Nakup štirikolesnika

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
anyy
Začetnik
Reactions:

Nakup štirikolesnika

Odgovor Napisal/-a anyy » 15 Mar 2011, 11:12

Olja!
Potrebovala bi vašo pomoč, pomoč izkušenih mačkov!
Odločam se o nakupu enega od teh dveh štirikotačev. Prebrala sem že ogromno, pa vendar se ne moram odločiti, katerega bi vzela. Oba sta mi zelo všeč. Kaj pravite vi, komu v prid se bi obrnila tehtnica. Naj povem tudi to, da bi ga uporabljala samo za turist vožnje s sinom, po kakem makadamu, kakšen izlet,....skratka nič kaj adrenalinskega. V uporabi bi bil samo v toplem vremenu, pozimi pa v garaži.
Prebrala sem tudi, da naj bi bil goes nekakšna kopija cf-ja. Kako je potem z rezervnimi deli in z garancijo.
Prosim ne me zdaj že v štartu opominjati z iskalnikom. Forum sem prebrala po dolgem in počez, zato sem zdaj še bolj neodločena. Če bi morala izbirati bi izbrala goesa. Bi se odločila prav? Kaj pravite vi?

Slika

Slika

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 15 Mar 2011, 11:35

Moje mnenje nobeden od teh ni primeren za to kar bi ti rada. Pomeben podatek je tudi koliko si pripravljena zapraviti za tako igračo preden ti lahko kdo svetuje kako in kaj glede na to ,da ti je že jasno kje se misliš voziti in in kako.

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Drago » 15 Mar 2011, 11:56

Nisi najbolj pozorno prebrala foruma, saj sem že večkrat napisal, da če se nameravaš voziti v družbi, je priporočljivo, da vozilo doseže blizu 100km/h ali več. Dvomim, da se boš dolgo vozila sama, saj boš hitro našla družbo in hodila z njimi na ture. V tem primeru pa zelo prav pride višja končna hitrost. Ne vem če Goes izpolnjuje te pogoje. Kopiji kopije bi se jaz raje izognil.

Slika

anyy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a anyy » 15 Mar 2011, 13:54

Zdaj pa res ne razumem!
Eden pravi, da ni primeren za mene, ker ga rabim za turist vožnjo (malo naokoli-je za ture), drugi pa pravi, da spet ni primeren, ker ne doseže določene hitrosti in ni za dva-torej ni za ture.
Ta dva odgovora sta si kot noč in dan, živo nasprotje.

Take odgovore sem pa pricakovala. Drago, forum spremljam že skoraj eno leto in naj ti povem, da je to čisto normalni pristop do vseh novincev-na forumu in ne v motociklizmu. Potem pa mi svetuj, kateri je za ture, pa da je za dva. Zdaj tudi odvisno, kako kateri vzame turo. Meni je tura že 30 km čisto dovolj (z športakom)

Civava, napisal si koliko sem pripravljena zapraviti, preden mi lahko kdo svetuje? Saj zato pa sem prilepla sliki, da se vidi kateri model imam v mislih.Cena nekje 7000€.

Uporabniški avatar
Titan
Obiskovalec
Reactions:
Kraj:: Slovenija

Odgovor Napisal/-a Titan » 15 Mar 2011, 14:13

Ne vem veliko o ATV-jih, pa bom vseeno nekaj dodal:
Prijateljev oče ima GOES 4-kolesnik, (če prav vem je GOES 520) in je imel lansko leto problem z agregatom (če se prav spomnim je bil kriv semering :-k ). Ko ga je pripeljal s servisa je bilo po nekaj kilometrih spet isto #-o . Zdaj že kar nekaj mesecev čaka na rezervne dele, tako da se ne more vozit. ](*,)
O CF-moto ne vem veliko, ga pa ima nekdo v sosednji vasi... :k:
Toliko o prodajni mreži rezervnih delov za GOES :!:

Edit: Glede na to za kaj bi ga uporabljala, bi si na tvojem mestu ogledal še SMC Jumbo 301/360, če pa nujno rabiš 4x4 pa mogoče Linhai 400 ;)

