Napake na X8
Re: Napake na X8
No, včeraj dobil klic. X8 je popravljen. Ležaji in gred menjana. Prav tako oljna pumpa. Čakali so en del, ki ni bil na zalogi. Zdaj pa odločitev ali obdržati ali zamenjati. Bolj se nagibam k zamenjavi. TGB 1000 mi še najbolj diši.
- sircelj84
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Ilirska Bistrica
- Kraj: Ilirska Bistrica
- Kontakt:
Bo to popravilo in deli šlo pod garancijo,al bo treba kej stroškov krit iz lastnega žepa?
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: http://goeasttour.com/
- Kontakt:
Brez zamere...ampak tvoja zgodba je nadvse podobna tej.bavton napisal/-a:No, včeraj dobil klic. X8 je popravljen. Ležaji in gred menjana. Prav tako oljna pumpa. Čakali so en del, ki ni bil na zalogi. Zdaj pa odločitev ali obdržati ali zamenjati. Bolj se nagibam k zamenjavi. TGB 1000 mi še najbolj diši.
Recimo, da za varovanje svoje hiše najameš cigana. Seveda te izda in ti oropa hišo. Zdaj si izgubil zaupanje v cigane in razmišljaš, da bi za varovanje raje najel roma?....WTF...????
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: brežice
- Kontakt:
BIF napisal/-a:Brez zamere...ampak tvoja zgodba je nadvse podobna tej.bavton napisal/-a:No, včeraj dobil klic. X8 je popravljen. Ležaji in gred menjana. Prav tako oljna pumpa. Čakali so en del, ki ni bil na zalogi. Zdaj pa odločitev ali obdržati ali zamenjati. Bolj se nagibam k zamenjavi. TGB 1000 mi še najbolj diši.
Recimo, da za varovanje svoje hiše najameš cigana. Seveda te izda in ti oropa hišo. Zdaj si izgubil zaupanje v cigane in razmišljaš, da bi za varovanje raje najel roma?....WTF...????

Itak, kaj ne vidiš da samo le teh lastniki pišejo o napakah. AC, CAN AM, POLARIS,... sicer so malenkost dražji (ne dobiš pufa), lastniki se sam vozijo. Še menjava pride na xx ur, kot pri VAG grupi, na 100 tavžent, gre pa do miljona BP.
Sarkazem
Samo vozim atv-je, ne šraufam.
Sarkazem
Samo vozim atv-je, ne šraufam.
Stari ljudje so rekli, da je mir v hiši, če je moški zdrav in ima ženska veliko dela.
- frm
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj:: Šmarje Sap
- Kraj: Šmarje-Sap
Ne vem,kdo šinfa CF,TGB,IN OSTALO,,jas sem načela,vzemi kolikor si zmožen,ostalo je pa ze vse napisano,šinfa defenitivno nobeden,so pa lahko kake možne predčasne posledice,ki starejši uporabniki foruma na vsako tako temo samo se pogrevajo eno in isto,ki je že vse zapisano,pika
2012 Yamaha Raptor 700R
Hvala.
Ker vedno na vsak problem in vsako vprasanje glede teh nižje cenovnih in novih znamk dobiš občutek-bejž vstran.
Tudi sam počasi razmišljam o novem atvju,in sem tudi gledal te cf,odes,tgb,ampak ko začneš prebirati mnenja....si mislim..ja cigan sedaj pa rom. Zato sem napisal če so res tako slabi.
Hvala,lp
Ker vedno na vsak problem in vsako vprasanje glede teh nižje cenovnih in novih znamk dobiš občutek-bejž vstran.
Tudi sam počasi razmišljam o novem atvju,in sem tudi gledal te cf,odes,tgb,ampak ko začneš prebirati mnenja....si mislim..ja cigan sedaj pa rom. Zato sem napisal če so res tako slabi.
Hvala,lp
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ja res so tako slabi. Ampak to ugotoviš šele, ko voziš kaj dobrega. Ker sem vozil oba....slabega in dobrega, stojim za tem.zinko napisal/-a:Hvala.
Hvala,lp
Dokler pa dobrega ne voziš je tudi slab dober....zato se te razprave nikoli ne končajo.
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Bom napisal kako vidim stvari jaz... Vsakdo kupi oz. bi rad kupil čimveč za malo denarja, da bo močan, da bo dovolj velik(večji in močnejši od sosedovegazinko napisal/-a:Pa kaj so res tako za en K**** tile atvji? Cf,odes,tgb? Da se jih tako šinfa?

