Tvoja trditev drži
http://www.offroad.wbc.si/forum/viewtop ... 4&start=30
Ampak mislim, da boš moral še malce počakati, preden se bo ta zadeva začela prodajati pri nas...
Na stari 300-tki pa se služi zato, ker se je glede na ceno izkazal za zelo soliden moped, kar o 520-tki ne moremo trditi.Tudi proizvodnja še ni v polnem teku, zaradi odpravljanja težav. (take podatke imam jaz)hurco napisal/-a:To je po mojem samo zato da bodo se nekaj casa sluzili na stari 300-tki
Čestitke in upam da se srečamo na kakšni vožnji.HHV napisal/-a:Odločitev je padla. Dobili ste novega forumaša, ki tudi ima ATV in ne samo tipkovnico. Drugi teden realiziram nakup Muddyja pri El prezidentu in njegovi g. Nataši. Kamuflažne barve s ta mčno vitlo bo primeren za moja pota in opravke. Zadaj pa ta velik kovček, da ne izgubim mladiča ali svoje lady ob morebitnem spremstvu.![]()
El prezidentu in g. Nataši hvala za prijazen sprejem, prikaz in testno vožnjo z Blatkotom in Slončkom. Po vikendu, ko uredim finančno plat, se vidimo.
LP

Blokada je še vedno notri, le do prvega servisa se je vozil malce z desnim palcem pod kontrolo (stara dobra motoristična šola pač).Pero napisal/-a: jer je prvi put imao još blokadu.