PS: :welcome: na forumu

marko
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: moravče

Re: Nakup štirikolesnika

Odgovor Napisal/-a marko » 15 Mar 2011, 16:27

[quote="anyy"]Olja!
Potrebovala bi vašo pomoč, pomoč izkušenih mačkov!
Odločam se o nakupu enega od teh dveh štirikotačev. Prebrala sem že ogromno, pa vendar se ne moram odločiti, katerega bi vzela. Oba sta mi zelo všeč. Kaj pravite vi, komu v prid se bi obrnila tehtnica. Naj povem tudi to, da bi ga uporabljala samo za turist vožnje s sinom, po kakem makadamu, kakšen izlet,....skratka nič kaj adrenalinskega. V uporabi bi bil samo v toplem vremenu, pozimi pa v garaži.

za vožnjo kakršno omenjaš je po mojem mnenju nepotrebno da je atv
z pogonom na vsa kolesa s tem pridobiš na manjši teži atvja poraba je
manjša s tem pa tudi potreba po večji moči
za denar ki ga namenjaš za cf moto ali goes dobiš kaj drugega dosti bolšega in vzdržlivega

[

K 1200 lt :supz: :supz: 8)
K 1200 gt :supz: :supz: 8)
norge V2 1200 :supz: :supz: 8)
SMC RAM 520 RR :supz:
smc jumbo 301 8)

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: MB center in Kozjak
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 15 Mar 2011, 17:22

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: Nakup štirikolesnika

Odgovor Napisal/-a jaka » 15 Mar 2011, 18:02

anyy napisal/-a: Kako je potem z rezervnimi deli in z garancijo.
Do nakupa boš slišala vse najlepše po nakupu pa :butthead: O generalnem zastopniku in uvozniku je bilo slišati kar precej, tudi tukaj. Lahko pa ti ob priliko zavrtim posnetke obljub, nato nakladanja, na koncu pa tudi grožnje ! Pa smo spet tam, ane ???

Drugače pa se strinjam z Markom. Za krajše ali daljše ture v dvoje ne potrebuješ 4x4.
Veliko ceneje, prav tako udobno in tudi dovolj natovorjena boš mirne duše potovala in uživala z kakšnim SMC-jevim Jumbotom. Pa še za servisne storitve, rezervne dele in garancijo, te ne bo bolela glava (denarnica).
Korak naprej od te ponudbe oz še bolj potovalne užitke ti nudijo štirikolesniki z klasičnim menjalnikom npr kakšen Dinli - Masai in njim podobni.

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 15 Mar 2011, 18:26

Tudi moje mnenje je, da se izogni kitajskim atv-jem, še posebej zato ker verjetno ne znaš sama popravljati oz. šraufati. Izkušnje kažejo, da se tudi originalnim servisejem ne da prav veliko ukvarjati s kitajčki, ker vedo da bo naslednji dan isti problem. LP

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 15 Mar 2011, 18:43

Goes ni kitajc. Je Taiwanc z močno Evropsko podporo, dobro kvaliteto in dobro razvejano prodajno - servisno mrežo. Žal tega ni v Sloveniji, ker je za vzpostavitev servisne mreže potrebno kaj več kot nakladanje, poleg tega pa so sami rezervni deli na zalogi velik strošek, ki se ga pohlepneži ne želijo lotiti. Tukaj se dober prodajalec in pohlepni prodajalec razlikujeta.
Sicer pa Goes na Taiwanu izdeluje mnogo delov za Can-ama. O tem smo tukaj že pisali.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 15 Mar 2011, 19:10

