Outy 500 vs. Grizzly 700
Zanimivo je tam, kjer je rekel, da je 700 USD razlike (veeeliko). Kaj bi šele rekel, če bi vedel razliko pri nas ... 
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Moped ni. Žival ni.
Kolikor vidim je cena osnovnega grizlija 660 9.240€ork napisal/-a:Resno me zanima - koliko stane HOMOLOGIRAN grizz 700 oz. HOMOLOGIRAN kingquad 700 v Sloveniji?
Cena Outlanderja 500 z XT opremo pa je 11.650€
Zadnjič spremenil sasog, dne 03 Dec 2008, 20:43, skupaj popravljeno 1 krat.
KQ je 750 ccm - pride malce čez 8.000 EUR, Grizzly 700 pa se mi zdi, da malce čez 9.000 EUR. Oba homologirana.
Primerjava je bila za Outy-ja 800 ...
Primerjava je bila za Outy-ja 800 ...
WWW.COLN.SI
Moped ni. Žival ni.
Moped ni. Žival ni.
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zgornja Kungota
- Kontakt:
Outlander 800 XT 14.350,00 5500€ + 36 x 294,20 €ork napisal/-a: Kje je zdaj 5000 EUR razlike?
Outlander 650 MAX 12.500,00 3900€ + 36 x 285,20 €
Outlander 800 MAX 14.200,00 5500€ + 36 x 289,26 €
Outlander 650 MAX XT 13.900,00 5000€ + 36 x 299,11 €
Outlander 800 MAX XT 15.900,00 5000€ + 36 x 365,78 €
Da ne omenim tistega za 17.290,00 €....
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Osnovna verzija ima vse; drugih ni...Japonci ne prodajajo vsakega stikala posebej. Sicer pa, kje pa ti na tem ceniku vidiš kakšno osnovno obliko? .
http://www.ski-sea.si/SKI_SEA_SI,,proiz ... k_2009.htm
http://www.ski-sea.si/SKI_SEA_SI,,proiz ... k_2009.htm
Zadnjič spremenil Pero, dne 03 Dec 2008, 21:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
sasog napisal/-a:Kolikor vidim je cena osnovnega grizlija 660 9.240€ork napisal/-a:Resno me zanima - koliko stane HOMOLOGIRAN grizz 700 oz. HOMOLOGIRAN kingquad 700 v Sloveniji?
Moj grizz je bil 8600 €. Homologiran seveda.
Zame so vsi big bore (za yene in dolarje) dobri in kvalitetni stroji. Vsi imajo tudi nekaj prednosti in prav tako slabosti pred konkurenco. Iskati tisto konstrukcijsko dlako v jajcu pri posamezni firmi je popolnoma bz. Vsaj za večino nas, ki atv uporabljamo večinoma ali pa zgolj za afne guncat.
Kot pokaže praksa, je na terenu odločilna glava voznika in primernost gum. Vse drugo so (včasih predrage) nianse.
Edino, kar me je odvrnilo od nakupa brp 800 je hudičevo predraga in prepogosta servisna storitev. Ampak jaz trgovcu ne zamerim. So v Sloveniji pač ljudje, ki jim ni žal cekina tudi za predrage servise in nepotrebne menjave predragih rezervnih delov, ne le za precenjen atv.
Že mora biti fenomenalen občutek voziti najdražjo atv firmo v Slo.
Samo moje mnenje.
LP!
Podpis pod tole. Glede občutka pa takole - prav tako kot uživam na cana-mu bi verjetno užival tudi na yamahi ali suzukiju. O prestižu pa, verjameš ali ne, v vsem tistem blatu (kjer uživam) ne razmišljam in me ne zanima. Za nekoga je prestiž žučko, za drugega yamaha. Definitivno pa si atv-ja nisem kupil, da bi se kazal z njim na vasi.brinovc napisal/-a:sasog napisal/-a:Kolikor vidim je cena osnovnega grizlija 660 9.240€ork napisal/-a:Resno me zanima - koliko stane HOMOLOGIRAN grizz 700 oz. HOMOLOGIRAN kingquad 700 v Sloveniji?
Moj grizz je bil 8600 €. Homologiran seveda.
Zame so vsi big bore (za yene in dolarje) dobri in kvalitetni stroji. Vsi imajo tudi nekaj prednosti in prav tako slabosti pred konkurenco. Iskati tisto konstrukcijsko dlako v jajcu pri posamezni firmi je popolnoma bz. Vsaj za večino nas, ki atv uporabljamo večinoma ali pa zgolj za afne guncat.
Kot pokaže praksa, je na terenu odločilna glava voznika in primernost gum. Vse drugo so (včasih predrage) nianse.
LP!
Malce prepucavanja na forumu pa tud ne škodi
WEB Racer
- Pero
