ZOPET KITAJČKI

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Zaklenjeno
adrenalin
Začetnik
Reactions:

ZOPET KITAJČKI

Odgovor Napisal/-a adrenalin » 27 Nov 2008, 14:22

Namreč vse uporabnike oziroma poznavalce prosim za nasvet! Odločil sem se za nakup ATV-ja, zaradi cen sem se že fiksno odločil med kitajčkoma bashan 200-250 oziroma shineray 200-300. Glede nato, da so si cene nekje tu me zanima, kateri ATV se bolj izplača kupit. Kako je z zračnim hlajenjem shinerajke se obnese v počasni vožnji po terenu ali je boljša varianta vodno hlajenje itd. Sam sem bil že na ogledu pri prodajalcih, kateri so dejali, da shineraya ne bodo več uvažali, ker se pojavlja nekkašna napaka na gredi, sedaj pa vidim zopet vse polno oglasov zanj in jih zopet hvalijo. O bashanu je veliko napisanega, prav tako jih je nekaj v moji okolici, prosim čičveč info o Shineraju. Hvala.

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 27 Nov 2008, 14:45

vprašaj Jakata in XXXL-a, ona dva zelo obvladata to sceno in ti bosta z veseljem pomagala.
Na tvojem mestu bi jima poslal ZS, ker komaj čakata, da odgovorita nanj...

:twisted:

kupi tistega pri katerem se bolj barva poda s tvojo garažo, ker tam bo večino časa....

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 27 Nov 2008, 15:30

Pokliči ''Studio Moderna'', pa vprašaj za Roberta... boš zvedel vse iz prve roke, on namreč vozi ta model. Pa še kodo za popust ti lahko priskrbi.

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 27 Nov 2008, 19:45

XXXL napisal/-a:Pokliči ''Studio Moderna'', pa vprašaj za Roberta... boš zvedel vse iz prve roke, on namreč vozi ta model. Pa še kodo za popust ti lahko priskrbi.
:smeeeh:

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

rookie
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Gradac

Odgovor Napisal/-a rookie » 27 Nov 2008, 20:50

Glede na to, da se fantje raje šalijo na tvoj račun, kot pa da bi ti svetovali, ti jaz povem iz prve roke.
Imel sem Shineraya 250 in ti povem, da dokler ne odstraniš ekologije in katalizatorja, ni primeren za krajše ture, kaj šele za dolge.Ko pa rešiš ta problem, pa ni problema.
Na tvojem mestu pa bi se odločil za Bashana 200 oziroma Shineraya 200, ki je zelo podoben Bashanu.
Če pa rabiš atv registriran za 2 osebi, je pa druga pesem, ker ta dva, če sta original sta le za eno osebo.
Kot pa bi rekel marsikateri s tega foruma, šparaj in kupi kaj solidnega...

Sam varčujem za nekaj močnejšega, sam če se bo recesija nadaljevala, bom denar raje kam drugam usmeril.Na žalost...

Upam, da sem ti kaj pomagal.
LP

Uporabniški avatar
crow
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Trbovlje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a crow » 27 Nov 2008, 20:52

Če imaš rad sebe, kupi nekitajca :twisted:

*JUMBO301*
**YFM 350**
***FZ6 Fazer***

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 27 Nov 2008, 20:59

Adrenalin ti bo zrastel pri obeh kar pogosto, vendar takrat, ko te ne bosta več poslušala (kitajčka namreč). Moj nasvet-izogibaj se jajc (verjemi, da ti govorim iz izkušenj na lastni koži). Če zdaj nimaš za vsaj kakšno Barosso ali Kymcota, rajši malo počakaj.

Po turi paše pošten počitek:
Slika

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 27 Nov 2008, 22:26

Zaradi neupoštevanje pravil foruma, temo takoj zapreti !!!!!!!!

Uporabniški avatar
persso
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Pod Krimom

Odgovor Napisal/-a persso » 27 Nov 2008, 22:27

Jaz ti prodam Blasterja, če ne rabiš homologiranga quada. Ne bo skoraj nič šraufanja, pa še leti velik bol.

If you don't mix the gas, it doesn't go fast!

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 28 Nov 2008, 15:32

Tema je in bo ostala zaklenjena!

Sicer je že uporabnik sam v naslovu pokazal, da pozna naše mišljenje in vedenje o kitajskih štirikolesnikih, a je vseeno napisal bolj ali manj provokativno vprašanje, bi lahko iz naše strani pokazali (vzdržali) malo več resnosti. Če zadevo poznamo, pokomentirajmo, v nasprotnem primeru se vzdržimo komentarjov. Tudi sam sem večkrat na strani "šaljivcev", ampak s tem v očeh ostalih 90% bralcev foruma ne pridobivamo na branosti, odnosu....

Mislim, da vsak zase ve o čem govorim in vas vse lepo prosim, da se skupaj vzdržimo. Uporabljajmo sobo smeha, ali za to namenjene teme, uporabnikom, ki RESNO!! iščejo pomoč, pa to omogočimo, v kar se da kolektivnem duhu.

To je moje mnenje in mnenje vseh skrbnikov foruma!
Hvala za razumevanje.

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Zaklenjeno