Kolega Bohorc...najina križanja v postih osebno jemljem kot izjemno konstruktivno debato. Ne glede na različna stališča si v tisti "skupini" forumašev katerih poste vedno z zanimanjem preberem in ne glede na različna mnenja respektiram tvoje argumente.
Toda temu forum tudi je namenjen (vsaj po moje)...konstruktivni debati in izmenjavi mnenj, predvsem pa se mi zdi, da se vsi kaj naučimo ali izvemo kaj novega in zanimivega!
Ne glede na različna mnenja pa si priznajmo, da smo si v eni točki zelo podobni...vsi imamo radi atv-je ne glede na starost, znamko, spol ali raso...in to šteje.
In eno majhno korekturo imam...BRP ni stroj, ki se nikoli ne pokvari...tudi sam v to ne verjamem, čeprav (trkam na les) nimam slabe izkušnje do sedaj. Seveda se pokvari, kajti stroja, ki bi šel čez skozi vse kar peljemo naše konjičke brez kakršnih koli težav tisoče in tisoče kilometrov preprosto ni.
Vendar pa svoje poste vedno pišem iskreno in iz lastnih izkušenj ter doživetij in ta so do sedaj takšna kot ste jih prebrali. In ja strinjam se z vami...BRP je drag...svinjsko drag, a s tem pač moramo živeti...to je Europa. Liter bencina je pri nas 100% dražji kot v Ameriki...pa še slabše kvalitete je...a kaj hočemo! Vendar glede na to kar mi nudi (res vrhunski užitek) nikakor ni predrag in

sem si ga lahko privoščil in ga enako privoščim vsem, ki ga imajo ali ga bodo imeli! Da pa ima vsak od strojev, ki jih vozimo svoje dobre in slabe strani pa je jasno tudi meni in idealnega pač ni.
Vendar po mojih izkušnjah in merilih je BRP še največji približek idealnega.
Zamislite si pa, da imamo vsi BRP-je...živ dolgčas....naše debate bi šle v smeri, kakšna krpica je boljša za plastiko, kakšen spray-ček bi bil boljši, je boljša sintetična ali jeklena zajla na vitli bla bla bla....umrli bi od dolgčasa!
Kakorkoli kolegi...zadeve so kakršne so....za večino med nami niso najboljši časi in stroji ki jih imamo so trenutno tisto kar nam nudi veselje in užitek v tej sivini dnevnih problemov. Zato jih čuvajmo, skrbimo za njih po najboljših močeh in naj nam karseda brez težav služijo!
Leto, ki smo komaj začeli se nič kaj perspektivno ne začenja, a iskreno upam in verjamem, da bodo priložnosti, ko se srečamo, kakšno

in se skupaj popeljemo z nasmeškom od ušesa do ušesa...ne glede na starost, znamko motorja in prepričanje!