Lp!
Imam eno vprašanje...
Jaz imam nehomologirana suzukija gingquada700, in me zanima če bi bilo mogoče ga homologirati?? ali kje dobiti kakšne papirje od kakega drugega homologiranega atv-ja, kako je s tem, se da to narediti ali ne??
Prosim za pomoč. hvala
Homologacija
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
Re: Homologacija
Raje si kupi homologiranega. Je pa možno , da si nabaviš drug rodovnik recimo od kakega kitajca prehendlaš številke pa to vendar pa ne zanašaj se na neumne policaje, delavce na tehničnih pregledih, carinike na meji ipd... , ker taki nastopajo samo v vicih o njih 
Zadnjič spremenil Civava, dne 03 Sep 2012, 09:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Aha, zastopim ja, lahko so problemi, če se zapičjo ne...
Ka mogoče ve kdo kje bi lahko dobil kakšne paperje od kakšnega atv-ja?? (More bit pa barve un približno iste pa to ne, al kako je to ko v prometni piše barvo pa te podatke??)
Če kdo ve za kašne da jih kdo prodaja, prosim da mi sporoči
hvala!
jani
Ka mogoče ve kdo kje bi lahko dobil kakšne paperje od kakšnega atv-ja?? (More bit pa barve un približno iste pa to ne, al kako je to ko v prometni piše barvo pa te podatke??)
Če kdo ve za kašne da jih kdo prodaja, prosim da mi sporoči
hvala!
jani
Zadnjič spremenil vintar, dne 03 Sep 2012, 09:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Ti ne priporočam. Vsaka številka šasije z vsemi podatki iz homologacije je v bazi podatkov direkcije za ceste. Do nje ima dostop vsaka upravna enota, vsi pooblaščeni centri za tehnične preglede in seveda vsak policist. Če prej ne, bo neskladje med papirji (ki bi jih ti rad nabavil) in tvojim mopedom opazil kolikor toliko vesten mehanik na tehničnem pregledu.
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
....kar velja, če je vse ok! Bog ne daj zla in se kaj zgodi (nesreča)...takrat gredo te zadeve pod drobnogled še bolj kot sicer in večjo "štalo" si ne moreš niti zamislit!
- andrej.slovsa
- Obiskovalec
- Reactions:
Naj cenejša varijanta je da se voziš s takim kod ga maš pa tud če te ene parkrat ustavjo. Drugače pa vidim da si poštenjak zraven takih popraševan daš celo št. telefona najbolje da daš še naslov ti bojo papirje kar domov prnesl