Ima še kdo podobne težave kot jih imam jaz? Atv je star približno pol leta in ima cca 600 prevoženih kilometrov (+narejen prvi servis) problemi pa so :
- puše/končniki --> zračnost --> boh ne daj da me ustavijo in pošljejo na izrednega tehničnega
- hladen zagon --> ni panike, potem pa ni variante da bi 2min stal na mestu brez dodajanja gasa --> padec obratov in to je to. Zelo moteče ko vžgeš motor, zapelješ vzvratno ven z garaže in medtem ko hočeš prestaviti prestavno ročico motor crkne sredi ceste; še več, motor nato vžiga ko star yugo
- puščanje olja --> mirkaš in voziš večinoma po asfaltu da slučajno ne bo garaža umazana od gum, potem pa naslednji dan vidiš lužico olja na tleh pod štirikolesnikom! Super!
- indikator goriva --> obvezno dolivanje goriva predno grem kamorkoli na pot! Po parih kilometrih pa me že stiska v riti ko vidim samo še 2 črtici goriva na idikatorju, tank pa v resnici še skoraj povsem poln!
- zavore --> trdota ročice na krmilu --> prvi stisk zelo mehak (ročico lahko stisneš skoraj do konca držala), vsak naslednji bolj trd --> se pelješ par 100m naprej in spet isto. Hmm kje sem že omenil tehnični pregled??
- zavore --> piskanje/cviljenje kakorkoli? ...nebi rad spet delal primerjave z yugom
- žarometi --> zapelješ pred steno in vidiš razliko višine v snopu med levim in desnim žarometom za cca 20cm --> naj se sedaj najde kak frajer pa naj reče naj jih sam s šraufencigerjem nastavim na isto višino!!
To je to zaenkrat od naštetih minusov
Lep deževen pozdrav!