STROŠKI Z ATV

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
floro
Začetnik
Reactions:

STROŠKI Z ATV

Odgovor Napisal/-a floro » 25 Dec 2006, 15:10

pozdravljeni,
veliko sem prebral po vasem enkratnem forumu.
a nikjer ne zasledim stroskov , s tem mislim koliksni so stroski z rednimi servisi, menjavo gum in podobno...
zavedam se da je to zelo relativno tako da bi omenil da recimo jaz kopujem
http://www.izi-line.si/viper.htm a nekako serviserji niso ravno navduseni svetovanja koliksni bodo stroski.
prosil bi za vase izkusnje ce pa ima kdo kaj povedati o viperju bom pa zelooo vesel saj morda si se premislim za nakup katerega drugega vendar imam nekako mejo pri 600 tisocakih in tegale dubim malo cez to...

in kako je z zavarovanjem? letna premija s cestnino pride cca 40 jurjev...
ga pozimi odjavite? nekdo mi je svetoval tudi kasko proti kraji???hmmm...

no ko vam bo dolgcas ali ko boste imeli veliko volje za nasvete se kar razpisite ...

zaenkrat pa hvala...

lp :D

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 25 Dec 2006, 18:29

Dobrodošel floro 1
Dobrih 9.000 km me je po okoliških krajuh Slovenije,Avstrije in Italije prevažal Yukon 150.(je isti kot Viper-razen plastike)Stroški-olje,bencin in 1x menjava jermena (CVT).
Vse ostalo okoli servisov in cene (servisiram ATV-je) se lahko pomeniva na PM.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 05 Jan 2007, 19:30

Menjava (zadnjih) zavornih ploščic na Sym-u.Cena novih 22.55 eur.
http://shrani.si/?symraznoqic7.jpg

golavsek65
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a golavsek65 » 06 Jan 2007, 18:01

Mene Yukon prevaža že skoraj 3 leta in z njim nimam posebnih težav. Zadeva je precej trpežna, tako da ti ostane v glavnem samo redno vzdrževanje.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 20 Maj 2008, 19:16

Verjamem, da je marsikateri lastnik SYM-a dobil dovolj informacij, ko sem pisal o popravilih, stroških, okvarah itd...tokrat bo na tapeti Baja.
10. maja mi je na poti v Šentvid pri Stični poslušnost odpovedal zadnji ležaj, pravzaprav dva ležaja v zadnjem pestu.
Menjava je preprosta, cena za dva ležaja (SNR) in dva semeringa je bila 32,70 eur, zamenjal sem tudi verigo (DID 530), cena 120 eur.Zadnji zobnik je bil bolj tako-tako, pa sem še njega zamenjal-cena ??? ne vem še, Bonebo doo IG pri Ljubljani, kjer so mi naredili zobnik, še ni poslal računa.
Preventivno sem zamenjal tudi prvi levi ležaj (SKF)imel je minimalno zračnost, cena 7,15 eur.
Vsi ležaji in semeringi so standardnih dimenzij, tako, da z nakupom ni nobenih težav.
Informativno sem se tudi pozanimal, kako bi jo odnesel na pooblaščenem servisu pri Celjskih zlatarjih.
Seštevek lahko mirne vesti pomnožite z tri (3) .

Uporabniški avatar
brinovc
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a brinovc » 20 Maj 2008, 21:11

Dosedanji izredni stroški (okvare) na mojem grizzlyju 660 po prevoženih 16000 km. v še ne dveh letih:

Kolesni ležaj 2X .......64 €
Prednja žarnica 4X....40 €

Jeseni pa verjetno pride na vrsto variatorski jermen (original stane cca 165 €) in prednje zavorne ploščice (originalne stanejo cca 70 €) in pa nekaj prednjih žarnic na zalogo (po novem hočejo 24 € za dve zanikrni brlivki :evil: ).

LP!

Uporabniški avatar
leteci
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zasavje - Trbovlje
Kontakt:

slovnica

Odgovor Napisal/-a leteci » 20 Maj 2008, 23:47

Lep pozdrav

Kje je Jure :shock: ? Kritika.

Pa lep pozdrav,