Nakup novega delavca - mnenje

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
tomazek
Začetnik
Reactions:

Re: Nakup novega delavca - mnenje

Odgovor Napisal/-a tomazek » 14 Nov 2012, 09:32

Pozdravljeni!

Hvala za lep sprejem na forumu. Zelo Lep je občutek, da nisi sam. Na podlagi vašega nasveta bom obiskal WBC. Moram vam povedat, da sem po telefonu govoril z obema - že pred časom. Ne poznam nobenega, vendar sem dobil od Bucota občutek, da je brez volje, da se mu tudi pogovarjat o njegovi ponudbi ne ljubi. Zelo nezainterisirano mi je deloval.
Ima mogoče kdo izkušnje glede primerjave cen tekočega vzdrževanja navedenih delavcev (CF-MOTO, Linhai, Dinli) in dobavljivost delov.
Se vam zagotovo oglasim še z prošnjo o nasvetih z željo, da prvi nakup 4-kolesca ne obžalujem. Upam, da me sneg ne prehiti. Hvala.

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 14 Nov 2012, 10:23

Tudi jaz ti svetujem WBC, za omenjene motorje ima dele, glede stroškov tekočega vzdrževanja pa mislim, da ni velikih razlik. Na to vprašanje ti bo znal Boštjan najbolj točno odgovoriti.

K Bucotu nikar ne hodi, imam tudi jaz slabe izkušnje z njim =; [-X

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 14 Nov 2012, 17:20

Jaz imam z bucotom odlicne izkusnje. Ko sem dobil preblisk, da bi kupil Dinlija, me je od bucota mama nagnala iz drvarnice, kjer je imel parkirane Dinlije, ces da fantje hodijo samo gledat in plezat po motorjih... Se danes sem ji hvalezen, ker sem sel naslednji dan potem iskat suzuki kingquda :-)

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

amg skupina
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a amg skupina » 14 Nov 2012, 17:24

freshslo napisal/-a:Jaz imam z bucotom odlicne izkusnje. Ko sem dobil preblisk, da bi kupil Dinlija, me je od bucota mama nagnala iz drvarnice, kjer je imel parkirane Dinlije, ces da fantje hodijo samo gledat in plezat po motorjih... Se danes sem ji hvalezen, ker sem sel naslednji dan potem iskat suzuki kingquda :-)
:bbb:

Vidiš, vsako slabo je za nekaj dobro!!

Bombardier Quest 650XT
Can Am Outlander 800R Max XT

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 14 Nov 2012, 17:27

freshslo napisal/-a: me je od bucota mama nagnala iz drvarnice,
Danes tud blizu ne moreš več. Ograja visoka 2 m, kamer kolikor hočeš, prideš blizu, pa se ista mama z balkona dere, da bo poklicala policijo, če se takoj ne odstraniš. #-o

amg skupina
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a amg skupina » 14 Nov 2012, 17:32

Jaz ga sicer ne poznam (in ga verjetno tudi ne bom, če ga mama tako čuva), sam po moje ima dec od štirikolesnikov tolk denarja doma, da je tako "za zidovi"! :mrgreen:

Bombardier Quest 650XT

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 14 Nov 2012, 17:56

jaka napisal/-a:
freshslo napisal/-a: me je od bucota mama nagnala iz drvarnice,
Danes tud blizu ne moreš več. Ograja visoka 2 m, kamer kolikor hočeš, prideš blizu, pa se ista mama z balkona dere, da bo poklicala policijo, če se takoj ne odstraniš. #-o
buco že dolgo nima drvarnice oz ima tam samo "skladišče". Glede denarja se ne motiš...Poleg te drvarnice ima ML AMG-ja in celo paleto BRP plovil in vozil v vrednosti, ki je nebi rad tukaj pisal :eur :lol:

drugače pa buco ima v Polzeli pri mercatorju trgovino, kjer so atvji verjeli ali ne EDEN NA DRUGEGA naloženi :twisted: Glej in se čudi. Če kupuješ kitajca do 2000e pol je on pravi naslov. Malo denarja, malo muzike, imaš pa atv.

Delavca pa le ne kupuj tam. Ne glej niti avto.net dilerjev, ker ti še manj vedo kaj o atv sceni in kaj sploh prodajajo.

