TEHNIČNI PREGLEDI
Re: TEHNIČNI PREGLEDI
Pomojem bi pa moral bit obvezen.
Jaz osebno ga imam zraven,saj ne vem kaj bi se zgodilo,če mi atv crkne v kakšni ridi na glavni cesti...
Jaz osebno ga imam zraven,saj ne vem kaj bi se zgodilo,če mi atv crkne v kakšni ridi na glavni cesti...
Fajn živa in dobro vidna oblačila več zaležejo.
Mene so profiči na odstavnem pasu avtoceste v Postojnskem klancu že na daleč videli in obvozili ko sem bencin točil
zaradi živo zelene čelade.
To je bilo prvič in zadnjič tudi. Garant.
Zgledalo je pa kot pit-stop na formuli ena.
Ziher so prvič videli idiota ki kanister stiska, da hitreje teče.
Mene so profiči na odstavnem pasu avtoceste v Postojnskem klancu že na daleč videli in obvozili ko sem bencin točil
zaradi živo zelene čelade.
To je bilo prvič in zadnjič tudi. Garant.
Zgledalo je pa kot pit-stop na formuli ena.
Ziher so prvič videli idiota ki kanister stiska, da hitreje teče.
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
He he se zgodi tudi najboljšim.
Drugače pa Lakl nimaš prav glede obvezne opreme. Oprema za štirikolesnika je ista kot pri avtu.
Drugače pa Lakl nimaš prav glede obvezne opreme. Oprema za štirikolesnika je ista kot pri avtu.
Mene vprašajo samo če imam prvo pomoč in to je vse glede opreme.
Bomo pa videli kaj bodo dejali jutri ko bo treba iti na tehničnega.
Drugače pa meni je že zmanjkalo goriva na avtocesti samo jaz imam 1,5l rezerve že v rezervoarju samo pipco premaknem.
Drugače pa bencina hitro zmanjka če ni števca ki kaže koliko ga je.
Drugače pa meni je že zmanjkalo goriva na avtocesti samo jaz imam 1,5l rezerve že v rezervoarju samo pipco premaknem.
2012 - Derbi DXR 250
Dober mesec nazaj sem imel tehničnega in je zahteval samo prvo pomoč isto kot za motor.
Za trikotnik in jopič pa je rekel da ni obvezno ni pa slabo če ga imaš (vsaj jopič)
Za trikotnik in jopič pa je rekel da ni obvezno ni pa slabo če ga imaš (vsaj jopič)
Ne bo držaloCivava napisal/-a:He he se zgodi tudi najboljšim.
smreka napisal/-a:Mene vprašajo samo če imam prvo pomoč in to je vse glede opreme.
Mojmu mopedu bencina zmanjka neverjetno hitro in zelo velikokrat ampak nikoli razen takrat se to ne zgodi na cesti . Brez rezerve naredi 120 km zato imam rezervo skoz odprto da jih naredi 150. No ja preživeli smo ponovili ne bomo.
Kar se pa tehničnega tiče je bil pri mojem danes gledal je cifre, dimenzijo gum, profil, glavni reflektor kako sveti, ostalo svetlobno opremo pol ga je pa zmanjkalo. Edino auspuh je vprašal če je original. Itak, da je a ne Lakl.
No ostalo je pa pozabil. Moje predelave, ki jih ni tko malo mu pa niso v oko padle pa se mopeda zaradi njih sploh ne prepozna.
V glavnem nič nisem imel proti
Smc ram 520 rr
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
Smc Jumbo 301
Ligier be four 220
čestitke sm daleč ampak bomo spet zabobneli samo da se delo naredi in noge pocelijo

Malo RAM-a je veliko Fun-a RAM 520RR racing edition
Zdravo... Mojmu kinezu je poteku čas brez tehničnega pregleda
je že kdo pelju atv zanima me kok kej gledajo gume 
Poslano z mojega BLA-L29 z uporabo Tapatalk
je že kdo pelju atv zanima me kok kej gledajo gume 
Poslano z mojega BLA-L29 z uporabo Tapatalk
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: brežice
- Kontakt:
Zivjo, bil na tehničnem 3 tedne nazaj, preverijo zavore, zračnost, luči preveril tudi z napravo, kot pri avtomobilih.... Gume boš pa ja menda zamenjal, če so že tolk slabe
, saj gre vendar za tvojo varnost...
, lp
čist odvisno, eno leto samo zavore in delovanje smerokazov, štop luči, drugič ga mal potrese, zračnost pa to, tretjič še mal številke preveri, usmerjenost snopov ni še nikoli preverjal. za gume te bo opomnil da zamenjaj, če maš slabe, pač praksa od avtov, verjetno ravno zavrnil te ne bo.