Za ta denar kot si ti pripravljena dati se pa tudi že kaj najde. Zdaj ali 4x4 ali ne je odvisno od mopeda , če bo delavec boš po vsej verjetnosti imela tudi to. Sicer jih je nekaj tudi brez pogona naprimer Jumbo 301 ali 302 vendar pa za vožnjo v dvoje nima ravno dovolj moči tako ,da bi se jaz raje , če bi bil na tvojem mestu raje ozru po 700 tki. Potem Arcitc cat 700 trv res ,da je nekaj dražji vendar je vožnja v dvoje pravi luksus .Tudi Badejev predlog ni od muh. Čeprav je rabljen je še vedno moped na mestu pa še požeruh ni. Z nekaj pogajalske spretnosti bi sigurno še znižala ceno. V poštev pride tudi Dinli na prestave 450 z izgledom delavca. Ta dva in , ki sta tebi všeč se pa na žalost precej bolje počutita v hosti in potem še na dvigalu v delavnici pa še rezervni deli so zadnje čase problem. Predvsem se odločaj počasi pridi na kako srečanje ,da se pogovoriš z lastniki mopedov . Vsak ti bo rade volje dal za probat en krog tako , da dobiš občutek. Predvsem pa pazljivo izberi trgovca kajti v Sloveniji jih ni ravno na pretek takih , ki imajo pošten odnos do strank. Prav tako je pomebno dobavljivost rezervnih delov, servisna mreža pa tudi navsezadnje cena vsega skupaj.

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Drago » 15 Mar 2011, 19:33

anyy napisal/-a:Zdaj pa res ne razumem!
Eden pravi, da ni primeren za mene, ker ga rabim za turist vožnjo (malo naokoli-je za ture), drugi pa pravi, da spet ni primeren, ker ne doseže določene hitrosti in ni za dva-torej ni za ture.

Take odgovore sem pa pricakovala. Drago, forum spremljam že skoraj eno leto in naj ti povem, da je to čisto normalni pristop do vseh novincev-na forumu in ne v motociklizmu. Potem pa mi svetuj, kateri je za ture, pa da je za dva. Zdaj tudi odvisno, kako kateri vzame turo. Meni je tura že 30 km čisto dovolj (z športakom)

Civava, napisal si koliko sem pripravljena zapraviti, preden mi lahko kdo svetuje? Saj zato pa sem prilepla sliki, da se vidi kateri model imam v mislih.Cena nekje 7000€.
Ne vidim nekih protislovij med mojim in Čivavinim zapisom. Res je, da nisem izpostavljal pogonov. Za po cesti ni potreben prednji pogon. Vendar, če se hočeš kolikortoliko normalno peljati v družbi, ti bo z dvema potnikoma 300 kubikov premalo. Dinli A450 je premajhen za dva, Cectek je predrag, kaj drugega pa ne obstaja, razen športakov in revme na stara leta. Torej ti pridejo v poštev Dinli 700 (ki ga vozim tudi sam), AC700, CanAm (bankrotiraš na servisih), SMC 700 ... Računaj, da boš kmalu rabila tudi nove gume, kar znese še dodatnih 300 do 400€. Zapelji se do WBC in se poskusi dogovoriti za Dinli 700 s cestnimi gumami. Ti bo še ostalo za kakšen daljši izlet.

Imaš že kaj izkušenj z ATV na kakšno daljšo turo?

Lahko bi napisala od kje si. Mogoče te kdo povabi na kakšno srečanje. Nekaj nas bo v soboto v Miklavžu na Dravskem polju (če ne bo preveč deževalo).

Veliko sreče ob nakupu!

Slika

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: http://goeasttour.com/
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 15 Mar 2011, 20:20

Drago napisal/-a:

Ne vidim nekih protislovij med mojim in Čivavinim zapisom. Res je, da nisem izpostavljal pogonov. Za po cesti ni potreben prednji pogon. Vendar, če se hočeš kolikortoliko normalno peljati v družbi, ti bo z dvema potnikoma 300 kubikov premalo. Dinli A450 je premajhen za dva, Cectek je predrag, kaj drugega pa ne obstaja, razen športakov in revme na stara leta. Torej ti pridejo v poštev Dinli 700 (ki ga vozim tudi sam), AC700, CanAm (bankrotiraš na servisih), SMC 700 ... Računaj, da boš kmalu rabila tudi nove gume, kar znese še dodatnih 300 do 400€. Zapelji se do WBC in se poskusi dogovoriti za Dinli 700 s cestnimi gumami. Ti bo še ostalo za kakšen daljši izlet.

