Nakup ATV-ja Linhai ali Arctic Cat ???
Nakup ATV-ja Linhai ali Arctic Cat ???
Pozdravljeni,
Že nekaj časa prebiram vaš forum, zdaj sem se pa odločil tudi, da se včlanim, saj rabim vašo cenjeno pomoč, saj zudi sam želim postati latnik ATV-ja.
Po daljšem pregledu in razmisleku, se odločujem med Linhajem Dragon Fly 400 4x4 in Arctic Cat-om 400 4x4.
Oba imata sedaj nekje isto ceno, saj je Arctic cat v akciji.
Prosim za vaša mnenja glede kvalitete, rezervnih delov, servisov...,
ki bi mi zelo pomagala pri odločitvi.
Hvala, Lp
Že nekaj časa prebiram vaš forum, zdaj sem se pa odločil tudi, da se včlanim, saj rabim vašo cenjeno pomoč, saj zudi sam želim postati latnik ATV-ja.
Po daljšem pregledu in razmisleku, se odločujem med Linhajem Dragon Fly 400 4x4 in Arctic Cat-om 400 4x4.
Oba imata sedaj nekje isto ceno, saj je Arctic cat v akciji.
Prosim za vaša mnenja glede kvalitete, rezervnih delov, servisov...,
ki bi mi zelo pomagala pri odločitvi.
Hvala, Lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Artic Cat je zanesljivo prva izbira (na prvi pogled)! Priznana znamka pač. Kako je s servisno mrežo (razširjenost) ne vem. Samo če se voziš 150km. na servis....na vem. Je pa Linhai tudi že uveljavljena znamka, kolikor vem z solidno razvejano servisno mrežo in rezervnimi deli.
Zadeva je kar vredna razmisleka (vseh okoliščin)!
Kakorkoli se odločiš, veliko varnih kilometrov želim!
Zadeva je kar vredna razmisleka (vseh okoliščin)!
Kakorkoli se odločiš, veliko varnih kilometrov želim!
Nekaj podatkov, ki pa me vseeno malce begajo pri odločitvi:
- Linhai ima vodno hlajenje, Arctic ima samo zračno in oljno
- Linhai je za cca. 18 cm daljši in za 35 kg težji Arctica
- A je kvaliteta Arctic Cata bistveno boljša od Linhaia ?
Prosim za vaše komentarje. ATV-ja bi uporabljal predvsem rekreacijsko za zabavo, za vožnjo v dvoje po makedamu, ne bi pa rad kaj preveč "šraufal". Kupujem pa ga za daljši čas...
Hvala
p.s. Linhai ima reduktor, nimam pa pravega podatka ali ga ima tudi Artic Cat 400 4x4, po mnenju prodajalca ga ima ?!
- Linhai ima vodno hlajenje, Arctic ima samo zračno in oljno
- Linhai je za cca. 18 cm daljši in za 35 kg težji Arctica
- A je kvaliteta Arctic Cata bistveno boljša od Linhaia ?
Prosim za vaše komentarje. ATV-ja bi uporabljal predvsem rekreacijsko za zabavo, za vožnjo v dvoje po makedamu, ne bi pa rad kaj preveč "šraufal". Kupujem pa ga za daljši čas...
Hvala
p.s. Linhai ima reduktor, nimam pa pravega podatka ali ga ima tudi Artic Cat 400 4x4, po mnenju prodajalca ga ima ?!
- Civava
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Škofa Loka
- Kontakt:
po mnenju prodajalca ga ima

Koji šalabajzer

Če rabiš vozilo predvsem za vožnjo v dvoje in po makadamu, potem ne rabiš ne reduktorja ne 4x4.
Če pa vztrajaš pri omenjenih modelih si jih najprej oglej od blizu. Linhai je kar konkretno večji od ACja, posledično udobnejši za dva. Kakšne omembe vredne hitrosti, pa ne boš dosegel ne z enim ne z drugim. Na prometni cesti boš z obema bolj ali manj v napoto.
Glede kvalitete je morda AC na nekoliko višjem nivoju, ampak kakšnih čudežev ne pričakuj, vseeno poglej kako daleč imaš do servisa. Pa za servisne intervale preveri, pri ACju bi znal biti na 1500 km, Linhai pa na 2500....kilometri se pa zelo hitro naberejo, posebno na začetku
Za linhaia imaš pri nas večino rezervnih delov na zalogi, za ACja pa preveri dobavo.
Kakorkoli se boš odločil, srečno vožnjo in naj ti čimbolje služi
Če pa vztrajaš pri omenjenih modelih si jih najprej oglej od blizu. Linhai je kar konkretno večji od ACja, posledično udobnejši za dva. Kakšne omembe vredne hitrosti, pa ne boš dosegel ne z enim ne z drugim. Na prometni cesti boš z obema bolj ali manj v napoto.
Glede kvalitete je morda AC na nekoliko višjem nivoju, ampak kakšnih čudežev ne pričakuj, vseeno poglej kako daleč imaš do servisa. Pa za servisne intervale preveri, pri ACju bi znal biti na 1500 km, Linhai pa na 2500....kilometri se pa zelo hitro naberejo, posebno na začetku

Za linhaia imaš pri nas večino rezervnih delov na zalogi, za ACja pa preveri dobavo.
Kakorkoli se boš odločil, srečno vožnjo in naj ti čimbolje služi

- leteci
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Zasavje - Trbovlje
- Kontakt:
odgovor
Lep pozdrav
Zanima me, kako je z rezervnimi deli za Artic Cat v Sloveniji ... kje se lahko kupijo in ali sploh imajo kaj rezervnih delov, cenovna primerjava s SMC / Linhai ...
Zanima me model Artic Cat 250 ... nikjer nisem zasledil nobenega testa atv-ja (ki bi ga napisal nekdo, ki ima ta model).
Pozdrav
Leteci
Zanima me, kako je z rezervnimi deli za Artic Cat v Sloveniji ... kje se lahko kupijo in ali sploh imajo kaj rezervnih delov, cenovna primerjava s SMC / Linhai ...
Zanima me model Artic Cat 250 ... nikjer nisem zasledil nobenega testa atv-ja (ki bi ga napisal nekdo, ki ima ta model).
Pozdrav
Leteci

- snezzak
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
da ne bo potrebno uporabiti rubriko iščiVIP napisal/-a:Test je bil nekje pri neki motoreviji,(Kymco) sem že enkrat objavil linke, mal poguglej.

http://www.moto-magazin.si/moto-testi/p ... -2106.aspx
SYM Quad Lander 250
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter
Včasih mal prešvoh - včasih mal prehiter
Če je pa tako kot pravi Jaka, pol pa ni problemov z rezervnimi deli za motor.
Pa še pimp my ride
:
http://www.eumoto.net/stirikolesniki/te ... co-mxu-250
.
Pa še pimp my ride

http://www.eumoto.net/stirikolesniki/te ... co-mxu-250
.