Mesečni/Letni strošek ATV-ja.

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Uporabniški avatar
sandii
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Re: Mesečni/Letni strošek ATV-ja.

Odgovor Napisal/-a sandii » 07 Dec 2011, 17:23

Infinity dej to mal razloži 3000km pa dva kompleta gum :?: :?: :?:
L.P.Sandii

Uporabniški avatar
dostervu
Začetnik
Reactions:
Kraj: ŠOŠTANJ

Odgovor Napisal/-a dostervu » 07 Dec 2011, 21:45

Gusti napisal/-a:Zanima me, ali si je že kdo izračunal mesečni/letni strošek, ki ga ima z ATV-jem? Če si kdo še ni, si lahko na tej spletni strani, ki je sicer namenjena za avtomobile ampak se da enako izračunat http://focus.si/avto.html

Zanimajo me rezultati vaših izračunov in kakšen ATV imate. Prosim, da realno vpišete stroške v kalkulator :D

To me zanima predvsem zato, ker vem da je še najmanjši problem tako "igračo" kupit, potem se pa začnejo stroški na katere najprej ne računaš (ali pa si zatiskaš oči :mrgreen: ). Vem kako je, ker se imel kot študent motor in po dveh letih ni več zneslo, zato sem ga raje prodal, kot pa da bi imel prazen hladilnik :lol: Zej sem zaposlen in je proračun bistveno večji, kot je bil prej ampak vseeno me zanima koliko tak hec dejansko stane.

Hvala za odgovore.

koliko kadilcev, koliko zasvojencev z razno raznimi razvadami se pa vpraša kakšni so stroški.Pa ni važno ali je stem povezano zdravje ali pa ne. Vsak pač raskira v svojo bedarijo ali pa v svoj užitek svoje denarce kolikor pač je zmožen.
Sem kadilec sem motorist sem lastnik še kup bedarij ki me veselijo. Zato napotek vsem zavihajte rokave ,da bodo cekini leteli v žep.potem pa si privoščite dopuste na havajih, motorje ,motorne sanke,letala športne avtomobile.itd
Samo z izraćuno stroškov ne gnjaviti ljudi ki so pripravljeni deladi (od jutra do sutra) da si lahko to vse privoščijo.

Uporabniški avatar
Bohorc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Mirna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Bohorc » 09 Dec 2011, 22:28

Nekaj najdeš tudi tukaj , vendar sem v stroške zajel tudi nekatere stvari, ki jih v bodoče ne bo.
Za tvoje poizvedovanje ti pride v poštev servis, gume ( tukaj so ogromna odstopanja glede na znamke in kvalitete gum), bencin in zavarovanje (cca 100 € na letni ravni). Zaščitni premazi me stanejo cca 60 €, perem ga v samopostrežni avtopralnici, kjer zapravim v povprečju 6 € na pranje, perem pa ga po potrebi, sigurno pa vsaj 2x na mesec.

Kamor ne prideš peš-
prideš z ATV-jem :twisted:
Arctic Cat Cruiser 700 4x4
Gladiator Quad Riders

Odgovori