Lahko bi napisala od kje si. Mogoče te kdo povabi na kakšno srečanje. Nekaj nas bo v soboto v Miklavžu na Dravskem polju (če ne bo preveč deževalo).

Veliko sreče ob nakupu!
Samo majhna opomba. AC700 in CanAm(bankrotiraš na servisih)...si napisal....ja koliko servisov pa si ti že opravil na teh dveh motorji?....Pa ne zdaj zgodbic v stilu "poznam enga, ko ga ima in pozna ta drugega in mi je povedal.....!
Redno vzdrževanje potrebujejo vsi. Pri teh dveh z rednim vzdrževanjem potrebuš le redne servise...in najpomembneje..danes na servis jutri z njim v gmajno. Cene za servis Dinlijev pa tudi niso tako dosti manjše je pa več okvar in popravil..,.čakanja na rezervne dele..ma brez veze debatirat o tem. Poleg tega me zanima kaj vse zamenjaš pri tistih dveh po 10.000 km in kaj vse na Dinliju?
Če sešteješ stroške sta prva dva cenejša!
Je pa res, da se v garaži malo kaj pokvari!
Malo zamenja gume na tvojem in ga pelji na off-road (za kar naj bi bil namenjen), pa bomo videli Dinlija kako poceni se boš vozil.
Bodoči kolegici pa priporočam naj se prva "nevihta" malce razkadi, prespi zadevo in naj se ti pri nakupu ne mudi. Zberi čim več informacij, predvsem pa obvezno sedi na čim več motorjev in jih poskusi...boš takoj videla razlike...the ride says it all! ;)

Uporabniški avatar
p.ivo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a p.ivo » 15 Mar 2011, 20:38

Potem pa se naj tu gori javijo tisti ki so imeli kao =probleme=z cf-x5,razen servisov.

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 15 Mar 2011, 20:50

p.ivo napisal/-a:Potem pa se naj tu gori javijo tisti ki so imeli kao =probleme=z cf-x5,razen servisov.
Se ne bodo javili ker "ni problemov"! Pa ne bi zdaj zašli iz osnovne teme....in se šli o dolgih in debelejših.
Post sem napisal, ker ni korektno preferirati nekega motorja, ker imajo vsake oči svojega malarja! Kot sem napisal...kolegica naj si vzame čas...poskusi in se na podlagi videnega in občutenega odloči.
Če bo vsak začel naštevat znamke, ki so "najboljše" na koncu ne bo vedela več nič!

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 15 Mar 2011, 20:57

Mogoče pa se javi tale otovorjena kolegica.

Slika

marko
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: moravče

Odgovor Napisal/-a marko » 15 Mar 2011, 21:02

Civava napisal/-a: Sicer jih je nekaj tudi brez pogona naprimer Jumbo 301 ali 302 vendar pa za vožnjo v dvoje nima ravno dovolj moči .
predvidevam da anyy z sinom tehta približno toliko kot jaz sam
po izkušnjah ki ji imam jaz z jumbotom v primejavi z tvojim bivšim cofkotom in tudi v primerjavi z novim cf x5 pri vožnji po cesti ni razlike v hitrosti
če pa pogledamo omejitve na stari cesti maribor ljubljana koper pa omejitve ki je jumbo nebi zmogel ni
sicer pa velja rek da vsak berač svojo malho hvali
kar se vidi iz postov o kvalitati brp in užaljenosti ponosnih lastnikov ko kdo pokaže s prstom na ta atv nikogar ni nihče prisilil da kupi atv za tolikšen danar in iz tega ne vidim razloga za užaljenost vsak se je pač sam odločil za nakup

K 1200 lt :supz: :supz: 8)
K 1200 gt :supz: :supz: 8)
norge V2 1200 :supz: :supz: 8)
SMC RAM 520 RR :supz:
smc jumbo 301 8)

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 15 Mar 2011, 21:03

Še ena kolegica (sicer dvomim, da je zadaj sin)

Slika

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Drago » 15 Mar 2011, 22:44

BIF napisal/-a:
Drago napisal/-a:

