Tista čreva ki ste jih omenjali me zanimajo
Blokiral sem povratne pline pa nč ka boljše
Kaj bi še bilo treba narest in kako hvala
linhai
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik okolica
Re: linhai
A si odstranil in blokiral vse.(kovinska in gumijasta cev).Ne pričakuj pa kakšne razlike v moči in hitrosti.
Spet imam enak problem. Lani spomladi mi je Jaka zamenjal obe tesnili na motorju, sedaj pa je verjetno spet voda v olju. Olje je rumenkasto in podobno emulziji. Muddy v tem času ni naredil veliko kilometrov, zakuhal sigurno ni, pa tudi obremenjen ni bil. Ko po vožnji pogledam vodo v ekspanziji jo nekaj zmanjka, a ne veliko. Ali je možno, da še kje prihaja voda v olje?jaka napisal/-a:Še en dan z gozdarji.![]()
Posledica pregrevanja in kuhanja "riža".![]()
Tukaj se je dogajalo.
Še en malce bolj natančen ogled in "evo ga". Tesnilo na glavi je "prebilo", posledica - voda tam, kjer je ne bi smelo biti - v olju.
Skrbni lastnik je poskrbel za komplet "material"., da se lažje dela.![]()
![]()
![]()
Izliješ olje v čisto prozorno posodo. Po zakonih fizike je olje na vrhu, voda pa spodaj.
Če ne najdeš vode išči okvaro naprej.
Če ne najdeš vode išči okvaro naprej.
Olje po prepeljanih dobrih 100. kilometrih izgleda tako. Sliki verjetno ne bosta dali pravega občutka- pogleda.

Pozdravljeni,
iščem izkušenega mehanika za štirikolesnike, ki ima izkušnje z Linhaiji (to kar je bil Jaka). Po možnosti iz celjske regije, vendar sem se za dober servis pripravljen peljati tudi kam dlje. Prosim za kontakte, izkušnje.
Hvala za pomoč, Lp
iščem izkušenega mehanika za štirikolesnike, ki ima izkušnje z Linhaiji (to kar je bil Jaka). Po možnosti iz celjske regije, vendar sem se za dober servis pripravljen peljati tudi kam dlje. Prosim za kontakte, izkušnje.
Hvala za pomoč, Lp