Ali naj kupim Barosso?
- slavkofpvv
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Dragatuš
- Kontakt:
Ali naj kupim Barosso?
Ojla! Sem začetnik v svetu širikolesnikov, zato me zanima kaj menite o nakupo Barosse sh 250 tuning. Zanimama me kakšne so kaj vozne lastnosti z njo in ali je primerna tudi za kakšne daljše ture z dvema osebama. Kolikšna je kaj poraba goriva? Prosim za nasvete in mnenja tistih, ki imate z omenjenim modelom kakršne koli izkušnje.
Najlepša hvala!
Najlepša hvala!
Pozdravljen slavkofpvv,
Barossa je za tak denar v razredu do 250 cmn nedvomno najboljša izbira ( oprema, nožni menjalnik, dvovaljnik,...) Če seveda to iščeš!
Potovanja v dvoje bodo sicer bolj neudobna, da pa se preživet-odvisno od teže in velikosti potnikov
Kar se porabe tiče se giblje nekje med 4-6 l/100km, odvisno od vožnje!
Sam sem lastnik že dobro leto, in po skoraj 5000 prevoženih km me še ni nikoli pustila na cedilu!
Sicer se pa zapelji do WBC-ja in preizkusi
Test pove več kot 1000 besed

Barossa je za tak denar v razredu do 250 cmn nedvomno najboljša izbira ( oprema, nožni menjalnik, dvovaljnik,...) Če seveda to iščeš!
Potovanja v dvoje bodo sicer bolj neudobna, da pa se preživet-odvisno od teže in velikosti potnikov

Kar se porabe tiče se giblje nekje med 4-6 l/100km, odvisno od vožnje!
Sam sem lastnik že dobro leto, in po skoraj 5000 prevoženih km me še ni nikoli pustila na cedilu!
Sicer se pa zapelji do WBC-ja in preizkusi

Test pove več kot 1000 besed

- Sloadam
- Član kluba
- Reactions:
- Kraj: Ilirska Bistrica
- Kontakt:
Ojla Slavko,
Sam sem zelo zadovoljen lasnik Barosse 170 in po 2000 km me še vedno navdušuje. Sem pa montiral Barossin športni auspuh in ima Brutalni sound!!
Priporočam.
p.s. pa Boštjan, ki jih prodaja, je zelo fer in za servis se ni treba bat. Vse ima na zalogi.
Sam sem zelo zadovoljen lasnik Barosse 170 in po 2000 km me še vedno navdušuje. Sem pa montiral Barossin športni auspuh in ima Brutalni sound!!
Priporočam.
p.s. pa Boštjan, ki jih prodaja, je zelo fer in za servis se ni treba bat. Vse ima na zalogi.

Barossa Silverhawk 170 - Brutal Sound

Da, kupi!
Tudi jaz ti priporočam Barosso. Sicer je za mano le tisoč km, a ATV je vreden svojega denarja. Trenutno mi je sicer crknil in ga čaka servis, predvidevam pa, da kaj posebnega ne more biti.
Vsekakor boljši nakup od raznih kitajčkov, ki jih po večini prodajajo sumljive firme in posamezniki.
Vsekakor boljši nakup od raznih kitajčkov, ki jih po večini prodajajo sumljive firme in posamezniki.
Sigurno bi bil vesel tvoje pomoči pred enim letom, zdaj mislim da je že izbral.
Bodite pozorni na datume objav
Bodite pozorni na datume objav

http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)