ATV za 90-letnika (električni)
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Re: ATV za 90-letnika (električni)
Ko se boš lotil razdirat tega Korejca ali Taiwanca....boš hitro videl da je Kitajc...
pa saj imaš miljon teh kitajceu 110-125 kubičnih na avto.net
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 20OPREM...
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Ja ma vžig na dalinjca,ki ga moj nima,pa še veliko dodatne opreme.... 
2012 Yamaha Raptor 700R
To sem že obdelal, ne da se ga registrirati in kolikor se spomnim, je mali brez menjalnika, večji pa ima nožnega s centrifugalno sklopko. Očeta navajati na nožno prestavljanje ??!!DogTag napisal/-a:pa saj imaš miljon teh kitajceu 110-125 kubičnih na avto.net
potem pa ne ostane dosti več, mogoče kakšen polaris phoenix 200 če ti ga uspe dobit. variomat, majhen, zaprti blatniki.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Daj ti meni fotra,pa se bom raje z njim pomenil,drugaće bo prej padel prvi sneg....
2012 Yamaha Raptor 700R
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Kok dela z enmu atvjem,saj ne vem,kaj bi rekel,bolje da sem tiho,ampak za ta drobiš lahko dva vzameš,in nimaš kaj izgubiti,do konec mesca kupi,ali pa nehaj srati,zal.
2012 Yamaha Raptor 700R
Najdu E-Ton Yukon exl-150 2007. Izgleda, da je večja izbira rezervnih delov kot za Aeon-a.
Večje gume, malenkost večji in težji.
Kaj menite o E-ton-u?
Ker sem že Gorenc, registracija je 8€ dražja (39,5/47,5€).
Večje gume, malenkost večji in težji.
Kaj menite o E-ton-u?
Ker sem že Gorenc, registracija je 8€ dražja (39,5/47,5€).
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13210857
Kupi tega, in se lahko igraš z težo valjčkov in velikostjo zobnikov. Je pa moped negovan,ne vem če ga je 5krat dobil dež. Pa tudi pri ceni je nekaj razerve.
Kupi tega, in se lahko igraš z težo valjčkov in velikostjo zobnikov. Je pa moped negovan,ne vem če ga je 5krat dobil dež. Pa tudi pri ceni je nekaj razerve.
Uf to je za 2 osebi, 233kg, 181cm dolg pri gumah..
Sicer 150ka ni veliko manjša, pa vseeno, ima 176kg in enaka kolesa, 12cm je krajši. Lastnik pravi, da gre v vsak klanec in da počasi ni problem. Prvi zobnik ima 15 zob, dobil sem že 12 zobega, zadaj pa še ne vem.
Sicer 150ka ni veliko manjša, pa vseeno, ima 176kg in enaka kolesa, 12cm je krajši. Lastnik pravi, da gre v vsak klanec in da počasi ni problem. Prvi zobnik ima 15 zob, dobil sem že 12 zobega, zadaj pa še ne vem.
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: brežice
- Kontakt:
Joj joojj, vidiš da se fantje trudijo in ti svetujejo, ti pa se kar ne odnehas pametovat in odkrivat tople vode, po tvojih zahtevah oz. potrebi ni se nobeden 4 cikl narajen in tudi nikoli nebo... Lepo ti je Berti predlagal, z minimalnimi predelavami dobiš udoben in perfektno ohranjen motor.... Pa ti to ne paše pa spet ono ne paše jaoooo..... No, vsaj forum pa le živi... ajd, čakam če boš objavil kaj si kupil... če sploh boš....
lp
Berti je napisal:ne vem če ga je 5krat dobil dež....
Berti, 4x ga je dež dobil... oglasi se kaj na

