ventilator na bashanu

V tej rubriki hvalite, grajajte, diskutirajte,... vse v zvezi s poceni kitajskimi štirikolesniki.
Odgovori
smukc
Začetnik
Reactions:

ventilator na bashanu

Odgovor Napisal/-a smukc » 20 Nov 2011, 20:16

Pozdravljeni

Na mojem bashanu ni bilo ventilatorja ko sem ga kupil,sedaj sem namontiral računalniški ventilator in ne vem kam ga priklopit,tam v bližini je samo en konektor z rdečo in zeleno žico vendar ne vem če je to to,ko sem ga priklopil na ta konektor ni deloval vendar sem si mislil da gre preko termo stikala vendar ga ne najdem kje bi bil.Zanima me ali se ventilator skozi vrti ali gre preko termo stikala in kje se nahaja.Hvala za pomoč

LP

slokitajc
Začetnik
Reactions:

Re: ventilator na bashanu

Odgovor Napisal/-a slokitajc » 26 Nov 2011, 16:42

Če maš termostikalo ga maš na levi strani hladijnika spodi,navadno bashan nima termostikala.Ventilator leti direkt ,vendar samo pri obratovanju mašine,če daš samo kontakt se nebo vklopo,pa računalniški vent. je prešvoh,reskire 20 :eur pa kupi orginalnega,čeprav nebo mogoče dolgo!Lp renato

smukc
Začetnik
Reactions:

Odgovor Napisal/-a smukc » 27 Nov 2011, 17:07

slokitajc napisal/-a:Ventilator leti direkt ,vendar samo pri obratovanju mašine,če daš samo kontakt se nebo vklopo
res je,hvala

Uporabniški avatar
freshslo
Obiskovalec
Reactions:
Kraj: Menges
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a freshslo » 05 Dec 2011, 23:59

Racunalniski ?! Mislis od ATX napajalnika 9x9cm ? To je skoraj enako nic :roll: Ventilator mora priti skoraj cez vsa rebra na hladilniku, da je efekt in tudi malce vec obratov mora imeti kot racunalniski, ki so omejeni na 2300 ali 3.400rpm.
smukc napisal/-a:Pozdravljeni

Na mojem bashanu ni bilo ventilatorja ko sem ga kupil,sedaj sem namontiral računalniški ventilator in ne vem kam ga priklopit,tam v bližini je samo en konektor z rdečo in zeleno žico vendar ne vem če je to to,ko sem ga priklopil na ta konektor ni deloval vendar sem si mislil da gre preko termo stikala vendar ga ne najdem kje bi bil.Zanima me ali se ventilator skozi vrti ali gre preko termo stikala in kje se nahaja.Hvala za pomoč

LP

-CanAm Outlander 1000 XT
-CanAm Renegade 1000 XC ///Airdam CVTech & STM
-Suzuki Intruder M1800R
-Kawasaki Ultra 300X

Odgovori