Tudi sam sem imel s kendinimi (nameščene orginal) probleme ker so bile zlo čudne za vozit in sem tudi precej eksperimentiral s različnimi tlaki, na koncu pa prišel do ugotoitve, da sem jih zamenjal s Maxxisom
KYMCO KXR 250 SPORTS
Jasno da jih je pojedlo samo na sredini če so ble napihane na 0.8, medtem ko je priporočljivo tam okoli 0.3/0.4 bara.
Tudi sam sem imel s kendinimi (nameščene orginal) probleme ker so bile zlo čudne za vozit in sem tudi precej eksperimentiral s različnimi tlaki, na koncu pa prišel do ugotoitve, da sem jih zamenjal s Maxxisom
In tudi jaz imam trenutno kenda. z priporočenim tlakom so zelo dobre po terenu. po asfaltu pa jih zanaša in plavajo kot na valovih. pa tresejo kot, da bi bile jajčaste.sashek napisal/-a:Jasno da jih je pojedlo samo na sredini če so ble napihane na 0.8, medtem ko je priporočljivo tam okoli 0.3/0.4 bara.