Evo Eharly-ja, najbolj nasmejan ko je lok dokončan
hobiji
-
marolt 4x4
- Začetnik
- Reactions:
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
WARIOR, TE VZAMEM LETOS POZIMI ZRAVEN:warrior napisal/-a:no men je tud najbolj zvesta ljubica kitara,pol je pa že kr raptorca
,pa snowboard
,pa kako plezanje včasih,pa offroad z terencem
,kako taborenje,včasih sm tud s padalom letal pa skejtal,rad kam pičim po svetu....u glavnem ,aja žuram pa tud rad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pol pa na žalost
sam da je fajn hehehe
pa LP
OlllllO
Evo sem uspel narest galerijo nekaj lokov od Charliya o katerih je bilo med drugim govora...

Galerija na...
http://www.mad-hovercraft.si/charly/closeups/index.html
Galerija na...
http://www.mad-hovercraft.si/charly/closeups/index.html
Motocross (jaz Honda CR 250, 6 letni sinko KTM SX50), malo modelarstvo (imam en star nitro avtomobilček), malo pedenanje avtomobilov (moj stari Tipo 16V), no sedaj pač tale Kitajček od ATV-ja (bolj za ''igračo, sem mu že dal ime, Tomo Vinkovič
), nedavno sem imel tudi Hondo CB, aja pa še s sinom se občasno na Raceland hodiva vozit z minimotom (imam kopijo, kitajsko seveda
, Blate, ki gre za sina čisto preveč, zame pa glih prav), pa še bi se kaj našlo, ampak za vse (še s tem kar imam so težave) žal ni časa in denarja.
P.S.: Malce off topic, ne zdi se mi prav, ko so pristojni kar zaklenili temo nekomu, ki sprašuje, koliko mora biti velik za cross 85 motor. Potem je rubrika ''Ostala terenska vozila'' brez veze. Sicer pa se zavedam, da jaz o tem ne smem soditi, sem pa pač izrazil svoje mnenje.
lp Miha
P.S.: Malce off topic, ne zdi se mi prav, ko so pristojni kar zaklenili temo nekomu, ki sprašuje, koliko mora biti velik za cross 85 motor. Potem je rubrika ''Ostala terenska vozila'' brez veze. Sicer pa se zavedam, da jaz o tem ne smem soditi, sem pa pač izrazil svoje mnenje.
lp Miha

,kako taborenje,včasih sm tud s padalom letal pa skejtal,rad kam pičim po svetu....u glavnem ,aja žuram pa tud rad