Zapelji se do WBC, kupi novega cf motota z garancijo in voljno. Sam bi vzel x6 v tem solidnem rangu ;)

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 14 Nov 2012, 17:59

freshslo napisal/-a:Jaz imam z bucotom odlicne izkusnje. Ko sem dobil preblisk, da bi kupil Dinlija, me je od bucota mama nagnala iz drvarnice, kjer je imel parkirane Dinlije, ces da fantje hodijo samo gledat in plezat po motorjih... Se danes sem ji hvalezen, ker sem sel naslednji dan potem iskat suzuki kingquda :-)

Če te "mati" takrat ne bi nagnala bi tud jaz dans vozo Dinli-ja :lol:

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 14 Nov 2012, 18:07

tomazek napisal/-a:
Ima mogoče kdo izkušnje glede primerjave cen tekočega vzdrževanja navedenih delavcev (CF-MOTO, Linhai, Dinli) in dobavljivost delov.

Najdražji bo Dinli. Linhai in CF-moto sta bolj prijazna, dobavljivost rezervnih delov za oba pa v WBC-ju ni problem, kajti skoraj vse je na zalogi, tekoče vzdrževaje pa je pri vseh "tam-tam"

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 15 Nov 2012, 12:20

Ha ha tole mi je pa popravilo dan :bbb: :bbb: :bbb:

Uporabniški avatar
jay886
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a jay886 » 16 Nov 2012, 16:51

kaj pa te dinliju manjka? :)

2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

Slika

Uporabniški avatar
ciko74
Začetnik
Reactions:
Kraj: Šmartno
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ciko74 » 16 Nov 2012, 17:38

Pri WBC nimaš kej falit, kar se pa drugih tiče, so to pa že drugi poveda. Rezervne dele imajo na zalogi, kar pa nimajo pa priskrbijo v kar najkrajšem času, to so moje izkušnje pa še po pošti ti pošljejo. Kok so pa cene servisov pa ne vem, ker ga sam šravfam in mažem, kar je pač treba. Drgač pa poln tank pa gasa in ena sama uživancija za kar mi ni nikoli žal, da sem ga kupu mogoče v prihodnosti še enga sportaka vgaražo.

krigl
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kamnik

Odgovor Napisal/-a krigl » 16 Nov 2012, 20:29

jay886 napisal/-a:kaj pa te dinliju manjka? :)
Od današnjega prebliska nic več :axe:

gomez13
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a gomez13 » 16 Nov 2012, 21:17

krigl napisal/-a:
Od današnjega prebliska nic več :axe:

=D> =D> =D>

Uporabniški avatar
jevi
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kozjanski park
Kraj: Kozjanski park

Odgovor Napisal/-a jevi » 18 Nov 2012, 18:51

Dinli se težko primerja s suzukijem kingquad-om.

krigl
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Kamnik

Odgovor Napisal/-a krigl » 18 Nov 2012, 19:38

No ja korenine ima iste :finga:

Uporabniški avatar
dobinc
Začetnik
Reactions:
Kraj: Dobindol-NM
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a dobinc » 22 Nov 2012, 08:05

Zanima me razlika in mnenja o teh dveh strojčkih;SMC Jumbo 720R in Arctic Cat XC 450 i 4X4. O SMCju je že nekaj napisanega o mački pa bolj malo. Zanima me tudi poraba,ter končna hitrost obeh(z in brez blokade).

Lp

Uporabniški avatar
sasog
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a sasog » 22 Nov 2012, 10:32

Mačka ni nič kaj drugega kot pa kymco, z eno besedo povedano dober stroj... nimaš kaj falit

http://www.enmoto.at/slo/kymco/modell_a ... php?ID=137

Uporabniški avatar
lakl
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a lakl » 22 Nov 2012, 11:53

dobinc napisal/-a:Zanima me razlika in mnenja o teh dveh strojčkih;SMC Jumbo 720R in Arctic Cat XC 450 i 4X4. O SMCju je že nekaj napisanega o mački pa bolj malo. Zanima me tudi poraba,ter končna hitrost obeh(z in brez blokade).

Lp

Sploh ne razumem nekaterih ljudi? (Žal jih srečujem tudi na ulici)
Delavec! Koliko to "leti",koliko "žere "...

