bashan vžig

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
Uporabniški avatar
bashan-sika
[_ [] [_
Reactions:

bashan vžig

Odgovor Napisal/-a bashan-sika » 09 Okt 2007, 15:03

mene pa zanima če lahko dodatno vgradim kurbel na nogo.ker ta avtomatski me zmer neki jebe zarad akumulatorja.zdaj sem zamenjal že 2 in dons sem še enga odnesel na garancijo.zdaj baje pa je voltaža padla.prej pa je vso aperažo pobral.pri prvem pa mi je skuril celico. v čemu je problem.pa ne mi zdaj o kitajcih in podobno.nekje ima napako pa nevem kje.ali je pač do akumulatorjev ali kaj druzga.drugače sem pa kupil kvaliteten akumulator tko da do kvalitete ni.lahko da je serija zanič.
bo znal kdo kaj povedati.

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 09 Okt 2007, 16:25

Vse se da,tud kurbl naštimat,samo mislim,da se ne splača (predraga predelava za Bashana).
Kar se pa akumulatorja tiče,pa pojdi k dobremu električarju in naj ti premeri porabo in polnjenje,ter kakšen stik žic pod plastikami.Sem imel enak problem z akumulatorji,dokler mi ni zgorela (stopila) cela električna napeljava.Po tem,ko smo nanovo napeljali vso elektriko,je bilo pa v redu. :D

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
bashan-sika
[_ [] [_
Reactions:

Odgovor Napisal/-a bashan-sika » 27 Okt 2007, 18:08

Dajte mi povedat zakaj me zajebava akumulator.Že 3-ga sam na garanciji zamenjal pa še vedno zajebava.Zmer se mi sprazni in pol noče prižgati.Pomoje da je kaj v stiku.Bi se dalo naresti kaka alternativa do štarterja da mi nau treba menjat celo elektroniko.Itak akumulator potrebujem samo za vžig ostalo pa itka dela na ko je motor prižgan.

Uporabniški avatar
krucymucy
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Dolina
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a krucymucy » 28 Okt 2007, 11:52

multimeter v roke in izmeri tok iz akumulatorja ob mirovanju. se pravi brez kontakta.

siskar
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a siskar » 20 Jan 2008, 04:23

Prijateljski nasvet ;)
Odpravi se v trgovino, kupi akomulatorček za 50€ in problem je rešen. Kolega ima hm... Power bull ali nekaj takega, že pol leta prižiga brez problema.
Lp

IZI
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a IZI » 21 Jan 2008, 11:03

ni do akumulatorja, ampak bashan-sika ima stik in mu zato pobere akumulator v parih dneh.
Treba bo naštimati kako stikalo.

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 21 Jan 2008, 17:27

S stikalom sem že poizkusil,pa ga skuri.Preveč zaganjač potegne štroma.Moraš vmes še rele vstavit,za varovanje stikala,potem pa deluje.Najbolje pa če najdeš kje je stik in to odpraviš. :D

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Odgovori