Nisem kritik nobene ATV znamke,le ljudi kateri se "duvajo" z prestižnimi znamkami in zaničujejo vse ostalo ,ne maram!
Sem se na novo podpisal!

Še zadnja iz Črne gore z Kitajskim proizvodom na štirih kolesih !

tole pa je dobra ideja, mogoče še kaj dobim za mojega, ker tukaj ni svetlobe za mojo čunga lunga zadevojaka napisal/-a:Je že kdo slišal, da Can-Am,Yamaha,Kawasaki ali druge renomirane znamke odkupujejo svoje štirikolesnike.
Kitajci so edini, ki to delajo, saj odkupijo skoraj vse svetovne zaloge starega železa.
pozabil sem omenit, da sem kupil motor v sredini Julija. Ampak dobro, če ste jih v dveh vikendih toliko naredili PO TERENU potem res kapo dol. Moreš imet res dober motor in biti odlično fizično pripravljenSEBA napisal/-a:Ti matr,celih 1000 km na leto1.svoje čase smo jih naredil v dveh vikendih toliko.Res referenčen podatek za vzdržljivost

SEBA napisal/-a:Ti matr,celih 1000 km na leto1.svoje čase smo jih naredil v dveh vikendih toliko.Res referenčen podatek za vzdržljivost
Lahko pa primerjaš novega Kitajca za 2.ooo eur ali rabljenega Taiwanca za 2.ooo eur. Tudi tukaj novi Kitajc nima prav nobenih argumentov, ki bi mu bili v prid.jay886 napisal/-a: in Kitjaca za 2k ali pa Tajvanca za 5keur.Lp