Berti je napisal:ne vem če ga je 5krat dobil dež....
Berti, 4x ga je dež dobil... oglasi se kaj na
predlagam, da najprej stvar sprobate. preveč komplicirate zobniki gor dol.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Gdo komplicira?
Ubadamo se z rečmi,ko jih vsaj jas nikoli ne bom razumel,pa če to lih že spada pod forum,pa naj,
Ubadamo se z rečmi,ko jih vsaj jas nikoli ne bom razumel,pa če to lih že spada pod forum,pa naj,
2012 Yamaha Raptor 700R
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Ja,žalostno je,če zaradi tega forum živi,kar zadnje čase je tako,nesmem dalje komentirati.
2012 Yamaha Raptor 700R
moje sporočilo je letelo na uporabnika Oldi, ker pa sem mlajši, osebe, čeprav na spletu, vikam.
Res vas ne razumem. Trenutno se nagibam na E-Ton Yukon 150 2007, bojda bolje ohranjen kot 300ka (25.000km je za ATV veliko), precej drag (1320€) ampak menda je to veliiiiiiko boljši stroj kot Aeon Cobra 125 (ali to drži?). V četrtek gremo ponj.
Zadnjič spremenil Oldi, dne 10 Jul 2018, 21:36, skupaj popravljeno 1 krat.
1300 za atv je malo, če hočeš kvaliteto, še premalo.
smešno mi je to, da vsak model, ki si ga izberete, greste najprej štet število zob. ostalo (luft, ohranjenost, vozne lastnosti, težave ...) vas (skoraj) ne zanimajo. te stvari so narejene za teren in že več ali manj v štartu omogočajo počasno vožnjo v breg brez menjav zobnikov.
smešno mi je to, da vsak model, ki si ga izberete, greste najprej štet število zob. ostalo (luft, ohranjenost, vozne lastnosti, težave ...) vas (skoraj) ne zanimajo. te stvari so narejene za teren in že več ali manj v štartu omogočajo počasno vožnjo v breg brez menjav zobnikov.
-1300 za 11 let staro vozilo ni tako malo, sploh pa ne vem, kako ga bo oče sprejel in bo morda vsaka cena previsoka.
-Vsi, ki sem jih gledal, so bili kao dobro ohranjeni.
-Vozil sem 250ccm z menjalnikom in je bil v 1. drastično prehiter za očeta.
Še enkrat; ali je E-Ton Yukon EXL 150 2007 res veliiiiiiko boljši stroj kot Aeon Cobra 125.
-Vsi, ki sem jih gledal, so bili kao dobro ohranjeni.
-Vozil sem 250ccm z menjalnikom in je bil v 1. drastično prehiter za očeta.
Še enkrat; ali je E-Ton Yukon EXL 150 2007 res veliiiiiiko boljši stroj kot Aeon Cobra 125.
Je že doma E-ton Yukon EXL 150. Zaenkrat slabo kaže, oče ga je bil zelo vesel, vožnja pa nikakor ne gre, pravi, de se mu v glavi nekaj dogaja in ne obrne krmila; gas in zavore za silo obvlada. Pi svoje je za razumet, vozila z balanco praktično ni vozil že 50 let, bicikel v mladosti, par let moped, nato pa vse z avtom. Potem pa še čisto nov sistem gasa, pa vse je na rokah, še zame ni bilo povsem izi, pa skoraj dnevno vozim gorca. Upajmo, da se bo privadil.
Mašinca pa superca, zelo tiho teče, za resno vožnjo bo treba počakat (v ponedeljek sem bil na operaciji kile), prvih 100m in v precejšen klanec super. Za čez korenine plezat je pa prehiter, bo treba zobnika menjat.

Dodano kasneje:
Prvi problemčič, ker mi brez dodajanja gasa ni lepo vžigal, sem malenkost dvignil minimalni gas in sedaj mi ob šaltanju v vzvratno cukne in včasih crkne. No, morda je bilo tudi prej tako, se ne spomnim ali sem prej (pri delujočem motorju) sploh kdaj preklopil na vzvratno.
Štantgas nikakor ni visok, resda bi bil pa lahko nižji.
Mašinca pa superca, zelo tiho teče, za resno vožnjo bo treba počakat (v ponedeljek sem bil na operaciji kile), prvih 100m in v precejšen klanec super. Za čez korenine plezat je pa prehiter, bo treba zobnika menjat.

Dodano kasneje:
Prvi problemčič, ker mi brez dodajanja gasa ni lepo vžigal, sem malenkost dvignil minimalni gas in sedaj mi ob šaltanju v vzvratno cukne in včasih crkne. No, morda je bilo tudi prej tako, se ne spomnim ali sem prej (pri delujočem motorju) sploh kdaj preklopil na vzvratno.
Štantgas nikakor ni visok, resda bi bil pa lahko nižji.
Zadnjič spremenil Oldi, dne 13 Jul 2018, 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- sircelj84
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Ilirska Bistrica
- Kraj: Ilirska Bistrica
- Kontakt:
Zato pa se zadevo prej renta ali sposodi od kolega za testno furo,na podlagi ocene se gre v nakup...
Če bi pa že prej povedal,da oče ni vozil niti bicikla že 50 let in česar koli drugega razen mogoče avta,bi ti že v štartu odsvetoval nakup...
Jest mam 35 let,pa me kdaj po večurni furi,tko roke bolijo na yamahi,da ne morem niti balance držat...
Ne morem si pa predstavljat kako bi to počel pri 90 tih...
Če bi pa že prej povedal,da oče ni vozil niti bicikla že 50 let in česar koli drugega razen mogoče avta,bi ti že v štartu odsvetoval nakup...
Jest mam 35 let,pa me kdaj po večurni furi,tko roke bolijo na yamahi,da ne morem niti balance držat...
Ne morem si pa predstavljat kako bi to počel pri 90 tih...
Tega me je bilo že od vsega začetka strah, zato sem odstopil od dobrega električnega, previsoka investicija in težko prodat.
Rentati ga nisem imel od koga, vsaj kolikortoliko podobnega temu. Sploh je pa treba čas, da se privadiš.
Sicer oče še samokolnico polno zemlje brez problema pelje. Bomo videli, bo pa naprodaj, če ne bo šlo drugače, registriral ga še nisem.
Rentati ga nisem imel od koga, vsaj kolikortoliko podobnega temu. Sploh je pa treba čas, da se privadiš.
Sicer oče še samokolnico polno zemlje brez problema pelje. Bomo videli, bo pa naprodaj, če ne bo šlo drugače, registriral ga še nisem.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Oldi,prosim te,da zaključiš temo moj oče,moj motor,....
2012 Yamaha Raptor 700R
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
Mioslim da je dovolj tega,svoje odgovore i več al man že vse dobil.
2012 Yamaha Raptor 700R