KUPUJEM4-KOLESNIK. MI KDO ZNA KAJ DOBREGA PRIPOROČIT!!!!!!!!

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
Uporabniški avatar
Civava
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Škofa Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Civava » 20 Jan 2009, 23:19

luka110 napisal/-a:A mi zna kdo kj predlagat (okvirna cena 1500 €)
Za ta dnar si kup bicikl boš imel mirne živce pa še bolj zdrav boš če se boš kaj vozil z njim.

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: odgovor

Odgovor Napisal/-a jaka » 21 Jan 2009, 00:12

leteci napisal/-a:Kar se tice drugih ˝visoko letecih˝ na forumu, mislim, da smo zaceli vsi enako ali pa podobno kot ti ..:
In zakaj nekomu svetovati in priporočati kitajca ??????, ko lastne izkušnje govorijo v prid malce bolj ATV-jem podobne ATV-je. ( Aja, sem pozabil tisto o crknjeni kravi !!!!)

Uporabniški avatar
Skip
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Borovnica

Odgovor Napisal/-a Skip » 21 Jan 2009, 01:20

XXXL napisal/-a:
luka110 napisal/-a:A mi zna kdo kj predlagat (okvirna cena 1500 €)
400kg teh:
Slika
tole bi bilo pa zihr zihr najdlje pri hiši!! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Skip
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Borovnica

Odgovor Napisal/-a Skip » 21 Jan 2009, 01:52

http://www.avto.net/2004/tovorna/oglas.asp?id=1999277

evo,pa še malo ti :eur ti ostane!! :twisted: :twisted:
s tem se boš peljal kot lord!! :o :o

Uporabniški avatar
Jure
Moderator
Reactions:
Kraj: Škofja Loka
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure » 21 Jan 2009, 22:49

Ojej, spet sem zamudil svojo temo. Bil sem na sejmu v Hannovru, pa bi mogoče kar iz tega podal eno primerjavo že N-tič.
Sem bolj v parketnih vodah in sem si poleg naših parketov ogledoval tudi parkete ostalih proizvajalcev, v slengu Honde,Aldy-a,Can-ama,Yamahe.....
Na tem sejmu pa so čudežno prisotni tudi kitajci. Neko združenje jim omogoči prihod in skupen prostor, ki pa jih čudežno dislocira od ostalih. Ponavadi in tudi letos ni bilo nič drugače, jim v 50% ne pustijo razstavljati, ker ne dosegajo niti standardov, niti minimuma prodaje, nekateri nimajo niti registriranih podjetij in jih preprosto zmečejo ven. Kljub selekciji ostanejo tudi taki, ki se razprostirajo na 6m2, s seboj imajo 4 deske prilepljene na steno, plastičen stol in potovalno torbo iz leta 1958. In še bi lahko našteval, ker slikat si niti nisem upal, ker na vsakem vogalu prežijo z na roke napisano vizitko in 16 urnim teženjem.
Ko vidiš tako sliko, tako prezentacijo in tak nivo verjetno malo podvomiš tudi o sami kvaliteti izdelkov - tako nekako je tudi v svetu štirikolesnikov, oni prodajajo vse kar leze in gre, brez papirjev, brez standardov, brez norm, brez toleranc - ampak vse izgleda bolj ali manj tako kot les ali pa je približno podobno parketu, ali pa štirikolesniku - kakor želite.

In po teh dejstvih, pa si lahko ta forum in nas predstavljate kot skupek "boljših dobaviteljev", ki bomo vsekakor ali prodajali ali zagovarjali stvari, ki so če ne drugega, vsaj narejene po nekem načrtu..........in.........
Vedno pa se najde nek "jedu", ki bo še vedno težil z vprašanji : Zakaj pa jaz nebi raje kupil kitajskih zadev z bolj ali manj znanimi argumenti - jih ne bom našteval ker jih je preveč na forumu.

Podobno kot bi jaz svojega dobavitelja prepričeval da naj ali spusti ceno, ali pa bom kupil pri kitajcih :twisted:

Približno tako to zgleda :roll:

PS: Jaka - jaz pa že imam takega, kot si ga objavil v linku, pred parimi dnevi pa sem dobil tudi Tehnics K9 različico ;) Dela kot namazan :twisted:

http://www.r-parketi.si

Honda Hornet 900
SMC RAM 520 Racing Edition - in loving memory
KawaKit ZzK 49 (byboat edition)

alfa156
Začetnik
Reactions:

kazni

Odgovor Napisal/-a alfa156 » 26 Jan 2009, 21:00

lep pozdrav vsem vem da to vprašanje ne sodi k tej temi pa vseeno naj bo zadnje čase imajo naš modri dirkači policaji veliko kaj proti naš vožnji po gozdnih cestah vlakah in podobno ali mogoče kdo ve kakšne so kazni v primeru da me dobijo če me dobijo ker sem slišal po poročilih da so že zasegli nekaj motornih sank ki pa v primerjavi niso registrirane zasežene pa so bile na gozdnih poteh

Uporabniški avatar
jaka
Mojster
Reactions:
Kraj: Ljubljana - Brezovica

Re: kazni

Odgovor Napisal/-a jaka » 26 Jan 2009, 21:06

alfa156 napisal/-a:lep pozdrav vsem vem da to vprašanje ne sodi k tej temi
Uporabi iskalnik in našel boš teme, kjer je na tvoje vprašanje že kar nekaj odgovorov.

Uporabniški avatar
row
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: na polju
Kontakt:

re

Odgovor Napisal/-a row » 01 Feb 2009, 12:24

Glej Jam, saj ti verjamemo. Nihče ti ne oporeka tvoje ponudbe. Leteči je lepo razložil svoje videnje tvojega motorja in verjemi, nič slabega ni storil. Le Luki je želel pomagati pri nakupu. Verjemi, da znanje nekoga drugega, ki je že ustvaril nekaj kilometrine na svojem ,pri nakupu nečesa nepoznanega lahko še kako koristi. Mu je pa svetoval zelo korektno in v redu, saj je res najbolje kupiti nekaj v tem stilu, da sploh spoznaš to vrsto vožnje in motorjev.

Lp,

Odgovori