Govorimo o delavcih! Nobeden delavec ni narejen za dirke in velike hitrosti kar že ime pove-DELAVEC. [-X
A je res potrebno na "delavca obesit spredaj plužno desko,zadaj priklopit prikolico naloženo z tono tovora in šibati po cesti najmanj 130km/h??? Očitno imajo nekateri takšne predstave. =;
Z in brez blokade? Če nimaš blokade v glavi je bolje,da si nabaviš pohodne palčke :roll:

Poraba goriva-Če nek model 4kolesnika potroši 1 liter več kot drug model na 100 km je to na 1000 km 15€ in na 10.000 km komaj 150€ razlike a nov motor stan 8,10 ali pa 18.000 :eur
Za lastne užitke je pa potem Zippo faracajg [-o<

Če so nekateri tako hitri na cesti kot za tipkovnico potem pa res razumem ... #-o #-o #-o

amg skupina
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a amg skupina » 22 Nov 2012, 13:40

Lepo si tole napisal lakl, mal šarf ampak zadel bistvo!! =D>

To o porabi, bi lahk samo Jakotu podobni spraševali, pa še tu ni nevem kakšne grozne razlike! Saj pa v končni fazi je to le bolj ali manj free time igrača (obstajajo tudi izjeme)! Nikogar še nisem namreč videl, da bi se v službo vozil (vozil in ne peljal (1X)) :D
Roko na srce, to nam je le za užitek in show off! Torej, o kakšni ekonomičnosti..... :butthead:

Bombardier Quest 650XT

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 22 Nov 2012, 13:42

lakl napisal/-a:
dobinc napisal/-a:Zanima me razlika in mnenja o teh dveh strojčkih;SMC Jumbo 720R in Arctic Cat XC 450 i 4X4. O SMCju je že nekaj napisanega o mački pa bolj malo. Zanima me tudi poraba,ter končna hitrost obeh(z in brez blokade).

Lp

Sploh ne razumem nekaterih ljudi? (Žal jih srečujem tudi na ulici)
Delavec! Koliko to "leti",koliko "žere "...

Govorimo o delavcih! Nobeden delavec ni narejen za dirke in velike hitrosti kar že ime pove-DELAVEC. [-X
A je res potrebno na "delavca obesit spredaj plužno desko,zadaj priklopit prikolico naloženo z tono tovora in šibati po cesti najmanj 130km/h??? Očitno imajo nekateri takšne predstave. =;
Z in brez blokade? Če nimaš blokade v glavi je bolje,da si nabaviš pohodne palčke :roll:

Poraba goriva-Če nek model 4kolesnika potroši 1 liter več kot drug model na 100 km je to na 1000 km 15€ in na 10.000 km komaj 150€ razlike a nov motor stan 8,10 ali pa 18.000 :eur
Za lastne užitke je pa potem Zippo faracajg [-o<

Če so nekateri tako hitri na cesti kot za tipkovnico potem pa res razumem ... #-o #-o #-o
BRAVO ! :bbb:

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Uporabniški avatar
dobinc
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a dobinc » 22 Nov 2012, 15:09

Hvala za izčrpne odgovore. Ne vem res ne vem kam pelje ta svet? Folk kar napizdeva vse živo in mrtvo....žalostno!

No uglavnem; zanimajo me karakteristike teh dveh motorjev,nč druzga. Imel sem Syma in približno vem kaj je štirikolo. Kakšni plugi,prikolice,......kaj jst vem kaj nekaterim buta po glavi-zanima me kakšno potovalno hitrost imata ta dva motorčka. Odločam se med njima(zato sprašujem),več glav več ve-ne ve, vsaj po mojih izkušnjah....

Normalen človeški odgovor ne bi nobenemu škodil-edino če se žalimo vsepovprek. Je to zdej in,al kako? Vsak zna pametovat.....pa dejmo enkrat probat normalno odgovarjat-je tako težko? :?:

Lep pozdrav ;)

Uporabniški avatar
dobinc
Začetnik
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a dobinc » 22 Nov 2012, 15:13

sasog napisal/-a:Mačka ni nič kaj drugega kot pa kymco, z eno besedo povedano dober stroj... nimaš kaj falit

http://www.enmoto.at/slo/kymco/modell_a ... php?ID=137

Hvala ;)

amg skupina
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a amg skupina » 22 Nov 2012, 16:06

Lp
Saj si pa dobil odgovor!

Bombardier Quest 650XT

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 22 Nov 2012, 16:51

Gozdne ceste imajo omejitev 30 km/h, v tem primeru bosta oba modela zadovoljila potrebe po potovalni hitrosti, za ostale ceste bo treba rzmišljati v drugi smeri.

Odgovori