začetnik, nimam pojma-kupujem atv

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: MB center in Kozjak
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 08 Mar 2011, 19:44

Ja večina delavcev se da homologirati, kar pomeni, da se dajo tudi registrirati....take your time!

enesm7
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a enesm7 » 08 Mar 2011, 20:00

jaka jst nevem kva se greš ti kle gor enga majstora da vse razturaš, če kakšno butnem vn ne pomen da se zajeb. tko da če ti kj ni všeč, spreglej to temo pa drugje soli pamet pa frajari drugim, jst vem o štirikolesnikih toliko kot ti o vesolju al pa čem drugem o čem nimaš blage veze.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 08 Mar 2011, 20:03

Malce umiri konje, upoštevaj pravila foruma, uporabi iskalnik oz funkcijo išči, pa bo morda šlo. Takih "padalcev" ki butajo je vsak dan več in najprej so opozorojeni, nato pa se sami odločijo ali bodo skočili ali ostali.
Pa prijetno branje.

enesm7
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a enesm7 » 08 Mar 2011, 20:12

eno majhno nemoteče vprašanje ki je bilo vprašano mimogrede(nisem tebe prosil da mi odgovoriš)...to so taki ki iščejo dlako v jajcu al pa si dvigujejo samozavest tako da nas začetnike potunkajo in nas porinejo v slabo luč,češ da ne znamo razmišljat. Nevem koliko si star ampak zelo nezrelo od tebe...

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 08 Mar 2011, 20:25

Že takoj sem ti nakazal, da je odgovorov na tvoja vprašanja kolikor jih hočeš, le malce je potrebno pobrskati. Odpiranje tem na katere je že odgovorjeno, dela forum popolnoma nepregleden. In tisti, ki se trudimo obrdžati forum na kolikor - tolikor primernem nivoju smo pač navajeni na takšne in drugačne "udarce" o nezrelosti. Ne vem ali je res tako težko pobrskati ali je potrebno vse "k riti prinest" kot kakšnemu nezrelemu najstniku.

enesm7
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a enesm7 » 08 Mar 2011, 20:30

okej okej dost da se ne bomo preveč poglabljal kdo ma prav in kdo ne, mogoče se napisano drugače sliši (vidi) kot dejansko če bi vprašal koga.Moral se bom srečati na štiri oči z vozniki in se malo bolje približat atv-jem.Drugače pa brskam in berem vedno ko mam čas.

Uporabniški avatar
Bojevnik
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Šmihel pod Nanosom
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bojevnik » 12 Mar 2011, 18:30

Sory, se nisem mogu prej javit, ker sem se šele danes spet v bazo vselil.
Sevede je ATV za povsod, mislim, za asfalt, makadam in blato, vendar njegovo poslanstvo pa mesto vsekakor ni! Za mesto je primeren bicikel, peš, skuter, mestni avtobus in če je kriza avto.
Nikakor ne moreš pa z ATVjem ropotat po mestu in delat dodatno gužvo in smrad. Tudi je nevarno! Prav na tem forumu je opisal nesrečnik kako ga je spregledal nek Italjan in je potem moral ves polomljen ležati na kliniki.
Po moje, so ATVji namenjeni za uživanje na gozdnih poteh, v blatu, na snegu, po makadamu, na relacijskih vožnjah in dirkači na dirkah in delavci še za pluženje, vleko prikolice itd..
Če se motim prosim, da me tastari forumovci popravite.

muca je zakon :snakeman:

rapvirus
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rapvirus » 14 Mar 2011, 16:34

tudi jst sem nov. rabim predlog za moj prvi atv.. moral bi biti udoben za 2 osebi in dosegati potovalne hitrosti. Trenutno sem se zagledal v smc jumbo 301 ali 360. A obstaja ša kak primeren za podobno ceno

Uporabniški avatar
truckdriver
Obiskovalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a truckdriver » 14 Mar 2011, 19:09

Odvisno kaj kupuješ. Novega ali rabljenega :?:

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 14 Mar 2011, 19:16

rapvirus napisal/-a:tudi jst sem nov. rabim predlog za moj prvi atv.. moral bi biti udoben za 2 osebi in dosegati potovalne hitrosti. Trenutno sem se zagledal v smc jumbo 301 ali 360. A obstaja ša kak primeren za podobno ceno
Če bi rad imel oboje: udobnost in potovalno hitrost sta omenjena mopeda prava in cenovno najboljša odločitev ;) . Za kateri model se boš odločil, pa je tvoja izbira, oba pa sta več kot dobra, sploh za začetnika 8) . V glavnem, v svojem razredu nimata konkurence :!:

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Odgovori