Poceni kitajski štirikolesniki

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
PsychoCUlture
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a PsychoCUlture » 02 Jun 2008, 18:58

http://www.bolha.com/oglas1995674
Kaj pa tole?
je original??
men je cena mal sumliva za suzukija=/

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Jun 2008, 19:16

A si prebral rubriko -dodaten opis- nisi, kaj. No pa si le preberi. Mislim, da je kljub sumljivi ceni, opis dovolj dober argument za nakup.
Jaz ne bi čakal, da jih zmanjka.
Pa še domov ti ga pripeljejo.

[TI MOTORJI SO VIŠJEGA KVALITETNEGA RANGA,ZAGOTOVO BO VAŠE PREPRIČANJE TEMELJILO NA OGLEDU ŠTIRIKOLESNIKA V ŽIVO IN SE BOSTE NA TA NAČIN PREPRIČALI,DA SO VOZILA SIGURNO DRUGEGA RANGA KOT VOZILA KI SE PRODAJAJO PO NEVERJETNO NIZKIH CENAH,AMPAK MI SE ŠE VEDNO DRŽIMO UGODNIH CEN IN S TEM DOSEGAMO,DA NIMAO KONKORENCE, VOZILA SO ZAGOTOVO NAJCENEJŠA IN VZDRŽLJIVA V SVOJEM RAZREDU DOLGOTRAJNE KVALITETE !!!

Uporabniški avatar
Spasky
Obiskovalec
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spasky » 02 Jun 2008, 19:50

jaka napisal/-a:A si prebral rubriko -dodaten opis- nisi, kaj. No pa si le preberi. Mislim, da je kljub sumljivi ceni, opis dovolj dober argument za nakup.

[TI MOTORJI SO VIŠJEGA KVALITETNEGA RANGA,ZAGOTOVO BO VAŠE PREPRIČANJE TEMELJILO NA OGLEDU ŠTIRIKOLESNIKA V ŽIVO IN SE BOSTE NA TA NAČIN PREPRIČALI,DA SO VOZILA SIGURNO DRUGEGA RANGA KOT VOZILA KI SE PRODAJAJO PO NEVERJETNO NIZKIH CENAH,AMPAK MI SE ŠE VEDNO DRŽIMO UGODNIH CEN IN S TEM DOSEGAMO,DA NIMAO KONKORENCE, VOZILA SO ZAGOTOVO NAJCENEJŠA IN VZDRŽLJIVA V SVOJEM RAZREDU DOLGOTRAJNE KVALITETE !!!
vse pohvale fantom, ki še vedno vztrajajo in želijo pojasniti, da so kitajci (razen našega profi fotografa) v kur..
@PsychoCulture - kako te že ne odvrne droben tisk, kjer prodajalec kot prvo ne zna slovensko, kot drugo pa trosi totalne buče, ki ti jih je lepo obarval Jaka?
Človekova, da ne rečem ("neumnost") naivnost ne pozna meja....

2006 Barossa 250 SH tuning - prodano
2007 Arctic Cat DVX 400 - prodano
2008 - Darth Vader - LTR - prodano
2010 - ?

Uporabniški avatar
cdflip123
Klubski šejk
Reactions:
Kraj: Poljane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a cdflip123 » 02 Jun 2008, 19:55

jaka napisal/-a:A si prebral rubriko -dodaten opis- nisi, kaj. No pa si le preberi. Mislim, da je kljub sumljivi ceni, opis dovolj dober argument za nakup.

In jaz kreten sem čez 5k € dal za Tajvanca... #-o ](*,) ](*,)
Jure... :bruell:

PsychoCUlture
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a PsychoCUlture » 02 Jun 2008, 19:59

Pol pravte, da naj čimprej kupm tega suzukija?
če prov razumm?

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Jun 2008, 20:05

Čist prov razumš.Za tak dnar pa tak dobr moped (sj sm ti use podčrtov) nimač kj čakat pa kvačkat.Upam da se bomo kje srečal.

