L.P.Sandii
Mesečni/Letni strošek ATV-ja.
Re: Mesečni/Letni strošek ATV-ja.
Gusti napisal/-a:Zanima me, ali si je že kdo izračunal mesečni/letni strošek, ki ga ima z ATV-jem? Če si kdo še ni, si lahko na tej spletni strani, ki je sicer namenjena za avtomobile ampak se da enako izračunat http://focus.si/avto.html
Zanimajo me rezultati vaših izračunov in kakšen ATV imate. Prosim, da realno vpišete stroške v kalkulator![]()
To me zanima predvsem zato, ker vem da je še najmanjši problem tako "igračo" kupit, potem se pa začnejo stroški na katere najprej ne računaš (ali pa si zatiskaš oči). Vem kako je, ker se imel kot študent motor in po dveh letih ni več zneslo, zato sem ga raje prodal, kot pa da bi imel prazen hladilnik
Zej sem zaposlen in je proračun bistveno večji, kot je bil prej ampak vseeno me zanima koliko tak hec dejansko stane.
Hvala za odgovore.
koliko kadilcev, koliko zasvojencev z razno raznimi razvadami se pa vpraša kakšni so stroški.Pa ni važno ali je stem povezano zdravje ali pa ne. Vsak pač raskira v svojo bedarijo ali pa v svoj užitek svoje denarce kolikor pač je zmožen.
Sem kadilec sem motorist sem lastnik še kup bedarij ki me veselijo. Zato napotek vsem zavihajte rokave ,da bodo cekini leteli v žep.potem pa si privoščite dopuste na havajih, motorje ,motorne sanke,letala športne avtomobile.itd
Samo z izraćuno stroškov ne gnjaviti ljudi ki so pripravljeni deladi (od jutra do sutra) da si lahko to vse privoščijo.
Re: Mesečni/Letni strošek ATV-ja.
Nekaj najdeš tudi tukaj , vendar sem v stroške zajel tudi nekatere stvari, ki jih v bodoče ne bo.
Za tvoje poizvedovanje ti pride v poštev servis, gume ( tukaj so ogromna odstopanja glede na znamke in kvalitete gum), bencin in zavarovanje (cca 100 € na letni ravni). Zaščitni premazi me stanejo cca 60 €, perem ga v samopostrežni avtopralnici, kjer zapravim v povprečju 6 € na pranje, perem pa ga po potrebi, sigurno pa vsaj 2x na mesec.
Za tvoje poizvedovanje ti pride v poštev servis, gume ( tukaj so ogromna odstopanja glede na znamke in kvalitete gum), bencin in zavarovanje (cca 100 € na letni ravni). Zaščitni premazi me stanejo cca 60 €, perem ga v samopostrežni avtopralnici, kjer zapravim v povprečju 6 € na pranje, perem pa ga po potrebi, sigurno pa vsaj 2x na mesec.
Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders
prideš z ATV-jem
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders