bugi ma vas rad.
informacije kaj vzet.
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: bela krajina
informacije kaj vzet.
evo stanje je alarmantno.nujno rabim nekaj za pod rit.v igri je polaris sportsman 850 turning (11500) brp bombarder tx max 650 (14000) in ac 700 dolgi model (13300) zaenkrat je vsa podpora polarisu.usaj zaradi cene.ker po prebranem noben ne piše da bi blo kaj narobe z polarisi.jih je pa precej na terenu.brp ima ceno..nekako je na slabem glasu usaj v naših koncih.mislim na novejše letnike. ac-ja pa dejansko poznam.zelo ok moped ampak..mal prevelika cena.. dajte malo pokomentirat.sploh uporabniki polarisa 850.lahko tudi na zs če vas skrbi kasnejša prodaja.ker jaz bom zdaj kupil motor za usaj 5 let.ga ne mislim prodat po 3 letih kot sem mačko. najlepša hvala za vsak post
bugi ma vas rad.
bugi ma vas rad.
Re: informacije kaj vzet.
Lažje bi bilo, če bi kopiral linke, da vsaj približno vemo za katere mopede se zanimaš. 
Kaj so to kilometri ali evri?
Kaj so to kilometri ali evri?
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
motorji so vsi novi..cifre so evri ki jih hočejo zanje.so pa vsi homologirano kot traktorji.t3
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Najprej ne vem zakaj T3, če je regularni max 650XT cenejši.
Drugače pa...NEDVOMNO...Polaris....že kateri pač....samo BRP-ja NE.
Drugače pa...NEDVOMNO...Polaris....že kateri pač....samo BRP-ja NE.
BRP odpade, ker nimaš zaupanja vanj, čez pol domovine ga boš prevažal na servis, je bolj šminka kot delavec... AC se ti je že zapisal pod kožo in ostane Polaris o katerem ti bodo morali lastniki povedat kaj več. Tukaj sem brez pretiranih izkušenj in bom raje spremljal temo.
Želim dober nakup in prijetno uporabo
Želim dober nakup in prijetno uporabo
-
bugimajstr
- Obiskovalec
- Reactions:
Hmm..Dejansko razumem vaše poste kot"dej nehaj težit in kupi nekaj da neboš več spraševal" varianta. Res sem mislil da nebo hvalospevov za brp-ja ampak mimo tega negre očitno.In ja..Nimam nevemkakšnega zaupanja v brp. Se mi pa dopade da se lepo pride do delov pri popravilih.tudi lep je.ker je t3 siv.T3 pa hočem zato da dobim povrnjen ddv od nakupa.ker ga bom uporabljal največ za kmetijstvo z čimer se ukvarjam. hvala na vašem trudu in pomoči.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Verjetno postov sploh prebral nisi.bugimajstr napisal/-a:Hmm..Dejansko razumem vaše poste kot"dej nehaj težit in kupi nekaj da neboš več spraševal" varianta. Res sem mislil da nebo hvalospevov za brp-ja ampak mimo tega negre očitno.In ja..Nimam nevemkakšnega zaupanja v brp. Se mi pa dopade da se lepo pride do delov pri popravilih.tudi lep je.ker je t3 siv.T3 pa hočem zato da dobim povrnjen ddv od nakupa.ker ga bom uporabljal največ za kmetijstvo z čimer se ukvarjam. hvala na vašem trudu in pomoči.
V nobenem stavku ni namigovanja na tvoje ugotovitve o teženju in nakupih.
Hvalospevov o BRP-ju ni...nasprotno...celo odsvetovali smo ti ga.
BRP je namreč žvečilni gumi.
Poleg tega pa ne razumem kakšen odgvor bi sploh rad????
BRP-ja smo tebi odsvetovali, AC-ja poznaš...ostane torej samo POLARIS, ki ga očitno dobro poznaš in ti vliva zaupanje...pa servis imaš blizu tebe na Hrvaškem....
....odgovor je več kot na dlani....
Pa obilo užitkov želim in varno vožnjo.
Točno tako je bilo tudi mišljeno. Ne vem, če boš tovoril BRP v Celje cca 200 km na servise, čez tiste ovinke in bregače. En dan tja, drug dan po njega. Za delo na kmetiji, kjer mora dušo spuščat je preveč elektronike, preveč nežen. Kaj pa Yamaha? To je pravi delovni konj za na kmetijo.BIF napisal/-a:Verjetno postov sploh prebral nisi.bugimajstr napisal/-a:Hmm..Dejansko razumem vaše poste kot"dej nehaj težit in kupi nekaj da neboš več spraševal" varianta. Res sem mislil da nebo hvalospevov za brp-ja ampak mimo tega negre očitno.In ja..Nimam nevemkakšnega zaupanja v brp. Se mi pa dopade da se lepo pride do delov pri popravilih.tudi lep je.ker je t3 siv.T3 pa hočem zato da dobim povrnjen ddv od nakupa.ker ga bom uporabljal največ za kmetijstvo z čimer se ukvarjam. hvala na vašem trudu in pomoči.
