RENTANJE ATV-JA

Vse v zvezi z ATV-ji, opremo,...
Odgovori
rokecc
Začetnik
Reactions:

RENTANJE ATV-JA

Odgovor Napisal/-a rokecc » 23 Jan 2008, 00:14

Pozdravljeni!
Že nekaj časa se odločam za nakup in rentanje atv jev.
Zanima me ali ima mogoče kdo kakšno izkušnjo na tem področju,
kot je povpraševanje, cene najemov, na koliko časa je potrebno menjat atvje??
Hvala L.P.

Rok

Uporabniški avatar
Branko
Ižanc
Reactions:
Kraj: IG
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Branko » 23 Jan 2008, 01:14

Kje bi bila tvoja lokacija rentanja?

WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to! :twisted:

rokecc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rokecc » 23 Jan 2008, 08:46

Gorenjska. Bližina Bleda

IZI
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a IZI » 23 Jan 2008, 09:33

lokacija zanimiva.Samo pa se pripravi za servise.Jaz vem kaj sem sam delal z atv-ji katere sem si rental.Komi da so prišli nazaj.Večina je takih.
Edino bo ok če boš ti zraven skoz, samo neboš imel toliko prometa.
Drugače je pa dobra ideja, ker bo to pomlad in poletje zanimanje za 4kolesnike povečalo.

Dober hobi bi lahko bil.Če imaš denar vloži nebo ti žal.
Samo kitajecev ne imet ker boš imel več stroškov z vzderževanjem.
Pomoje da bi kaki articcat 250 bile najbolše.Taki univerzalni so, prilagodljivi za vse.vzameš 2 športna +2 delovna.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Jan 2008, 11:33

rokecc napisal/-a:Gorenjska. Bližina Bleda
Ti pa že sedaj povem, da boš imel hude probleme, če boš rental brez vodenih izletov, kajti proti Pokljuki, Mežakli in tam okoli je TNP, kjer se režim in kaznovanje za vožnjo v naravnem okolju zmeraj bolj zaostruje, Karavanke so tudi pod "Naturo 2000" itd...itd...Vidim, da se nisi pozanimal prav nič, kaj to pomeni.
Aja, kar se pa servisov tiče, pa se kar pripravi. Če boš imel vodene izlete, bo še nekako šlo, če pa jih boš rental brez nadzora, bo vse prevrnjeno, polomljeno itd...Ne govorim na pamet, kajti prav ATV-je, ki jih je rentala Osa-Bled, pri ledeni dvorani,(imeli so E-tone,Yukon in Viper 150), sem servisiral. Od rednega servisiranja, pa je odvisen tudi tvoj prihodek itd...

rokecc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rokecc » 23 Jan 2008, 16:07

Ali ne valja pravilo da kjer se vozijo avtomobili oziroma motorna vozila da je tam dovoljena vožnja tut z ATV jem? Jaka vidim da si že imel opravka s tem zadevam. kakšno je sploh kaj povpraševanje po rentanju?

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 23 Jan 2008, 20:04

rokecc napisal/-a: Jaka vidim da si že imel opravka s tem zadevam. Kakšno je sploh kaj povpraševanje po rentanju?
Bled z okolico potrebuje tako zvrst ponudbe, vendar le pod pogojem, da bodo vožnje vodene. Ne glede na dovoljeno vožnjo po makadamskih cestah po TNP-ju, boš dobival pod noge polena, inšpektorje itd...drug problem pa je,da na ostale prometne ceste ne moreš voziti neizkušenih voznikov itd...edina dobra varianta se mi zdi, dogovor z vojsko in dejavnosti izvajati v sobotah in nedeljah na strelišču v Bohinjski Beli (je dovolj velik poligon).
Sami smo se tam prevozili kar nekaj sobot in nedelj, pa ni bilo problemov, ampak to je bilo bolj tako-tako.Neorganizirano in ne vem kako pogosto ne.
Kakšna pa je računica-ali se splača ali ne, pa žal ne vem.Mislim pa (moje mnenje), da od samega rentanja ne boš preživel.

rokecc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a rokecc » 23 Jan 2008, 23:29

Verjamem da bi se bolj težko preživljal s tem, ampak kot postranska zadeva mal za veselje pa za kšn tolarček pardon evrček zaslužt bi pa pomoje šlo. :-k Sam je pa tudi varjanta da se opečeš pa poj :ufff:

IZI
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a IZI » 27 Jan 2008, 16:37

najbolj je da si nabaviš cel kontejner bashanov in jih dobiš po 300€ po kosu.Pol če ti kak crkne ga daš za dele in novega v obtok.

Kar se pa tiče rentanja brez nadzora je to kar velik problem.
Drugače rentat atv-ja je kar dobra zadeva ker nimaš take konkurence.
Jaz sem kupil atv-ja zato ker sem si ga rental v mojstrani in me je to čist podkurilo.Zelo lepi izleti po TNP in okločici.Če se bodo vozili po makedamu in cestah bo ok.Če pa grejo na off road pa je problem.
Treba iti spet mal rentat v mojstrano z mojo bolšo polovico.
A tristi fant še vedno renta v Mojstrani.

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 27 Jan 2008, 19:10

Kupi kakšno YFZ450, jaz ti bom povedal še kaj se rabi od dodatne opreme, pa jo bom jaz rental za dirke. Zmenjeno?

Uporabniški avatar
Quadgirl
Mojce
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Quadgirl » 27 Jan 2008, 20:45

XXXL ti si pa PRAVI ANGELČEKSlika!!!

Slika
Adly 300S crossroad

Odgovori