PsychoCUlture
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a PsychoCUlture » 02 Jun 2008, 20:10

lepa ti hvala=D
tut jz upam da se bomo sam najprej morm jz dnar nzaj dubit pol pa tkoj letim kupt. dej mi sam se povej, a je uredu ce kupm zracno hlajenga? al je to kj bl slabo?
Blaž

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 02 Jun 2008, 20:30

Najprej si kupi tole, po počitnicah pa se spet oglasi. Prav !

http://www.amebis.si/izdelki/sskj/

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 02 Jun 2008, 20:33

cdflip123 napisal/-a:

In jaz kreten sem čez 5k € dal za Tajvanca... #-o ](*,) ](*,)
Jure... :bruell:
Mi smo te nategnili, zgoraj napisane trditve so pa resnične in poštene, kot slovnica in vse ;) :twisted:

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 02 Jun 2008, 20:44

Nekaj pa mi ni jasno :?: , kako to, da vsi tisti, ki se navdušujejo nad kitajčki, ne obvladajo slovnice :idea: :!: ;)
To mora biti neka povezava :lol: :!:

Po turi paše pošten počitek:
Slika

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 02 Jun 2008, 20:59

Pero napisal/-a:Nekaj pa mi ni jasno :?: , kako to, da vsi tisti, ki se navdušujejo nad kitajčki, ne obvladajo slovnice :idea: :!: ;)
To mora biti neka povezava :lol: :!:
Pejd u Kitajsko restavracijo, saj tam tud ne znajo čisto slovensko... se pa trudijo... 8)

Uporabniški avatar
hurco
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: škofja loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a hurco » 03 Jun 2008, 05:36

Dobra ugotovitev Pero, gotovo je nekdo ugotovil da s kakšnim slabim vprašanjem takoj dobi reklamo od Jaka:
http://4kolesnik.mojforum.si/4kolesnik.html

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 03 Jun 2008, 10:37

Adiministrator tega kitajskega foruma je v anketi podelil ostalim forumom nizko oceno tudi zaradi tega, ker naprošamo za uporabo vsaj približne Slovenščine. Če se na tem sosednjem forumu (opaziti je, da tudi sam adiministrator že opozarja na uporabo razumljivejše Slovenščine) lahko piše tako nerazumljivo, naj pač "mularija" piše in naklada (posebej o super-zmogljivih kitajcih), kar tam. Sem prepričan, da se s tem strinja več kot 90% uporabnikov obeh ATV-forumov (eden je sicer v zatonu).

Določeni uporabniki ostalih atv forumov se res trudijo in natančno ter brez zaničevanja, nesebično posredujejo informacije.
Določeni pa: zaničujejo, pametujejo, težijo z lepopisjem kot da smo v šoli in se delajo norca iz drugih. Zaradi tašnih uporabnikov forum izgubi svoje vrednote in se ti prav gnusi kaj vprašati, posebej ko imaš problem

S tem pa se pojavi problem verodostojnosti izjav.Sicer pa so nekateri uporabniki kitajskega foruma že spoznali, da je bil forum ustanovljen ( prav tako kot ostala dva ATV foruma), predvsem z namenom prodaje in reklamiranju svojih izdelkov, storitev itd.. vendar sta oba foruma prerasla svoj namen in živita dalje, kakor pač živita z razliko, da člani obeh ATV-forumov radi napotimo lastnike kitajčkov na njihov forum, čeprav nam dajejo v anketah nizke ocene in smo nagnusni-zato predvidevam, da se ne udeležijo naših povabil na srečanja.

Uporabniški avatar
Pero
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Zgornja Kungota
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Pero » 03 Jun 2008, 16:56

Samo dve izjavi na sosednjem forumu o uporabnikih povesta vse:

Ne se brez veze sekirat, naj se raje tisti zamislijo, kako nevoštjivi so, pa bo..

Kako bi ocenili pomoč uporabnikov na forumu 4kolesnik
ocena 5 80% [ 28 uporabnikov ]
ocena 4 11% [ 4 uporabnikov ]
ocena 3 0% [ 0 uporabnikov ]
ocena 2 2% [ 1 uporabnikov ]
ocena 1 5% [ 2 uporabnikov ]

Negativni oceni nista argumentirani zato tudi nista veljavni !

XXXL
Poznavalec
Reactions:

Odgovor Napisal/-a XXXL » 03 Jun 2008, 18:00

Pero napisal/-a: Kako bi ocenili pomoč uporabnikov na forumu 4kolesnik
ocena 5 80% [ 28 uporabnikov ]
ocena 4 11% [ 4 uporabnikov ]
ocena 3 0% [ 0 uporabnikov ]
ocena 2 2% [ 1 uporabnikov ]
ocena 1 5% [ 2 uporabnikov ]

Negativni oceni nista argumentirani zato tudi nista veljavni !
Malo sumim, da je glavna na forumu 4kolesnik naša vlada, bivša ali sedanja, saj je vseeno... :lol:

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 03 Jun 2008, 18:01

Čestitam kolektivu foruma 4kolesnik za odlično anketo, zelo pohvalno in uspešno - le tako naprej.

