Video o pravilni uporabi kitajskih štirikolesnikov
Video o pravilni uporabi kitajskih štirikolesnikov
http://www.liveleak.com/view?i=178_1222361970
Ta video naj nekdo, ki je registriran, pripopa še na mojkolesnik.forum al kaj že je... da vidimo, če bo kak samomor padel, he, he,...
P.S. Je pa veliko rezervnioh delov na koncu...
Ta video naj nekdo, ki je registriran, pripopa še na mojkolesnik.forum al kaj že je... da vidimo, če bo kak samomor padel, he, he,...
P.S. Je pa veliko rezervnioh delov na koncu...
Ogleda tega ne priporočam, ker imam še vedno solzne oči (
od smeha)
http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Ne jaz imam boljšega

http://www.r-parketi.si
Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)
Se pravi po tvoje, če gre Gorenje v stečaj, bodo uničili vse hladilnike, štedilnike, televizije.... ker gre pač firma v stečaj?rudi12 napisal/-a:Kolikor sem razumel,jih niso uničili zaradi "kakovosti",temveč zaradi stečaja firme.Tako ali tako,pa so bili,kot izgleda otroški na 12v,saj imajo plastične pnevmatike.Tako,da ni prevelika škoda.
390 fake mini-motorbikes have been crushed after the firm went into liquidation and could'nt appear in court for their plea.
The Chinese counterfeits were confiscated in 2005 and were crushed in Prague.
Fantje, kolikor sem jaz razumel, se gre tukaj za uničenje ponarejenih otroških ATVjev.Zaplenili so jih leta 2005 kitajski firmi, ki jih je ponarejala.
Zaplenili so jih kot dokazno gradivo, zaprli firmo in jih postavili pred sodišče.Ker pa je šla firma v stečaj in se ni pojavila na sodišču kjer bi se branila, so dokazni material uničili po končanem postopku...
Ne vem, kje je tu kaj posmehljivega.
Ker si dal ravno primer Gorenja, recimo, da ponarejajo(bog ne daj) finsko patrijo in jih dobijo.Zaplenijo patrije, firma gre v stečaj, se ne pokaže pred sodiščem in jih uničijo, patrije seveda.
Torej po tem takem bomo naredili bum in prišlo bo ven, da so vse patrije za en šmorn(kar tudi, resnici na ljubo, verjetno so).
The Chinese counterfeits were confiscated in 2005 and were crushed in Prague.
Fantje, kolikor sem jaz razumel, se gre tukaj za uničenje ponarejenih otroških ATVjev.Zaplenili so jih leta 2005 kitajski firmi, ki jih je ponarejala.
Zaplenili so jih kot dokazno gradivo, zaprli firmo in jih postavili pred sodišče.Ker pa je šla firma v stečaj in se ni pojavila na sodišču kjer bi se branila, so dokazni material uničili po končanem postopku...
Ne vem, kje je tu kaj posmehljivega.
Ker si dal ravno primer Gorenja, recimo, da ponarejajo(bog ne daj) finsko patrijo in jih dobijo.Zaplenijo patrije, firma gre v stečaj, se ne pokaže pred sodiščem in jih uničijo, patrije seveda.
Torej po tem takem bomo naredili bum in prišlo bo ven, da so vse patrije za en šmorn(kar tudi, resnici na ljubo, verjetno so).
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Precej kitajskih štirikolesnikov so tudi pri nas uničili (kopija suzuki,honda itd...) ki jih je na podlagi prijave original nosilca znamke,zaplenila naša carina .(pa so imeli samo nalepke originalov gor).
Je pa res,da pri nas dobi homologacijo vsak,ki ima COC,neglede na kakovost in življensko nevarnost za uporabnika.Tudi na tehničnem jih zanima samo,če hupa dela in luči gorijo,če se bo pa motor,ki gre "120km/h" ustavil pa ne.
XXXL če bi gorenje uvažal kitajske kopije svojih hladilnikov in jih pri nas prodajal,ter zaradi tega šel v stečaj,bi jih tudi uničili.
Je pa res,da pri nas dobi homologacijo vsak,ki ima COC,neglede na kakovost in življensko nevarnost za uporabnika.Tudi na tehničnem jih zanima samo,če hupa dela in luči gorijo,če se bo pa motor,ki gre "120km/h" ustavil pa ne.
XXXL če bi gorenje uvažal kitajske kopije svojih hladilnikov in jih pri nas prodajal,ter zaradi tega šel v stečaj,bi jih tudi uničili.
4x4 norc!!!)

Še enkrat: niso jih uničili zaradi stečaja firme, ampak zaradi ponarejanja. podobno tudi pri nas uničujejo ponaredke, od cigaret, pijače, obleke, obutve,...rudi12 napisal/-a: XXXL če bi gorenje uvažal kitajske kopije svojih hladilnikov in jih pri nas prodajal,ter zaradi tega šel v stečaj,bi jih tudi uničili.
Firma je šla pa v stečaj zaradi tega.
- el.presidento
- ON™®
- Reactions:
- Kraj:: Ivančna Gorica
- Kontakt:
O madonaa... kej tazga pa se nism vidu... 
www.atv.si
2019 - Access 850
2015 - SMC Jumbo 720R
2014 - Cectek 600, Aeon Cobra S 330
2013 - Access Outback 400, Adly 400xs
2012 - SMC Jumbo 720R
2011 - CF Moto Z6, SMC Jumbo 720R
2010 - SMC Jumbo 360R, Dinli 700 Monster
2009 - SMC Stinger 520RR
2008 - Adly 300xs
2007 - SMC Captain 300 Tuning
2006 - Barossa Silverhawk 250R Tuning