Pošravfat in vzdrževat ni problem.
Bolj me že celi dan boli glava od gledanja,kaj bi kupit.
Po eni strani nov tgb 600,rabljeno raptorco 700,najbolj se mi pa dopade renegade 800,ampak rabljenih sploh ni na avto.net
Iščem nekje do 7000e
Vozil se bom:malo cestna vožnja,malo makedam..občasno kakšna gozdna pot.
Sedaj pa že smetim temo
Bolj me že celi dan boli glava od gledanja,kaj bi kupit.

Po eni strani nov tgb 600,rabljeno raptorco 700,najbolj se mi pa dopade renegade 800,ampak rabljenih sploh ni na avto.net
Iščem nekje do 7000e
Vozil se bom:malo cestna vožnja,malo makedam..občasno kakšna gozdna pot.

Sedaj pa že smetim temo

Potem kupi raptorco ce jo najdes ker usi 4x4 bodo trpeli po asvaltu 
Poslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk

Poslano z mojega FRD-L09 z uporabo Tapatalk
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Po eni strani nov tgb 600,rabljeno raptorco 700,najbolj se mi pa dopade renegade 800
Uporabnik Sircelj je prodal dobro raptorco,za dobre pare, si malo zamudil... Malo spremljaj avtonet, se bo že kaj najdlo, seveda če se ti ne mudi....tgb 600
..
, poglej pol raj can am....
Uporabnik Sircelj je prodal dobro raptorco,za dobre pare, si malo zamudil... Malo spremljaj avtonet, se bo že kaj najdlo, seveda če se ti ne mudi....tgb 600

Ja danes je meni na Polarisu na vožnji na Rabu crknilo stikalo za zavorne luči, in ker je to kao premium znamka ne vžge. Ampak z malce iznajdljivosti smo uredil in vozil do 19 ure. Vse se kvari, samo materiali so različni na kitajcih in mehiki.
No danes na Rabu je 2007 letnik z 41tisoč km samo redni servisi.catbrier napisal/-a:Kaj pa tole...
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13692300
Tudi tega bi imel.
Mi pol poveš zakaj (razlogi) zakaj ne tgb 600?
Sicer,če ne bi bil apache rlx 450 super moto tako trd,niti razmišljal ne bi o menjavi.
Tako pa, ko se zapeljem na makedam...adijo kako ruka.
Sicer pa sem od popravila zelo zadovoljen z njim,nikakršnih težav.
Tako da mi je kar težko,ker v vsakem primeru bom nekaj izgubil z menjavo-hitrost/pospeške/končna..in norenje po asfaltu
Ni tako enostavno no,ko razmišljaš bom pa menjal..potem malo gledaš avto.net,malo forume,malo govorice...in si na začetku:)
Mi pol poveš zakaj (razlogi) zakaj ne tgb 600?
Sicer,če ne bi bil apache rlx 450 super moto tako trd,niti razmišljal ne bi o menjavi.
Tako pa, ko se zapeljem na makedam...adijo kako ruka.
Sicer pa sem od popravila zelo zadovoljen z njim,nikakršnih težav.
Tako da mi je kar težko,ker v vsakem primeru bom nekaj izgubil z menjavo-hitrost/pospeške/končna..in norenje po asfaltu

Ni tako enostavno no,ko razmišljaš bom pa menjal..potem malo gledaš avto.net,malo forume,malo govorice...in si na začetku:)
- BIF
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Ne oziraj se pretirano na to kar pišemo. Izlušči kaj je zate uporabno in izberi po svojih zmožnostih in občutku. Motor boš vozil ti in ne mi.
Srečno.
Srečno.
Bom,do spomladi:)
Nekaj me še zanima,kolikor gledam avtonet,večina štirikolesnikov novih ima zraven napisano-Traktor.
Ali to pomeni da ga ne morem voziti z izpitom za avto??
Že našel,mora biti euro4.
Nekaj me še zanima,kolikor gledam avtonet,večina štirikolesnikov novih ima zraven napisano-Traktor.
Ali to pomeni da ga ne morem voziti z izpitom za avto??

Že našel,mora biti euro4.
- catbrier
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kontakt:
Druge ni, se pridružujem BIF-u......BIF napisal/-a:Ne oziraj se pretirano na to kar pišemo. Izlušči kaj je zate uporabno in izberi po svojih zmožnostih in občutku. Motor boš vozil ti in ne mi.
Srečno.