motorist,border... in vse kar nanese čez leto.
Sem kar pregledal forum in vidim, da vsi priporočate bol tajvanske izdelke. Zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje kako je z uvozom iz Kitajske ( tajvana), se sploh kaj prišpara? Lahko bi šel tudi v kako nemčijo ali Italijo, to mi ne predstavlja problema. Ker se ukvarjam z veliko zadevami ( motorji, avti, elektronika,računalniki) vedno dobim občutek da je pri nas npr nemška cena + 15 %.
Naj povem, da mi mehanična opravila ne predstavljajo problema, saj sem včasih 5 ur šraufal in se 3 vozil
Kupil bi pa kak 250 ccm (več nikoli ne škodi ) atv z priklopom za prikolico, vitel bi tudi pasal
Videl sem tudi ta Loncin Desert storm 250ccm, se dobi za kako uredu ceno. Pa me zanima a je to sploh za kaj?
Ne pričakujem pa nekaj zelo hudega za tak denar. Vidim pa da so cestaki ugodni glede na to koliko so te atv
Hvala za mnenja in informacije.
Lp