cf vitla problem
cf vitla problem
ima gdo kakšnje izkušnje glede vitel ker sem naredu doktorat namreč na notranji strani je zobnik vlit z vitlo vred to je en in tukaj je problem ko je obremenjena se začne ta zobnik obrabljat ker je iz aluminija na notranji strani tegale zobnika je trojni zobnik, ki teče polovica po fiksnem polovica pa po šalčki ki pride pokrita preko komplet zobnikov.jaz sem dal naredit novi zobnik iz medenine vse skupaj vpel kot treba pasungo sem naredil 3stote plusa in zobnik ohladil na minus 40 stopinj potem pa zmontiral.sestavil in zdaj se zunanji del oz.šalčka ne suče.nekaj krat sem razdrl probal in ne gre kot zakleto.sem razmišljal o novi vitli mislim da sem videl za 139eu ampak kaj če se bo pojavla enaka napaka seveda pri obremenitvi.če ima gdo kakšnje izkušnje ga prosim za info.lp ptuj
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
Tud nov tak Warn je že po parih šlepih crknu. Se zgodi tudi najdražjim.RB ATV napisal/-a:Rešitev vitlanje brez problema je WARN 3000....Samo cena je dosti višja!!
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Človek je star atv maček in sedasnji kanarček 800 je že njegov 6 atv. Prevozil je pa z atv-ji ulalaaa. Špekuliram sicer, ampak verjetno okoli 70000 km.hurco napisal/-a:Kar dvomim, da je crknil kar tako. Lahko, da kaj preveč ekperimentiral in je preveč odvil zajlo ter jo navil kontra, pri tem dejanju vitel deluje proti lastni zavori, kar pa je uničujoče za vsak vitel.
Kolikor vem, mu je edino ta vitelj crknil. Pri drugem kratkem vleku brp-ja (novega) 800 mu je v Warnu požrlo zobnike zaradi preslabega vklopa do te mere, da je bil vitelj neuporaben. Warna so mu brezplačno zamenjali, ker je bil v garanciji in je bila ugotovljena tovarniška napaka.
Torej drži rek, da ni vse zlato, če tudi je bilo pod takim imenom kupljeno.
Npr. moj vitelj je tudi made in usa. B.p. deluje že 3 leta. Velikokrat je bil potopljen a še nikoli odprt. Stane pa manj kot pol Warna. Dve zajli sem že zj.bal zato imam sedaj sintetični štrik (priporočam).
Seveda pa lahko tud moj že jutri crkne.
LP!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Vitelj je bil originalno vgrajen na novem kanarčku kupljenim v Cjelu.
Kaj dosti Warnov verjetno ni crknilo. Se pa lahko zgodi in se tudi je.
Osebno tudi verjamem, da so Warni med kvalitetnejšimi tovrstnimi izdelki na trgu.
Da pa so nepokvarljivi (kakor mogoče kdo misli ali celo trdi) pa ni res.
LP!
Osebno tudi verjamem, da so Warni med kvalitetnejšimi tovrstnimi izdelki na trgu.
Da pa so nepokvarljivi (kakor mogoče kdo misli ali celo trdi) pa ni res.
LP!
- Gladiator
- Član kluba
- Reactions:
- Kraj: Podplat
- Kontakt:
Jaz mam že ta tretjo vitlo od ""mamumu"""
mamuta in, ko jo uzeme konec jo tudi ne povoham več.
1.Voda pride notri.
2 Zajla kakor kaktus.
3.In kar je najhuje tud sname se rad iz ležišča ta kaktus..
4. Dobro, da mam še dve da lahko dele uporabim.
To je samo moje mnenje o tem mamutu.
Kako prav Brinovc "mal dnarja mal muske"
1.Voda pride notri.
2 Zajla kakor kaktus.
4. Dobro, da mam še dve da lahko dele uporabim.
Mičo, pa jaz te nesmem ven vleč z rumenčkom .mičo napisal/-a:Jaz mam že ta tretjo vitlo od ""mamumu"""mamuta in, ko jo uzeme konec jo tudi ne povoham več.
1.Voda pride notri.
2 Zajla kakor kaktus.
4. Dobro, da mam še dve da lahko dele uporabim.![]()
can-am 800efi max xt
Speed is just a question of money. How fast you wanna go?
Speed is just a question of money. How fast you wanna go?
-
sandihab
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: Murska Sobota
- Kontakt:
Šleper je res ogromno vlačil z vitlo,cf mopeda-orginal,nas z mopedi,kot hlodovino,v klanec na drevo obesil sam moped...pa to kar dostikrat sajlo 2×menjal ampak vitla na tem mopedu pa je kar delovala.Neverjetno smo se čudili tej vitli, nekatere pa kar crkujejo.kaj pravite na to?tudi jaz nisem imel nobenega problema z vitlo,bla je pa tudi kar zdelana.
kot brinovc pravi ni vse zlato kar se sveti.
kot brinovc pravi ni vse zlato kar se sveti.
Še enkrat poudarjam in to je odgovor iz WARNa!:Vitelj je bil originalno vgrajen na novem kanarčku kupljenim v Cjelu.
The XL 3000 winch that Bombardier buys from WARN is not the same at the RT/XT series winches. They wanted a less expensive option so they buy a winch without a brake and with a plastic gear housing.
All of the RT/XT winches come with a metal gear housing and automatic brake.
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
czy napisal/-a:Hm, zanimiv bi bil tudi odgovor od Rotaxa.
Bodo pa kaj takega priznali: http://www.instablogsimages.com/images/ ... k_5965.jpg
LP!
štrom problem
zaradi kitajske kvalitete vitle sem ostal na terenu brez batrije ker mi je jo vitla izpraznila nato so sledili razni podvigi preko kablov itd.ko je uspelo zalaufat je začel trokirat števec je utripal vglavnem sem mislu tako zdaj pa smo nekaj skurili.na srečo ni tako pod sedežem kjer je akumolator je zraven še avtomat na njem pa rezervna varovalka,odklopit moraš kvadratni konektor in iz spodnje strani je varovalka ki je bila zanič.hvala bogu ker sem že razmišljal o 5 litrih bencina pa palba.lp