Če koga zanima,pa naj proba še hoferjev polnilec. Meni ga je nafilal,da skoraj verjet nisem mogel
Že 2 leti nazaj je pozimi teško vžigal. Lansko zimo sem ga pa že po 3-4 dneh "porival" kljub tamu,da je motor vedno v garaži. Akumulator je pa star cca 6 let
Zdaj pa že od konca novembra ,ko sem ga nafilal (cca 30ur) vergla ko blesav
In če bo delal še nekaj mesecev,se je nakup "hoferja" izplačal
V Hoferju sem kar nekaj tehničnih stvari kupil malo za šalo malo zaresin moram reči , da do sedaj še nič ni crknilo. Se mi zdi , da tisti , ki je zadolžen za nabavo tehnične robe v Hofru opravlja dobro delo in gleda , da ne nabavlja najslabše robe.
Saj nisem misli samo na elektronske zadeve ampak na čisto preposto orodje kot so vrtne škarje ključi al pa kakšni električni strojčki. Naprimer sem kupil veliko kotno brusilko v Lidlu bolj za šalo seveda sedaj jo pa gonim skoraj vsak dan brez milosti iz čistega firbca kdaj bo crknila pa noče
Ha sem čisto zašel iz teme sem šele sedaj opazil kakšen je naslov teme
Res je, tudi sam sem nekaj kosov orodja nabavil v hoferju od Workzone firme in se dobro obnese, ceprav za elektro orodje kupujem izkljucno od makite, me zaenkrat se ni razocaral.
Tudi moje drugo ime je HOFER in s tehniko tam res ni problemov. Medion dela kot urca, ostalo pa tudi več kot zadovoljivo opravlja funkcije, sploh za svoj denar.