Zanima me kaj je vzrok, da teško prestavljam v L brzino in N. Ročica se težko premakne v bilo katero brzino, še posebej pa se ne zatakne v L. Prebral sem da je možno da je previsok prosti tek motorja. Zanima me če mi lahko kdo prsim pojasni kaj je to in kako se to popravi? Najlepša hvala za odgovore
cf 500a prestavljanje
cf 500a prestavljanje
Pozdravljeni,
Zanima me kaj je vzrok, da teško prestavljam v L brzino in N. Ročica se težko premakne v bilo katero brzino, še posebej pa se ne zatakne v L. Prebral sem da je možno da je previsok prosti tek motorja. Zanima me če mi lahko kdo prsim pojasni kaj je to in kako se to popravi? Najlepša hvala za odgovore
Re: cf 500a prestavljanje
Zdravo tudi jaz imam cofkota 500 slab mesec in ravno s tem problemom sem se jahal pred ca 14 dnevi, še dobro da nisem kaj odrtgal, ko sem po nesreči stoje stopil na na zavoro uno nožno na desni in jo pohodil skoraj do konca gre šaltanje kot po maslu, brez tega gre samo v H v R nikakor.
bi te pa vprašal koliko imaš trdoto amortizervev naštimano in iz kje si?
Lp, G
bi te pa vprašal koliko imaš trdoto amortizervev naštimano in iz kje si?
Lp, G
Hmm danes bom probal pogledat ali je kej za namazat al se je kaj zvilo..trdoto imam nastimano na predzadni stopnji( proti najvecji zarezi). Sem iz okolice Postojne:)
Pa stisneš nožno zavorko ko prestavljaš ali ne?
tole je moje čudo, blatnik spredaj je bil razbit ker je žrebe brcnilo in moram dat dol pa pobarvat.

tole je moje čudo, blatnik spredaj je bil razbit ker je žrebe brcnilo in moram dat dol pa pobarvat.

Zadnjič spremenil cibro, dne 21 Jul 2014, 13:04, skupaj popravljeno 1 krat.
nožna zavora med prestavljanjem vedno stisnjena + prosti tek motorja (delovna temperatura) na 1200-1400 o/min.
Jaz obratomerja nimam a kolikor se spoznam na avto in izvenkrmi motor je 1200-1400 štandasa precej preveč, nekje med 900 in 1000 pomoje.
Še dobro da pri meni dela ker nimam obratomera, imajo to novejši modeli? moj je 2009.
Zanimivo, da ima več kot 1000 je to zaradi enega cilindra morda.
LP
Zanimivo, da ima več kot 1000 je to zaradi enega cilindra morda.
LP
Mislim, da kar vsi agregati motorjev in 4kolesnikov dr\ijo prosti tek 1200+...
Lahko da sem se pri katerem uštel...
Moj jih ima npr okoli 1800...
Pač tko so nagruntali inženirji v fabrikah.
Kaj se to pogovarjate o cirkularju?Drva žagate?krigl napisal/-a:Mislim, da kar vsi agregati motorjev in 4kolesnikov dr\ijo prosti tek 1200+...