Zanima me če kdo pozna ta 4 - kolesnik http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7169971.
Sem ga mislil it pogledat , a se je v četrtek prodal in sedaj ponovno pojavil. Kymkoti so dobri ga imajo prijatli sem me zanima omenjeni . Če recimo tip spusti še 300 € in da ni za vložit preveč . Vem kaj bi rad mel .
KYMCO 500 2006 ali ga kdo pozna
Re: KYMCO 500 2006 ali ga kdo pozna
Osebno tega ne poznam, vendar imam sam 250-ko že par let in dela ko singerica. Redni servisi in mazanje pa dela v nulo. Sem zadovoljen z njim 

Ja vem da so kymcoti dobri stroji in vzdržljivi sem me zanima prav ta , če kdo kaj ve o njem???
Včasih je sneta sekira , včasih pa taporišče?!
"a se je v četrtek prodal in sedaj ponovno pojavil." kako to, isti prodajalec ali drugi?
No danes sem šev pogletat tega pa mi je žav!!
Uničen je, zadnjih diskov ni več, zadaj nihajna roka je pokjena ( zavarjena) Mansetna strgana, ležaji fuč, vleče ga, Lastnik nekaj prekriva z papirji... Čuden je. izogibaje se ga!!!
Uničen je, zadnjih diskov ni več, zadaj nihajna roka je pokjena ( zavarjena) Mansetna strgana, ležaji fuč, vleče ga, Lastnik nekaj prekriva z papirji... Čuden je. izogibaje se ga!!!
Hvala za odgovor. Jst se ga nisem upal niti it pogledat . Šel sem jih par že gledat , a sem močno razočaran .
Včasih je sneta sekira , včasih pa taporišče?!