Veliko sreče ob nakupu!
Samo majhna opomba. AC700 in CanAm(bankrotiraš na servisih)...si napisal....ja koliko servisov pa si ti že opravil na teh dveh motorji?....Pa ne zdaj zgodbic v stilu "poznam enga, ko ga ima in pozna ta drugega in mi je povedal.....!
Redno vzdrževanje potrebujejo vsi. Pri teh dveh z rednim vzdrževanjem potrebuš le redne servise...in najpomembneje..danes na servis jutri z njim v gmajno. Cene za servis Dinlijev pa tudi niso tako dosti manjše je pa več okvar in popravil..,.čakanja na rezervne dele..ma brez veze debatirat o tem. Poleg tega me zanima kaj vse zamenjaš pri tistih dveh po 10.000 km in kaj vse na Dinliju?
Malo zamenja gume na tvojem in ga pelji na off-road (za kar naj bi bil namenjen), pa bomo videli Dinlija kako poceni se boš vozil.
Bodoči kolegici pa priporočam naj se prva "nevihta" malce razkadi, prespi zadevo in naj se ti pri nakupu ne mudi. Zberi čim več informacij, predvsem pa obvezno sedi na čim več motorjev in jih poskusi...boš takoj videla razlike...the ride says it all! ;)

Servis za CanAm800 z zamenjavo gum in jermena v Celju 1000€
Servis za AC je na 1500 km

Še kaj? Če nebi imel AC servis na 1500 km, bi bil zame best buy.

Ne skrbi ti za mojega Dinlija, je kar precej v pogonu. 6000 km v 10 mesecih in dvojne gume na platiščih, pa 30% po terenu.

Slika

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 15 Mar 2011, 23:17

Drago napisal/-a:
BIF napisal/-a:
Drago napisal/-a: Ne vidim nekih protislovij med mojim in Čivavinim zapisom. Res je, da nisem izpostavljal pogonov. Za po cesti ni potreben prednji pogon. Vendar, če se hočeš kolikortoliko normalno peljati v družbi, ti bo z dvema potnikoma 300 kubikov premalo. Dinli A450 je premajhen za dva, Cectek je predrag, kaj drugega pa ne obstaja, razen športakov in revme na stara leta. Torej ti pridejo v poštev Dinli 700 (ki ga vozim tudi sam), AC700, CanAm (bankrotiraš na servisih), SMC 700 ... Računaj, da boš kmalu rabila tudi nove gume, kar znese še dodatnih 300 do 400€. Zapelji se do WBC in se poskusi dogovoriti za Dinli 700 s cestnimi gumami. Ti bo še ostalo za kakšen daljši izlet.

Veliko sreče ob nakupu!

Servis za CanAm800 z zamenjavo gum in jermena v Celju 1000€
Servis za AC je na 1500 km

Še kaj? Če nebi imel AC servis na 1500 km, bi bil zame best buy.

Ne skrbi ti za mojega Dinlija, je kar precej v pogonu. 6000 km v 10 mesecih in dvojne gume na platiščih, pa 30% po terenu.

A ti pri Dinliju šteješ v vsak servis tudi gume......zanimivo... :D

No mene je prišla menjava gum ( BH 2 + felne ITP 12" ofset 5-2) 830€, če k temu dodam še Carlislov originalni jermen za 85 evrov in delo sem res na jurju, ampak so pa štiri felne zraven, ki jih pri moji vrsti štirikolesnika (prav tako kot gume ) ne rabiš menjat na vsakem servisu.....
Ne reklamiram nikogar, lahko pa komu pošljem račun, kjer lepo piše, da je stal servis (redni, vse tekočine, svečke, filtri ipd...) 240€. Kar je precejšnja razlika od zgoraj tvojih propagiranih 1000 z gumami (brez feln). No seveda se strinjam, da je tudi 240 evrov dosti denarja za servis, ampak bodimo "nezavajajoči", .......kajti pri Dinliju baje stane servis z menjavo diferenciala, blatnikov, belance in jermena okoli dva jurja, hehehe... :D

Še kaj? hehehe....