V nobenem stavku ni namigovanja na tvoje ugotovitve o teženju in nakupih.
Hvalospevov o BRP-ju ni...nasprotno...celo odsvetovali smo ti ga.
BRP je namreč žvečilni gumi.
Poleg tega pa ne razumem kakšen odgvor bi sploh rad????
BRP-ja smo tebi odsvetovali, AC-ja poznaš...ostane torej samo POLARIS, ki ga očitno dobro poznaš in ti vliva zaupanje...pa servis imaš blizu tebe na Hrvaškem....
....odgovor je več kot na dlani....
Pa obilo užitkov želim in varno vožnjo.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Yamaha nikoli ni bila konj,samo toliko pa srečno debato naprej.
2012 Yamaha Raptor 700R
- gmajnar
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Bločice pri Blokah
Kaj pa?
Jaz sem imel z njo, oziroma njim (Grizzly 350), pa zelo dobre izkušnje.
Kar sem se izmislil je naredil.
Bugi, zato ti tudi jaz predlagam, da pogledaš še Yamahe.
Jaz sem imel z njo, oziroma njim (Grizzly 350), pa zelo dobre izkušnje.
Kar sem se izmislil je naredil.
Bugi, zato ti tudi jaz predlagam, da pogledaš še Yamahe.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ne poznam Yamahinig delovnih lastnostih...ampak glede na prispevke (tukaj se najbolj nanašam na @Brinovc-a) je Yamaha "popredalčkana" kot atv uporaben za delo.
Ker je Bugi izpostavil prav to lastnost je razumno pogledati tudi Yamaho.
Poleg tega ima relativno blizu servis in rezervne dele.
...eto, da se boš lažje odločil....
https://www.youtube.com/watch?v=FgBbfdnIkio
Prepričan sem, da Yamaha z enako lahkoto premaga tudi Can-Am-a...in vse ostale pred njo in za njo.
Ker to je realna predstavitev...predvsem neodvisna..
Tukaj pa je en pristranski posnetek podkupljenih snemalcev....
https://www.youtube.com/watch?v=9xCLxYDrIPw
Ker je Bugi izpostavil prav to lastnost je razumno pogledati tudi Yamaho.
Poleg tega ima relativno blizu servis in rezervne dele.
...eto, da se boš lažje odločil....
https://www.youtube.com/watch?v=FgBbfdnIkio
Prepričan sem, da Yamaha z enako lahkoto premaga tudi Can-Am-a...in vse ostale pred njo in za njo.
Ker to je realna predstavitev...predvsem neodvisna..
Tukaj pa je en pristranski posnetek podkupljenih snemalcev....
https://www.youtube.com/watch?v=9xCLxYDrIPw
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
No, pa me argumentirano prepričaj v to.frm napisal/-a:Yamaha nikoli ni bila konj,samo toliko pa srečno debato naprej.
In ne pri tem mešati npr: norika, posavca ali pincgava z hanoverancem, holštanjcem, trakencem...
Prav imaš sicer, da atv z imenom Yamaha res ni konj, temveč kobila. Zelo vzdržljiva kobila, ki prenese in zdrži veliko, zelo veliko. Žal ne prenaša uporabnikovih napak. Itak jih noben atv.
Moja Yamahina kobilica po 1500+ del. urah in 43000+ km. še vedno rezgeta kot nova (še akumulator je original). Več jo gonim v kmetijstvu in gozdarstvu kot v turizmu. Ob tem nisem zamenjal še enega končnika, odtrgal ali izgubil enega vijaka, jermen prevenivno menjam na vsake cca 22000 km... ah. bz nadaljevat. Saj boš ti bolj podrobno razložil...čakam...da kaj novega izvem, ker lahko prav pride.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
predvidevam, da si kupil polarisa, ker si prejel lep "popust"
no lepo ga vozi... v tretjo pa gre rado veš... ta post si skopiraj he he
no lepo ga vozi... v tretjo pa gre rado veš... ta post si skopiraj he he
2011 Shineray 300 xy hitro prodan..
2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

2012 Can Am outy 800r max..... bo kr nekaj časa ostal...

- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Ne me narobe razumet,tudi sam jo vozim,in sem ponosni lastnik,da yamaha,ali katero koli vdrugo vozilo ni konj,lahko je kvečem voznik,sem pa napisal tisti post bol kot šala,pa lep večer.
2012 Yamaha Raptor 700R