Nakup!!!!!!!!
- jevi
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Kozjanski park
- Kraj: Kozjanski park
Moj predlog je, da vzami japonca (Yamaha, Kawasaki, Suzuki).
Vsak ti ponuja tisto, kar prodaja. Kot da je vse druga zanič.
Odločitev je pa tvoja.
Vsak ti ponuja tisto, kar prodaja. Kot da je vse druga zanič.
Odločitev je pa tvoja.
LP Jevi
-------------------------------------------------
2009-2015 Kawasaki Brute Force 750 4x4
2016-2017 Polaris sportsman 570
2017-2020 Polaris sportsman 850
2022-????? Stels Guepard 850
------------------------------------------
-------------------------------------------------
2009-2015 Kawasaki Brute Force 750 4x4
2016-2017 Polaris sportsman 570
2017-2020 Polaris sportsman 850
2022-????? Stels Guepard 850
------------------------------------------
Jp, se strinjam, dober primer je avtomobilska industrija, le da si vrgel kitajce in korejce v en koš...Mitjag napisal/-a:Mislim da tukaj ne boš dobil odgovora. Kot vidiš so tukaj vsi strokovnjaki ki delijo ATV na kitajce in nekitajce kar se meni osebno zdi totalno zgrešeno.
Pa čeprav nima noben izkušenj z določenim modelom. Res je in se strinjam da so povečini kitajci verjetno zanič in niso vredni svojega denarja. Poudarek bi dal na "povečini". In zato bi predlagal da tisti ki nimate neposrednih izkušenj z točno določenim modelom le tega ne komentirate saj ni nobene osnove razen to da je poreklo kitajska. Še enkrat poudarjam da se strinjam da kitajska povečini še zelo zaostaja za kvaliteto na več področjih saj vsi vemo kaka je situacija in kako se tam preverja kakovost ampak to še vedno ni osnova da se določn model vnaprej označi za škart robo.
Vse skupaj se mi ne zdi fer ne do tistega ki prodaja tak ATV kot ne do kupca. Dober primer je v avtomobilski industriji. Vsi so vedno prisegali na Nemce kako so oh in sploh kvalitetni kar so seveda bili pred časom ampak lahko nekdo pogleda zdaj? In lahko nekdo pogleda kvaliteto npr korejcev zdaj? Nočem začet nove debate ampak dejmo no mal bolj konstruktivno pomoč nekomu ki sprašuje ne pa nek proizvod vnaprej obsojat. Pa čeprav je 90% možnosti da je zanič ker je iz kitajskega trga. Ampak to ni še noben dokaz da je zanič. Verjetno bi tudi Linhai bil na istem glasu če ne bi nekateri tak ATV že preizkusili in če ne bi bil večinski lastnik Yamaha.
Torej če kdo ima dejanski nasvet naj piše če ne naj ne piše saj je blo kritik na podlagi izvora mislim da že dovolj
LP
Koliko kitajskih avtomobilov se pa vozi po naših cestah?
2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?
2010 - ?
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dragatuš
- Kontakt:
- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Laze v Tuhinju
- Kontakt:
Povzel sem primer. Lahko bi povedal tudi primer za npr traktorje in tam bi verjetno nastopile druge države. Pri primeru verjetno ne rabim vzeti v primerjavo istih držav važno je da je podobna razlika. Nikjer nisem pisal da so korejci isto kot kitajci ampak sem pisal da so bili pred časom korejci v avtomobilski isto slabi pa so se zdaj dobro dokazali.Spasky napisal/-a:Jp, se strinjam, dober primer je avtomobilska industrija, le da si vrgel kitajce in korejce v en koš...Mitjag napisal/-a:Mislim da tukaj ne boš dobil odgovora. Kot vidiš so tukaj vsi strokovnjaki ki delijo ATV na kitajce in nekitajce kar se meni osebno zdi totalno zgrešeno.
Pa čeprav nima noben izkušenj z določenim modelom. Res je in se strinjam da so povečini kitajci verjetno zanič in niso vredni svojega denarja. Poudarek bi dal na "povečini". In zato bi predlagal da tisti ki nimate neposrednih izkušenj z točno določenim modelom le tega ne komentirate saj ni nobene osnove razen to da je poreklo kitajska. Še enkrat poudarjam da se strinjam da kitajska povečini še zelo zaostaja za kvaliteto na več področjih saj vsi vemo kaka je situacija in kako se tam preverja kakovost ampak to še vedno ni osnova da se določn model vnaprej označi za škart robo.
