Adly 300xs v garaži...
-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik-Stahovica
- Kontakt:
Re: Adly 300xs v garaži...
Mogoče kot delovni pripomoček,namesto manjšega traktorčka,za fure pa najbrž ne več.
- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Laze v Tuhinju
- Kontakt:
Mu dam jaz za en krog bo zihr nazaj iz odpada stvari vlekugregor.dolenec napisal/-a:Seba,kaj ne bo več atv.

- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik okolica
No ja saj tudi lastniki traktorčkov hitro preskočijo na traktor. Pa še skupni znanec bo imel manj dela
. 

- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Evo dons sem se pa lotil svoje nove igračke 
pošvasal, prebrusil in prebarval obstoječi auspuh

prejšnji lastnik je pametno napeljal kabel za senzor hitrosti ob ketni in tukaj je posledica. zlotano, zaščiteno in števec deluje kot je treba:

Prejšnji lastnik je pametno uničil navoj. Rešeno s strahlbus da do tega več ne pride:

Manjkala so tudi ogledala. Nabavljena pri Louis in povrtan desni navoj v oba. Kot narejena za Adlyja

Tusi končniki so se izkazali za čisto ok...le šraufe je bilo potrebno priviti
Čas je za registracijo

pošvasal, prebrusil in prebarval obstoječi auspuh

prejšnji lastnik je pametno napeljal kabel za senzor hitrosti ob ketni in tukaj je posledica. zlotano, zaščiteno in števec deluje kot je treba:

Prejšnji lastnik je pametno uničil navoj. Rešeno s strahlbus da do tega več ne pride:

Manjkala so tudi ogledala. Nabavljena pri Louis in povrtan desni navoj v oba. Kot narejena za Adlyja

Tusi končniki so se izkazali za čisto ok...le šraufe je bilo potrebno priviti

Čas je za registracijo

Zivjo
Jst imam enakega adlya, pa me neki zanima.
Kaksno je pri tvojem prednje vzmetenje? Je mehko ali trdo? Pri mojem je recimo precej trdo, ce ga pritisnem v tla, kar ostane oz. se pocasi dvigne nazaj.
Kaksno je pri tvojem prednje vzmetenje? Je mehko ali trdo? Pri mojem je recimo precej trdo, ce ga pritisnem v tla, kar ostane oz. se pocasi dvigne nazaj.
- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
SEBA kdaj bo delovni pripomoček ,da se dobiva na kavi v sosednji vasi.???A nimaš malce smole z enosledniki 

- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Pri meni gre normalno gor. Govorim o vzmetenjuromanno napisal/-a:Zivjo

Mal za hec: Mogoče ma pa pr teb kak upgrade in se da rebound nastavljat

-
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Kamnik-Stahovica
- Kontakt:
Tunjčan domnevamSEBA kdaj bo delovni pripomoček ,da se dobiva na kavi v sosednji vasi.???A nimaš malce smole z enosledniki

Za kavo sem pa zmeri

Traktorček pa mogoče že letos

- gregor.dolenec
- Obiskovalec
- Reactions:
Za tvojo težavo je morda kriva slaba gibljivost nihajnih rok spredaj, zaradi koruzije na kovinskih delih. Poizkusi odstraniti amortizer in preveri kako na trdo se premikajo roke.romanno napisal/-a:Zivjo
Ni. Sva z Jakom podrla vse, namazala, nihajne roke grejo gor in dol čist BP, če je amortizer snet. Poizkusla z drugimi amortizerji, pa je blo isto. Potem mi je malo geometrijo spremenu in zadnji amortizer popravil, ker je bil prej mehek in se je motor nazaj posedel...potem je blo precej precej bolje, tut vožnja je bila po tistem čist druga.delorto1 napisal/-a:Za tvojo težavo je morda kriva slaba gibljivost nihajnih rok spredaj, zaradi koruzije na kovinskih delih. Poizkusi odstraniti amortizer in preveri kako na trdo se premikajo roke.romanno napisal/-a:Zivjo
Samo me sedaj zanima, ali so vsi Adly-ji tako trdi ali ne? Ker recimo raptor, če se nanj spredaj nasloniš, zaniha. Tale pa ne.
- Mitjag
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ne skrbi. Sem še enkrat preveril. Zadaj je ok, spredaj pa kot tudi sam ugotavljaš...ko se nasloniš na amortizerje gredo lepo dol potem pa razmeroma počas do začetnega položaja.romanno napisal/-a:Ni. Sva z Jakom podrla vse, namazala, nihajne roke grejo gor in dol čist BP, če je amortizer snet. Poizkusla z drugimi amortizerji, pa je blo isto. Potem mi je malo geometrijo spremenu in zadnji amortizer popravil, ker je bil prej mehek in se je motor nazaj posedel...potem je blo precej precej bolje, tut vožnja je bila po tistem čist druga.delorto1 napisal/-a:Za tvojo težavo je morda kriva slaba gibljivost nihajnih rok spredaj, zaradi koruzije na kovinskih delih. Poizkusi odstraniti amortizer in preveri kako na trdo se premikajo roke.romanno napisal/-a:Zivjo
Samo me sedaj zanima, ali so vsi Adly-ji tako trdi ali ne? Ker recimo raptor, če se nanj spredaj nasloniš, zaniha. Tale pa ne.
Se pravi da je pol to pri vseh teh Adlyjih enako.
No, nimaš kaj...Bo tako tudi ostalo!

No, nimaš kaj...Bo tako tudi ostalo!