Kot vidite sem nov na forumu in me zanima katerega 4-kolesnika naj kupim.
star sem pa 15 let. malo sem gledal in sem videl suzukija LTZ 400. ali bi bil premočan zame:
hvala že vnaprej:
LP
ja hvala za nasvet a ti poznaš mateja l.?jaka napisal/-a:Dobrodošel na forumu. Kot sem videl sta z Matejem L. prijatelja. Drži se njegovih nasvetov pa ne boš mogel zgrešiti. Sicer pa je LTZ 400 dobra in preverjena stvar, ki te ne bo razočarala. Kar se preveč moči tiče, pa je prava moč tista, ki je v glavi in desnem palcu vsaj malce pod kontrolo.
Da ti povemo po hosti in po travnikih je v naši preljubi deželici vožnja v naravnem okolju PREPOVEDANA tudi za vozila ki jim rečemo ATV ali Quadi.koty napisal/-a: pa saj se bom po hosti vozu pa po travnikih
ja zakaj se pa crosse in quadi vozijo po hostah povsod jih je povno zato se tudi jast ne sekiram prav ničsnezzak napisal/-a:Da ti povemo po hosti in po travnikih je v naši preljubi deželici vožnja v naravnem okolju PREPOVEDANA tudi za vozila ki jim rečemo ATV ali Quadi.koty napisal/-a: pa saj se bom po hosti vozu pa po travnikih
Uporabi funkcijo IŠČI Zakon o gozdovih in Vožnja v naravnem okolju, je tu na forumu prepis obeh zakonov in je notri lepo napisano kje se ne smeš vozit s Qvadom!!
Res je kar si napisal.koty napisal/-a: ja zakaj se pa crosse in quadi vozijo po hostah povsod jih je povno zato se tudi jast ne sekiram prav nič
tudi to je res zato nobeden nemara cross in atvjovsnezzak napisal/-a:Res je kar si napisal.koty napisal/-a: ja zakaj se pa crosse in quadi vozijo po hostah povsod jih je povno zato se tudi jast ne sekiram prav nič
Samo opozoril sem te kaj je v naši državi prepovedano, kot ti v avto šoli povedo kakšne so omejitve pa še vedno plačujemo kazni za prekoračitev hitrosti.
Ker jih vliko razmišlja kot ti in se vozijo vsepovsod smo potem vsepovsod vsi ATVjaši nezaželeni.
Zaključujem s temo o vožnji v naravnem okolju!
HVALA MOZmoz napisal/-a:Pozdravljen koty.
Ti se le odloči za neki atv, ki ti ga priporočijo fantje s foruma. Jaz žal o športnih ATV-jih bolj malo vem.
Ostali, ga pa ne tako strašit, no. Se bo že sam odločil kje se bo vozil in tudi nosil posledice, če bo kaj narobe, oziroma, če bo kaj ušpičil![]()
Koty, uspešen nakup želim, potem pa pamet v glavo
Yamaha raptor 350 je zelo dobra zadeva.koty napisal/-a:hhhhh ta je pa dobra
ali ima kdo yamaho raptor 350 ?
kako se obnese??