Nissan Terrano letnik 1990-PROBLEM
niva je jajc ko kitajc pa še kuri ko v8...
Glede patrola,sm ga mel pa sm nanj dal 6000jurjev eur (obnova glave ,štrihanje,višje podvozje,jeklena platišča,hude gume,notranjost iz Al,pa še bi lahk našteval ...v glavnem vozil me je po terenu,na šiht,na dopust,vsakodnevno 6let....pa se ne spomnem da bi me pustil na cedilu (razen v 1.5 m vode in dreka kjer pa nive sploh vn nebi vidu
).
Eni pač znajo iz bashana raptorco naredit
,jaz ne zato raj kej boljšga kupim
pa manj šraufam pa več vozim...
vsakmu svoje
pa LP
Glede patrola,sm ga mel pa sm nanj dal 6000jurjev eur (obnova glave ,štrihanje,višje podvozje,jeklena platišča,hude gume,notranjost iz Al,pa še bi lahk našteval ...v glavnem vozil me je po terenu,na šiht,na dopust,vsakodnevno 6let....pa se ne spomnem da bi me pustil na cedilu (razen v 1.5 m vode in dreka kjer pa nive sploh vn nebi vidu
Eni pač znajo iz bashana raptorco naredit
vsakmu svoje
pa LP
Raptor YFM 350R-prodan
YFZ 450
YFZ 450
http://www.youtube.com/watch?v=l4kWYvH0_oYwarrior napisal/-a:...(razen v 1.5 m vode in dreka kjer pa nive sploh vn nebi vidu).
...
Kakor jo uštimaš. Da se vse.
Težava z diagonalnim vrtenjem koles zaradi samo sredinskega diff-a se pa rešuje z deljeno ročno zavoro.
In ravno v tem je čar NIve, da greš lahko z njo povsod, kjer je šel običajen traktor, kar se vsak velik in moderen terenc enostavno zakajla.
1.7 meni ni pretirano pila. Kot vsak terenc. Na terenu pa itak štejejo le delovne ure in ne prevoženi kilometri.