Kar se pa tiče našega foruma bomo pa VEDNO in povsod kot prvo zahtevali slovnični minimum in kulturno vedenje, izkušenost pride pa žal samo z leti.
Če komu pravila niso po volji, lahko mirne duše samo prebira forum. Tudi meni so onemogočili komplet kave in cigareta v lokalu. Tak je pač sistem :!:

Druga stvar: Na forum se prijavlja večno več mladih, ki iščejo in postavljajo vedno ista začetniška vprašanja, niso pa pripravljani uporabiti iskalnika, niso pripravljeni pisati razumljivo, so gluhi na opozorila ostalih članov, polni sami sebe, predvsem pa najbolj najedajoča zadeva: blefiranje, neznanje in neargumentiranje pri svojih izjavah. Najbolj pa obvladajo tipkovnico in skrivalnice. Tudi taki na tem forumu nimajo kaj početi :!:

Kdor išče nasvet in je vsaj primerno sufisticiran ga bo vedno našel ali pa dobil. Preveč truda je vloženega, da bi se vse skupaj uničilo. Žal pa sta red in disciplina zelo nehvaležna pojava in verjamem da tiste, ki temu niso kos - moti.

Večina takih uporabnikov pozna zgolj svoje pravice, nihče se pa ne vpraša po dolžnostih.

Forum je kvalitetno in pravilno zastavljen, marsikomu je že pomagal v svet štirikolesnikov, tako z nasveti in ponudbo kot z druženjem.

Napel bom vse moči da bo kot tak tudi ostal.

Honda Hornet 900

kitajc
ATV fotograf
Reactions:

Odgovor Napisal/-a kitajc » 03 Jun 2008, 18:33

Jure napisal/-a: marsikomu je že pomagal v svet štirikolesnikov
Razen, če se niso že v štartu narobe odločili za alternativo japoncem in amerikancem.

Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 03 Jun 2008, 19:15

Tako kot jaz :D .Sploh je pa Jure kriv za mojo "zmotno" odločitev ker je na forumu prelepo pisal o cofkotu :twisted: .

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 03 Jun 2008, 20:31

kitajc napisal/-a:
Jure napisal/-a: marsikomu je že pomagal v svet štirikolesnikov
Razen, če se niso že v štartu narobe odločili za alternativo japoncem in amerikancem.
Drži kot pribito.

Honda Hornet 900

Uporabniški avatar
rudi12
Duvator pripravnik
Reactions:
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a rudi12 » 03 Jun 2008, 20:59

IIIIIIIIIII!!!!! :evil:
Zopet čez kitajce nekaj.Ne tega pa nebom več toleriral!!! :twisted:
Civava a bova midva svoj forum nardila o CF in Linhai mašinah? :D :twisted:

4x4 norc!!!)Slika
Slika

Uporabniški avatar
edy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a edy » 03 Jun 2008, 21:11

Res se vam da :(

Lepo prosim, dajte se že enkrat umiriti in vsaj poskusite zakopati bojno sekiro, saj nismo otroci, ali pač nekateri ne morete odrasti ???

Če pa bi se kdo rad osebno pomenil z menoj, naj me kontaktira po ZS, mu bom z veseljem dal gsm številko, pa bova ob pivu prediskutirala !!!!!

@jaka... tebe pa še enkrat naprošam, da ne zganjaš kurjave... tudi uporabniki na forumu 4kolesnik se trudimo prikazati atv-je v pravi-dejanski luči in identificirati "nateg d.o.o." prodajalce in nam pri tem tudi vi lahko pomagate ali pa ne... odličitev je vaša !

Lep pozdrav, pa brez zamere !

Admin foruma 4kolesnik

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 03 Jun 2008, 22:37

Težko je biti Admin nekega foruma, kaj ne da Edy, posebej težko pa je biti objektiven !!!

Uporabniški avatar
edy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a edy » 03 Jun 2008, 22:44

jaka napisal/-a:Težko je biti Admin nekega foruma, kaj ne da Edy, posebej težko pa je biti objektiven !!!
Se strinjam !

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:

Odgovor Napisal/-a jaka » 03 Jun 2008, 23:36

No, potem pa je res že zadnji čas, da se dobimo :drinkers: ali pa na kakšnem srečanju :beer:

Uporabniški avatar
edy
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a edy » 04 Jun 2008, 03:01

jaka napisal/-a:No, potem pa je res že zadnji čas, da se dobimo :drinkers: ali pa na kakšnem srečanju :beer:
Se še 1x strinjam ! Se bomo vsaj spoznali, kakšno spili in rekli ! :D

Odgovori