Barossa 170
-
boško barossa
- Začetnik
- Reactions:
Barossa 170
Pozdravljeni ,Postal sem nov lastnik Barosse 170 ,2008 letnik in ker že nekaj časa iščem na netu informacije o tem 4-kolesniku--specifikacije(kakšna je poraba,,kolko literski tank ima.......)in nikjer na žalost nič ne najdem ,,se obračam na vas,,da mi pomagate....in še nekaj,,če kdo ve kako bi rešil problem z lučko ko motor ni v brzini,,ker včasih mi zasveti lučka,,včasih pa ne..l.p. Božo
Re: Barossa 170
Pozdravljen in dobrodošel.
Čeprav imam tudi jaz tak motorček z razliko da je 250 ccm je nekako enak.
Pri mojem je poraba med 6-6.5 litra na 100km če se ne motim samo da je 250 rezervar naj bi pa bil isti 6.5 litra z 5 litri glevnega in 1.5 rezerve goriva. Veliko pomeni tudi stil tvoje vožnje ali voziš v obratih ali ne po ac ali po stranskih poteh... Za lučko pa si preveril če ni žarnica zanič ali pa kakšen kontakt? Lahko je tudi slab stik?
Pa veliko varnih kilometrov.
Čeprav imam tudi jaz tak motorček z razliko da je 250 ccm je nekako enak.
Pri mojem je poraba med 6-6.5 litra na 100km če se ne motim samo da je 250 rezervar naj bi pa bil isti 6.5 litra z 5 litri glevnega in 1.5 rezerve goriva. Veliko pomeni tudi stil tvoje vožnje ali voziš v obratih ali ne po ac ali po stranskih poteh... Za lučko pa si preveril če ni žarnica zanič ali pa kakšen kontakt? Lahko je tudi slab stik?
Pa veliko varnih kilometrov.
2012 - Derbi DXR 250
-
boško barossa
- Začetnik
- Reactions: