no moje izkušnje z njim... hja... kar pester seznam jih je!!!
Na prvi pogled sem dobil kar sem si želel: atv za na cesto!!!!
če pa gledamo iz druge strani... pa cel kup napak!!!
1. Po nekaj prevoženih km, je bilo več kot jasno da treba k vulkanizerju!! Zakaj? ker gume sploh niso dobro sedele na felgah jih je kar precej treslo! ok minimalni strošek!!!
2. Ročna zavora je bila za okras, malo brskanja po garaži da sem našel pametno fedro, pa 15 min časa in stvar je porihtana.
3. napenjanje verige ki je udarjala v zadnjo vilco, mazanje zobnikov/verige! (bilo suho kot poper)
4. po 20 km menjal olje + hladilno tekočino (stvar vzdrževanja ne okvare)
5. po vožnjo do bližnje trgovine sem ugotovil da sem izgubil m8 vijak ki povezuje motor z ogrodjem
6. ojačal spojler, ki je med vožnjo nihal kot ptičja krila, podložil gumo pod luč in tablico, ker je zadeva kar precej ropotala.
7. po dobrih 150 km mi je razneslo akumulator ( strošek 36€)
Toliko o grajah in delu do zdaj! sicer sem pa kar zadovoljen z tem da motor lepo teče, atv je zadovoljivo obvladljiv na cesti. Prek dovolj močan za moje potrebe, končna hitrost je nekje 95 km/h (po števcu na atv-ju, merili še nismo). Po terenu se ga ne da vozit, že zaradi cestnega profila gum (235 30 12 ) in zato ker je kar precenj nizek
Sicer pa nameravam menjat zadnji zobnik z manjšim, ker zadeva dovolj potegne za moje potrebe, vendar me moti da v 4 brzini že kar precej ''brni'' če želim peljati malo hitreje! original zobnik pa je 32 al 31 tu nekje
Velja pa da moraš za te kitajske atv-je imet voljo do šraufanja!! (kolko dnarja tolko muske)
bi dal slike pa morem ugotovit kako!! KAki nasvet???