Vse skupaj se mi ne zdi fer ne do tistega ki prodaja tak ATV kot ne do kupca. Dober primer je v avtomobilski industriji. Vsi so vedno prisegali na Nemce kako so oh in sploh kvalitetni kar so seveda bili pred časom ampak lahko nekdo pogleda zdaj? In lahko nekdo pogleda kvaliteto npr korejcev zdaj? Nočem začet nove debate ampak dejmo no mal bolj konstruktivno pomoč nekomu ki sprašuje ne pa nek proizvod vnaprej obsojat. Pa čeprav je 90% možnosti da je zanič ker je iz kitajskega trga. Ampak to ni še noben dokaz da je zanič. Verjetno bi tudi Linhai bil na istem glasu če ne bi nekateri tak ATV že preizkusili in če ne bi bil večinski lastnik Yamaha.
Torej če kdo ima dejanski nasvet naj piše če ne naj ne piše saj je blo kritik na podlagi izvora mislim da že dovolj
LP
Koliko kitajskih avtomobilov se pa vozi po naših cestah?
- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Laze v Tuhinju
- Kontakt:
pa saj ne morem verjet. Podam primer in zdaj že vsi pišete o kitajskih avtomobilih...bom raje zaključil svoje pisanje ker vidim da je težje razložiti kaj človek hoče povedati kot moji 2 letni hčerki...slavkofpvv napisal/-a:Od novih znamk kitajskih avtomobilov je na SLO tržišču prisotna le ena!
brez zamere ampak tole res ne pelje nikamor
Ni zamer, vsak poda svoje mnenje.Mitjag napisal/-a:pa saj ne morem verjet. Podam primer in zdaj že vsi pišete o kitajskih avtomobilih...bom raje zaključil svoje pisanje ker vidim da je težje razložiti kaj človek hoče povedati kot moji 2 letni hčerki...slavkofpvv napisal/-a:Od novih znamk kitajskih avtomobilov je na SLO tržišču prisotna le ena!
Tudi jaz svojima dvema hčerkama (2 in 4 leta) lažje razložim kaj je slaba kvaliteta kot pa polovici nadobudnežev, kateri redkokateri upošteva mnenje forumašev z izkušnjami...na koncu pa jokca.
2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2010 - ?
2010 - ?
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dragatuš
- Kontakt:
Nobenih zamer, saj je podatek, da se v Sloveniji prodaja samo ena znamka avtomobilov, dovolj zgovoren podatek, zakaj je temu tako! Saj ne rečem, da je ravno slab avtomobil, ampak jaz si ga ne bi kupil. Kako je s kitajskimi štirikolesnikih pa je že znana zgodba. Kupite preizkušeno zadevo pa čeprav je s Kitajske in ne bo problemov, oz. bodo minimalni!Mitjag napisal/-a:pa saj ne morem verjet. Podam primer in zdaj že vsi pišete o kitajskih avtomobilih...bom raje zaključil svoje pisanje ker vidim da je težje razložiti kaj človek hoče povedati kot moji 2 letni hčerki...slavkofpvv napisal/-a:Od novih znamk kitajskih avtomobilov je na SLO tržišču prisotna le ena!
- satan
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: smer belgija pa levo
- Kontakt:
S takim pristopom izgubljate potencialne člane, članice..bodoče lastnike štirikolesnikov..pa tudi odpor ,da bi se s komerkoli sploh spoznala!!
Aja to je forum za štirikolesnike ne pa za avtomobile
smc ram 520 tuning
smc stinger 300
smc stinger 300
satan napisal/-a:S takim pristopom izgubljate potencialne člane, članice..bodoče lastnike štirikolesnikov..pa tudi odpor ,da bi se s komerkoli sploh spoznala!!
Hm..nihče nikogar v nič ne sili pa tudi vsak ni za quad ali atv
poznam motoriste,ki so šli z športakov na atv-je pa so tam tudi ostali ,kar je povsem nekaj drugega kot če letiš 250km/h.spoznamo se lahko kljub temu ,ker bo vsak napisal in odgovoril po svoje tako ,kakor najbolje ve.
nakup quada ali atv-ja pa je sam po sebi težak ,razen če veš kaj bi rad in seveda odvisno od
pa da še malo pohvalimo :vozil sem SMC STINGER 300 glede na to ,da je SAJBA že moški z izkušnjami pa priporočam SMC 520 RAM odločiti pa se tako ali tako mora sam
Aja to je forum za štirikolesnike ne pa za avtomobile![]()
tako ,da je malo čudno ,če greš pod nakup pa se folk meni o hyundaju.....pa uspešen nakup sajba
se vidimo na