Tezave z BASHAN 200ATV
Glede na to kar si napisal je problem 100% v dotoku goriva in če ti lepo teče gorivo do filtra, potem je težava od filtra naprej, poskusi zamenjat filter goriva, če pa to ne reši problema, potem pa idi iskat problema v uplinjaču.
Če si pa že nad njim obupal, pa mi ga pripelji in ga pogledava skupaj.
PS: sem iz okolice Ljutomera.
LP! Sašo
Če si pa že nad njim obupal, pa mi ga pripelji in ga pogledava skupaj.
PS: sem iz okolice Ljutomera.
LP! Sašo
-
maticzippo
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Motor
Lp...meni pa zajebava Uplinjač saj na motorju curi bennzin tam ko je tadolgi črni šlavfek...vprašam vas ali mora biti prikloplen...kdo bi rad sliko mu jo pošlem preko maila...
Moj mail
kristjan_07@hotmail.com
Moj mail
kristjan_07@hotmail.com
Motor
Lp...meni pa zajebava Uplinjač saj na motorju curi bennzin tam ko je tadolgi črni šlavfek...vprašam vas ali mora biti prikloplen...kdo bi rad sliko mu jo pošlem preko maila...
Moj mail
kristjan_07@hotmail.com
Moj mail
kristjan_07@hotmail.com
Ej a maš mogoče ti email da ti pošlem sliko....da boš vidurudi12 napisal/-a:Plovec ti zapira "dizo"pri vhodu v uplinjač.Očisti jo in prekontroliraj,če dobro zapira.Poigraj se z plovcen (nastavitvami),da nebo preveč spuščal bencina v šalčko (zato tudi lahko preliva).Kako to narediš imaš že opisano na forumu. (funkcija "išči" pride prav)
- rudi12
- Duvator pripravnik
- Reactions:
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
http://www.mojvideo.com/uporabnik/rudi1 ... 389/183389
Točno to je,kot sem ti že napisal.Preliva in odvečni bencin teče ven.
Točno to je,kot sem ti že napisal.Preliva in odvečni bencin teče ven.
4x4 norc!!!)

tEŽAVE S ATV200
Lp...Ali je možno ...da ko sm na porivaje užigal motor...da mi se mi je zamaknila elektrika...Je to možno...Če je kaj naj naredim
Re: tEŽAVE S ATV200
To ni možno .. ko ti užgeš motor z potiskom ustvariš takt..usak takt pa ima svojo nalogo...da odda gorivo in nato iskra.. Kaj pa ko avto užgeš na potisk ( rečmo une stare na bencinkriko07 napisal/-a:Lp...Ali je možno ...da ko sm na porivaje užigal motor...da mi se mi je zamaknila elektrika...Je to možno...Če je kaj naj naredim