Deyan napisal/-a:Civava, čestitam za okroglo številko prevoženih km in ti želim še veliko užitkov s tvojim cofkotom.
Kdaj približno se ti je odtrgal prvi nosilec?
Hvala za dobre želje. Tudi sam upam, da bo naslednjih 10 000 km preteklo z manj problemov. Do sedaj sem cofota dodobra spoznal tako, da poznam večino njegovih muh. Pa tudi kaj pošramfati mi ni problem. Vsa stvar je narejena dokaj preprosto. Pri teh treslajih je problem predvsem pri vožnji po asfaltu kjer so brzine večje. Na terenu pa to ne igra nobene vloge. Vendar je treba upoštevati, da bo takih kombiniranih voženj v bodoče še več. Pri 2000 do 3000 kilometrih sem opazil prvi počeni nosilec. Ta se je nahajal pod posodo za filter.
Včeraj, ko sem moral še enkrat razstaviti vse, da sem lahko premeril kakšne nosilce bom lahko vgradil sem se odločil, da sploh sprednje zgornjega nosilca ne vrnem več na njegovo mesto. Glede na to, da bom v zelo kratkem času začel z predelavo je vseno ali je tam ali pa ne. Verjetno je zadnjih 5000 km odlomljen tako, da je vseno če ga še kaki teden ni tam:D. Na belavnicah se je takoj pokazala razlika in o vibracijah ni duha ne sluha. Je pa zanimivo, da se sedaj vibracije prenašajo po spodnjem delu ogrodja in se končajo na lučeh. To je verjetno tudi razlog, da luči prej pobere kajti pri teh vibracijah so žarnice precej obremenjene.
l.p.civava