Kaj bi mi vi svetovali
-
NoviUporabnik
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj:: Pivka
Kaj bi mi vi svetovali
Zdravo. Odločam se za nakup "potovalnega" štirikolesnika s katerim bi odšel na priblizno 1000 kilometersko pot. Zanima me koliko bi me stal tak štirikolesnik in kakšni so stroški uzdrževanja za takšno pot, kakšna moč motorja je za to primerna in koliko km/h gre in/ali je primeren za na avtocesto. Najlepša hvala za odgovor.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Re: Kaj bi mi vi svetovali
Lepo pozdravljen Novi uporabnik,
Zadeva je pa takšna,koliko kilometrov imaš že za sabo,
Lahko ti povem,da sem sam preizskusil 1350 km,z velikimi izkušnjami,dvo dnevna tura za Dubrovnik,in to v največji vroči,
tak,da ti bi jest priporočal,vodno hlajen,najmanj 500,pa na gor.
Stroškov vzdrževanja na taki poti ni,in ne smejo,tega si ne smeš privoščiti,pač vozilo mora biti izpravno,
namreč nalival boš gorivo,in na vsake nekaj časa lahko pogledaš olje,če seveda ne poznaš svojega vozila.
Kar se tiče A.C,jas jo uporabjlam,pač v skladu s predpisi,
tako da nekaj se bo že našlo.

Mogoče kaj takega,ali pa...

Drugače maš pa o tem že dosti napisanega,pa čimprejšni nakup ti želim,pa veliko sreče.
Zadeva je pa takšna,koliko kilometrov imaš že za sabo,
Lahko ti povem,da sem sam preizskusil 1350 km,z velikimi izkušnjami,dvo dnevna tura za Dubrovnik,in to v največji vroči,
tak,da ti bi jest priporočal,vodno hlajen,najmanj 500,pa na gor.
Stroškov vzdrževanja na taki poti ni,in ne smejo,tega si ne smeš privoščiti,pač vozilo mora biti izpravno,
namreč nalival boš gorivo,in na vsake nekaj časa lahko pogledaš olje,če seveda ne poznaš svojega vozila.
Kar se tiče A.C,jas jo uporabjlam,pač v skladu s predpisi,
tako da nekaj se bo že našlo.

Mogoče kaj takega,ali pa...

Drugače maš pa o tem že dosti napisanega,pa čimprejšni nakup ti želim,pa veliko sreče.
2012 Yamaha Raptor 700R
-
NoviUporabnik
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj:: Pivka
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Re: Kaj bi mi vi svetovali
Oj!
Če niso cekini problem, si lahko omisliš kaj takega: http://www.eatv-racing.de/duke%202017.htm
...in potovanje bo zagotovo zeloooo zanimivo...
LP!
Če niso cekini problem, si lahko omisliš kaj takega: http://www.eatv-racing.de/duke%202017.htm
...in potovanje bo zagotovo zeloooo zanimivo...
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.