Pa se da to videt?Bil je namontrian (oz. je še) na zelenem grizzliju 660
Glede na to , da je dosti vitlanja pri meni upam , da bo Warn zadovoljil mojim potrebam.Jaz gonim HORN vitlo 3500! Moped je težek 390kg in mojih skromnih 100!
Za te težave sem že večkrat slišal, predvsem ko je motor vroč, kot da bi se releji pregrevali.jevi napisal/-a:Jaz imam Warn, pa me je pozimi malo jezil. Pri pluženju snega, kjer se res veliko uporablja vitel, mi občasno stikalo ni delalo. Poklical sem Toneta v Cerknico in mi je svetoval, naj malo vdarim po releju - in je pomagalo. To sem moral narediti zavsako, ko stikalo ni prijelo.
Tudi Warn ni več kar je bil.)))
Preveri če je rele prav obrnjen? Izhod kablov mora bit spodaj.jevi napisal/-a:Jaz imam Warn, pa me je pozimi malo jezil. Pri pluženju snega, kjer se res veliko uporablja vitel, mi občasno stikalo ni delalo. Poklical sem Toneta v Cerknico in mi je svetoval, naj malo vdarim po releju - in je pomagalo. To sem moral narediti zavsako, ko stikalo ni prijelo.
hurco napisal/-a:Preveri če je rele prav obrnjen? Izhod kablov mora bit spodaj.jevi napisal/-a:Jaz imam Warn, pa me je pozimi malo jezil. Pri pluženju snega, kjer se res veliko uporablja vitel, mi občasno stikalo ni delalo. Poklical sem Toneta v Cerknico in mi je svetoval, naj malo vdarim po releju - in je pomagalo. To sem moral narediti zavsako, ko stikalo ni prijelo.

Če sem prav videl izhod kablov ni čisto zadihtan iz rele škatlice, verjetno zato, da odteka tudi kondenz iz njega. Če bi bil nameščen drugače bi se lahko v njem zadrževala voda.pohorjebeef napisal/-a:hurco napisal/-a:Preveri če je rele prav obrnjen? Izhod kablov mora bit spodaj.jevi napisal/-a:Jaz imam Warn, pa me je pozimi malo jezil. Pri pluženju snega, kjer se res veliko uporablja vitel, mi občasno stikalo ni delalo. Poklical sem Toneta v Cerknico in mi je svetoval, naj malo vdarim po releju - in je pomagalo. To sem moral narediti zavsako, ko stikalo ni prijelo.
kabli spodaj! Zakaj?
Nič hud!jaka napisal/-a:Ko te enkrat ženska ne mara več, jo zamenjaš. Isto narediš z vitlom.![]()
![]()
(ne bit hud)