Uporabniški avatar
Drago
Član kluba
Reactions:

Odgovor Napisal/-a Drago » 15 Mar 2011, 23:59

Sem lepo napisal: servis, gume, jermen. Kaj ti tu ni jasno? Normalna cena za gume je 340€, pri zlatarjih pa ???. Lepo so nategnili lastnika, ki jim je že v startu pustil en kup denarja. Bom povprašal lastnika, če ima še račun, da si ga lahko še kdo ogleda.

Dinli gre ta teden na premontažo novih gum. Obeh kompletov. Pa bo šlo 700€ in to brez servisa.

Naj nekdo izračuna, koliko časa bom servisiral Dinlija za 8000€, kolikor je cenejši od 650tke in koliko slabše se bom vozil zaradi tega ker sem škrt in prišparal 8000€.

Slika

Uporabniški avatar
BIF
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BIF » 16 Mar 2011, 07:56

V bistvu je bodoča kolegica vprašala kaj naj kupi!
Če meniš, da je najboljši Dinli ji to priporočaj....ni pa nobene potrebe zraven razlagat zakaj pa NE AC-ja ali CanAm!
Sploh pa si smešen z razlagami, kako fajn je Dinli in kako ni v redu imeti AC-ja ali CanAm-a....ker so servisi dragi!
Yugece so tudi vsi po garažah šraufali.....a so bili zato poceni? Mogoče res...ampak smrtno nevarni!
Sploh pa še vedno vztrajam, da si naj bodoča kolegica vzame čas in poskusi čim več 4ciklov....bo že znala ločit seme od plevela!

Uporabniški avatar
bade25
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a bade25 » 16 Mar 2011, 08:43

Drago napisal/-a: Lepo so nategnili lastnika, ki jim je že v startu pustil en kup denarja.
Ja no pol so mene že dvakrat "nategnili", pa kar nekaj sto tisoč ljudi po svetu tudi. Je pa zanimivo, da v vseh teh letih nisem imel tega občutka, vozil sem se normalno, varno, udobno, z zaupanjem v štiricikel, brez problemov, neplanskih servisov, okvar, seveda pa tudi nekoliko dražje..... Govorim izključno za mojo znamko štiricikla, ostali me ne zanimajo, ne poznam jih dovolj, da bi jih lahko hvalil ali grajal.
Je pa zanimivo, da se kljub tvojim opozorilom pusti vedno več ljudi "nategnit" :D ...

Pa še nekaj, kaj tudi pri avtomobilih in ostalih tehničnih stvareh, hrani, obleki ipd velja isto, da če nekaj stane več ,da si nategnjen? No pol sem jaz kar nekajkrat........pa veš da paše biti tako "nategnjen" :D

So mi pa že moj ata govorili svoje čase tisto znano: "malo dnara, malo muzike"..... no poskušam se imet rad sam sebe......

Z dolžnim spotovanjem, do vseh enako in drugače mislečih, ki vozijo enake ali drugačne štiricikle kot jaz.....važno je, da se družimo, si pomagamo, predvsem pa da spoštujemo tuja mnenja.... :D

The driver
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a The driver » 16 Mar 2011, 10:31

@Drago
Pokliči na AC servis in jih prosi za predračun rednega servisa njihovega najdražjega ATV-ja. Pokliči še na BRP (Ski&sea) in naredi enako. Pa tudi na Dinlijev servis ne pozabi. Prosil bi tudi, da nehaš s takimi glumami gume in podobno. Cena rednega servisa (olja, tesnila, nastavitev ventilov....)!!!
Cene daj na forum pa je. Če si tako prepričan vase pa ja nimaš kaj za skrbet. :D

The driver
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a The driver » 16 Mar 2011, 10:44

Drago napisal/-a: Naj nekdo izračuna, koliko časa bom servisiral Dinlija za 8000€, kolikor je cenejši od 650tke in koliko slabše se bom vozil zaradi tega ker sem škrt in prišparal 8000€.
Ob takšnem razmišljanju je najboljše kupiti kitajca. :lol:
Deli so skoraj zastojn, dobiš jih kjer hočeš, pa še voziš se. ;)

Zaklenjeno