In potem si ta "razjahani" moped "podturil" drugemu, ki je veselo zavil na cesto in....!dominik napisal/-a:Ne biti ravno tako prepričan, jaz sem imel prvi atv bashana 200, bil sem pripravljen (beri prisiljen) zategovati 1xtedensko večino vijakov na atv-ju, motor je bil vožen lepo nikoli off-road tu in tam kaj makedama, nekega dne pred ovinkom so mi odpovedale vse 4 zavore vrok počena "lajtnga" (nevem kako se imenuje slovenskodamjanovski napisal/-a:Vsaj tako je skoraj vsaka stvar ki jo kupiš... moje mnenje je sledeče... da bistveno pri vsakem nakupo je kako s stvarjo rokuješ... cenejše stvari so lahko ob pametnem rokovanju prav tako dobre kot dražje... vendar pa je to potrebno verjetno vzeti v obzir že ob nakupu...) prvo spredja leva in 2 meseca po tem pa še desna, na srečo sem imel v obeh primerih manšo hitrost in se je vse srečno izteklo. V glavnem sem motor prodal in kupil Barosso silwerhawk 250 tuning 2006 letnik (made in Taiwan) motor imam od junija lani in z njim nisem imel nikakršnih problemov le redni servisi, motor pa ima sedaj cc 12700km in deluje kot "švicarska ura" toplo ti priporočam da še malenkost prišparaš in poglej za čem takšnim http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3557642 nebo ti žav, primerjave med Bashanom in Barosso pa je kot noč in dan, odločitev pa je seveda tvoja
(seveda so odlični tudi ostali Taiwanski 4-kolesniki. PS: da nebo zgledalo kot da delam reklamo za Barroso, motor na oglasu ni moj je pa relativno poceni in kvalitetna zadeva) L.p
Krivi so pa seveda KITAJCI!