jaka napisal/-a:
ja;mimute nam tečejo...ta se pa verjetno obrača v grobu ko vidi kaj so naredili lopovi iz nekdaj spoštovanja vredne SFRJ.
lp tdk
jaka napisal/-a:
Se popolnoma strinjam.BIF napisal/-a:Dokler ne pridemo do 4 min. se ne bo zgodilo NIČ!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=MhTflHfPhgc
[/quote]Gledano eno plat medalje je vse res;druga plat medalje pa...pa bom napisal samo to: Sem med drugim tudi v svetu staršev in svetu zavoda OŠ; in ko tam slišim pa vidim poštene,delovne...in obenem zaskrbljene starše ki imajo težave s plačevanjem malice svojim otrokom;da o končnem izletu ne govorim me kar zmrazi.Ljudje ki delajo si trgajo od svojih ust da imajo njihovi otroci vsaj malico v šoli......
Maš prav, vsekakor zelo žalostno, kajti ti ljudje pa res niso nič krivi direktno, če pa pogledamo so pa prav ti, brezglavi narod, ves čas za tistega direktorja-režim, ki je spravil firmo-državo v propad. seveda vsega so krivi volilci, brezglave ovce, ki so resnično bogi in ki vedno najbolj nastradajo. Naj te nekaj vprašam, ja kaj mislite, da Romun si pa zasluži oz. je pa sam kriv da je tak bogi? kje pa piše da Slovenija ne sme postat romunija?![]()
ja,to je slovenska realnost,tudi to je slovenska demokracija,tudi to so posledice početja tistih ki so veselo nesli sliko tov. Tita na smetišče....
Kaj ti jo imaš v sobi nad posteljo?![]()
![]()
in edino kar je v enem letu vladavine naredil je to,da je sprl in razdelil narod na leve in desne,in nazaj v sedanjost...danes nekdo pravi da je s senenimi balami zaslužil 150k,drugi je zatajil in ni prijavil za 2,4mio
premoženja....največji barabin se pa spreneveda,gradi kliniko v Avstraliji,ne ve pojasnit odkod mu 210k
dodatka na računih,ne hodi na sodišče,pobasal je denar od prodaje orožja na jug( EX SFRJ),pokasiral provizijo od nakupa Patrij....
Ta je pa tak v odstopu, ker se pripravlja, da gre na hladno na Povšetovo,a še ne veš?
TDK:Ja kaj prej niste bili levi in desni, me samo zanima, ... aja pardon bili ste samo levi-na oblasti
na javni sektor in ostale zaposlene,da je udaril po žepu delaven in skromen narod.Sam se pa skriva po LJ gostilnah z Bavčarjem in Krkovičem....evo sem se razpisal....in narod bo šel še bolj na ulice....
TDK: to pa nimaš čist prov, seveda to najbol občutijo skromni, vendar mi povej če to ni večji udarec po žepu za tistega, kateri njegov stari ate je bil kao vojak-borec, pa to itak ni bil-pa ta isti vnuk, ki je danes star45let, še sedaj po njem dobiva borčevsko penzijo?? no tem je med drugim vzel veliko. dej mi pa ti povej za enega navadnega delavca, ki mu je kdo več vzel kot temu. drugi primer. Penzjo je znižo. ja kaj misliš da je tist iz rudnika delo 3krat bol delu ko en navadn delavc, da je dobu1500eur un pa 500penzije?mogoče lah ma 200e več.
ker ima to pravico in ker je narodu tega DOVOLJ!!!
TDK:aha, pravico ima. Katero ima pa dolžnost?
lp tdk
p.s.aha že 4 dni nisem zakurblal apača...je v garaži,mraza ni....ga pa grem sedaj.
js ga že 4tedne nism, grem zdej probat če pali
BoskoBRP napisal/-a: Nemško bi govorili in veliko boljše bi nam bilo!!! T

Ne znaš niti po slovensko pisati, pa bi nemško govorilBoskoBRP napisal/-a:Ha ha
Ja res smo sami sebe spoštovali. ampak samo to.
Veliko boljše bi blo da bi bila tukaj avstrija in ne slovenija. razlika? Nemško bi govorili in veliko boljše bi nam bilo!!! Tak da včasih so tudi kej zajebali.
lp
Hehehehe, zdaj, ko dokazuješ, da si nepismen je lahko zate tudi petak petstotakBoskoBRP napisal/-a:[Ni problema pohorc, dons je važn de znaš ojre štet pa da po posluhu takoj veš da gre za petstotaka...
Ne znaš niti po slovensko pisati, pa bi nemško govorilBoskoBRP napisal/-a:
Gremo raje furat...BoskoBRP napisal/-a: Veliko boljše bi blo da bi bila tukaj avstrija in ne slovenija. razlika? Nemško bi govorili in veliko boljše bi nam bilo!!! Tak da včasih so tudi kej zajebali.
lp