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Kigquad ima alu platišča(pobarvana na črno, da že na 200 m ne vabi k kraji...), bumperji spredaj na BRP-ju ti samo omogočijo, da zaštekaš v strmem previsu, vitlo z daljincem pa sem kupil za 150 €(ne zdaj rečt, da je Warn neka kakovost, sem že za preveč skurjenih slišal),ščitniki za roke boljše, da jih ni(upam, da ne boš kdaj letel ćez balanco in spoznal, o čem govorim). v glavnem, kup šare, vredne max. 400 € v trgovini, proizvajalca pa stane tretjino tega ali še manj.... Da bi pa kdo zaradi prestiža kupil tarmenega, pa ne verjamem, vsaj fantje ne, s katerimi sem se kdaj srečal v živo(ane, Franc?). Smo pa videli ene par takih na Madžarskem z avstrijskimi tablicami....ork napisal/-a:XT oprema = Warn vitla z daljincem, aluminjsta platišča, aluminjasti cevni bumperji (odbijači) spredaj in zadaj, handguardi (ščitniki) za roke
Mislim da vsega tega noben japonček v osnovni verziji ne ponuja
1.Kje in kdo mi bo pa platišča ukradel? Kak lovec mogoče medtem ko grem peš gledet kje hudiča zaostajajo kralji in medvedi?
O lepoti alu platišč ne bova debatirala, blatna so vsa enako lepa.
2.Da imam bumperje sem bil že nekajkrat hvaležen. Zarad drugih, ki ne zavirajo pravočasno za mano, in zaradi sebe ko so se mi drevesa postavila na pot. Ovirali me bumperji niso še nikjer, pa sem že marsikakšen teren prevozil.
3. Warn JE kakovsten.
4. Glede ščitnikov za roke pa si našel izgovor, vsaka čast. Zakaj neki jih imajo vse (skoraj vse) endure in večina športnih quadov. Sem že x-krat letel preko bilance. Sicer ne na can-am, ampak na KTM-u in mi ščitniki še nikoli niso bili v napoto. Če jih ne bi imel serijsko na can-am-u bi bili prva stvar ki bi jo nabavil. Res da ne takšne soft verzije kot so zdaj gor, ampak take z alu ogrodjem.
5. Da so cene zasoljene se pa strinjam. In to je edina večja napaka Can-ama. Ampak zdaj ko ga imam v garaži je ta napaka nepomembna.
6. Ta video je pa približno tako verodostojen kot tisti, ki si ga ti pripopal:
http://www.youtube.com/watch?v=xNh3pNfymjk
Pero to moramo enkrat po kakšni furi ob kakšnem romunskem šanku v miru predebatirat.
2.Da imam bumperje sem bil že nekajkrat hvaležen. Zarad drugih, ki ne zavirajo pravočasno za mano, in zaradi sebe ko so se mi drevesa postavila na pot. Ovirali me bumperji niso še nikjer, pa sem že marsikakšen teren prevozil.
3. Warn JE kakovsten.
4. Glede ščitnikov za roke pa si našel izgovor, vsaka čast. Zakaj neki jih imajo vse (skoraj vse) endure in večina športnih quadov. Sem že x-krat letel preko bilance. Sicer ne na can-am, ampak na KTM-u in mi ščitniki še nikoli niso bili v napoto. Če jih ne bi imel serijsko na can-am-u bi bili prva stvar ki bi jo nabavil. Res da ne takšne soft verzije kot so zdaj gor, ampak take z alu ogrodjem.
5. Da so cene zasoljene se pa strinjam. In to je edina večja napaka Can-ama. Ampak zdaj ko ga imam v garaži je ta napaka nepomembna.
6. Ta video je pa približno tako verodostojen kot tisti, ki si ga ti pripopal:
http://www.youtube.com/watch?v=xNh3pNfymjk
Pero to moramo enkrat po kakšni furi ob kakšnem romunskem šanku v miru predebatirat.
WEB Racer
Fantje to je moj drugi CAN-AM pa po vsej verjetnosti ne zadnji in to samo zaradi enega razloga=VELIKOST VOZILA,ima svoje prednosti in pomanjklivosti,za MOJE POJME več prednosti
Vožnja prikolice na trgatvi

Kontrola posevkov in jemanje vzorcev zemlje za kemijsko analizo

Uživanje v naravi,druženje z istomiselnimi in na koncu

Mislim da se moramo čimprej nekje srečati in tam vse dobre in slabe stvari doreči in pokazati
Vožnja prikolice na trgatvi

Kontrola posevkov in jemanje vzorcev zemlje za kemijsko analizo

Uživanje v naravi,druženje z istomiselnimi in na koncu

Mislim da se moramo čimprej nekje srečati in tam vse dobre in slabe stvari doreči in pokazati