Vsi se kur.... z BRP-ji in iz principa ga ne bom nabavil!
nakup tega atv
Re: nakup tega atv
ja pandica fajn prede....res lepo gre in je lepo očuvana.....taka nemoren nič drugo rečt kot same pohvale glede atv-ja in na lastnika.....

Super....želim ti veliko varnih kilometrovdvutek napisal/-a:ja pandica fajn prede....res lepo gre in je lepo očuvana.....taka nemoren nič drugo rečt kot same pohvale glede atv-ja in na lastnika.....![]()
![]()
![]()
![]()
Street Fighter Quad Team Slovenia
hvalarambo123 napisal/-a:Super....želim ti veliko varnih kilometrovdvutek napisal/-a:ja pandica fajn prede....res lepo gre in je lepo očuvana.....taka nemoren nič drugo rečt kot same pohvale glede atv-ja in na lastnika.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zanima me menjava auspuha, ta ko je gor ni več tako "lep"...
kaj lahko pričakujem ob menjavi auspuha?
kateri auspuh priporočate?
lp
kaj lahko pričakujem ob menjavi auspuha?
kateri auspuh priporočate?
lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Za tvojega imam "originalni" auspuh. Sem ga za mojo Pando pripravil a je šla prej od hiše! Dobra zadeva, a kolikor vem se je ob tem še treba malce "poigrati" z nastavitvami kar pa je delo za tiste, ki se na to spoznajo! Vsekakor pa pride kar nekaj konjičkov v "štalco" z novim izpuhom!
to glih nočem kaj dirati moped ker sedaj za 1x dobro gre. samo me žre ko vidim auspuh, saj veš kako izgleda.... je dosti dreganja dodatnega?BIF napisal/-a:Za tvojega imam "originalni" auspuh. Sem ga za mojo Pando pripravil a je šla prej od hiše! Dobra zadeva, a kolikor vem se je ob tem še treba malce "poigrati" z nastavitvami kar pa je delo za tiste, ki se na to spoznajo! Vsekakor pa pride kar nekaj konjičkov v "štalco" z novim izpuhom!
ali se lahko kaj zamiga?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Kolikor jaz vem ta auspuh še zlepa ne bo crknil. Jaz bi pustil zadevo pri miru. Bolj mešaš po dreku bolj smrdi. Motor je ok in naj tako tudi ostane. Ko greš čez blato so itak vsi usrani!
Lahko pa ga daš komu in ti original "oplašči" v kak "rostfraj"...če je videz pomemben!
Lahko pa ga daš komu in ti original "oplašči" v kak "rostfraj"...če je videz pomemben!
ja saj zato se gre ker je auspuh čist ok,...samo videz pač....noče pa kaj zamigat samo zaradi videza...BIF napisal/-a:Kolikor jaz vem ta auspuh še zlepa ne bo crknil. Jaz bi pustil zadevo pri miru. Bolj mešaš po dreku bolj smrdi. Motor je ok in naj tako tudi ostane. Ko greš čez blato so itak vsi usrani!
hvala za nasvete