kymco napake?
kymco napake?
Pozdrav!
Vprašanje je bolj splošne narave in sicer se zanimam za nakup MXU 300, pa me zanima ali so kakšne serijske napake, mogoče kakšne slabosti kymcota?
Po forumu nisem zasledil, da bi kymcota kaj preveč grajali, pa tudi servisna mreža oz. možnosti za rezervne dele v SLO so kar ugodni.
Kakšne pripombe?
Hvaležen bom za vsak komentar.
Vprašanje je bolj splošne narave in sicer se zanimam za nakup MXU 300, pa me zanima ali so kakšne serijske napake, mogoče kakšne slabosti kymcota?
Po forumu nisem zasledil, da bi kymcota kaj preveč grajali, pa tudi servisna mreža oz. možnosti za rezervne dele v SLO so kar ugodni.
Kakšne pripombe?
Hvaležen bom za vsak komentar.
luksislo napisal/-a:dobim pa domov v enem tednu (naročim v sredo, pride za 7 dni)
luksislo napisal/-a:dostavijo pa tri dni po tistem, ko je bilo poslano
Kaj je zdaj prav? 1 teden al 3 dni?
WWW.COLN.SI
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
Kaj nej pa jest napišem? ....
Moped ni. Žival ni.
Ima štiri kolesa in gas na palec - se pravi, da je to to!
- brinovc
- Obiskovalec
- Reactions:
- Kraj: za devetimi gorami in desetimi vodami
- Kontakt:
hirulupi napisal/-a:Kja za ene del to naročate?
Jaz mam grizza 4 leta pa razen dveh manšet ni bil potrebe po delih. Pa še te manšete so od avta gor.
LP!
Socializem je odličen sistem, dokler ga financirajo kapitalisti.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Božo Dimnik:Oče me ni kaznoval zato, ker sem kradel, pač pa zato, ker so me pri tem dobili.
Uradni serviser v slo je Tipom, vsaj tako mi je zagotovil distributer za slovenijo EnMOTO (http://www.enmoto.at).
Tako da če si iz štajerskega konca se ti splača po dele hodit direkt v Graz (dobavljivost v 2 urah
) - je kar ugodno, pa še precej imajo na zalogi
Tako da če si iz štajerskega konca se ti splača po dele hodit direkt v Graz (dobavljivost v 2 urah
@luksislo
Tudi sam sem s Maxxerjem zadovoljen, edina zadeva ki sem jo menjal je eno Semeringovo tesnilo, redne menjave olj, jermenov in čiščenja filtrov.
Prosil bi te za link do strani oz nek drugi kontakt do te trgovine, če je res tako velika razlika, mi bo zagotovo prišel prav.luksislo napisal/-a:ampak enmoto ima jermen za 180€, jaz ga pa dobim v enem tednu za 140, kar ob dejstvu da itak imam enega doma na zalogi (pač ko crkne, naročim novega, onega na zalogi pa dam not) pomeni povprečni prihranek 80€/leto (ker imam letos že drugi jermen)
Tudi sam sem s Maxxerjem zadovoljen, edina zadeva ki sem jo menjal je eno Semeringovo tesnilo, redne menjave olj, jermenov in čiščenja filtrov.
In kako ti je ratalo, da si za poštnino dal 30 ker meni je napisalo 40 ko sem hotel nekaj malenkosti naročiti. Je odvisna od vrednosti naroćila?luksislo napisal/-a:http://www.kymco-ersatzteile.de/shop/ca ... index.html
Na http://www.racing-planet.de/ imajo tudi dele za kymcote, so mogoce malenkost drazji, ampak je poštnina dokaj normalna, tako da mislim da se bolj splaca..
@luksislo
Zahvaljujem se ti za posredovan link (trgovino sicer poznam že od prej), verndar zanimivo, vsi deli ki sem jih do sedaj potreboval za Maxxerja so na tej strani dražji od Enmota.
Bom navedel samo jermen variomata (23100-KHE7 - Antriebsriemen), katerega sem nabavljal cca. mesec dni nazaj:
Enmoto ima ceno cca 41€ + Davek, kar na koncu znese pod 50€
www.kymco-ersatzteile.de pa ceno 69€
ps.
Je pa stran res uporabna da človek dobi tak splošen občutek koliko kakšna stvar stane vsaj okvirno.
Zahvaljujem se ti za posredovan link (trgovino sicer poznam že od prej), verndar zanimivo, vsi deli ki sem jih do sedaj potreboval za Maxxerja so na tej strani dražji od Enmota.
Bom navedel samo jermen variomata (23100-KHE7 - Antriebsriemen), katerega sem nabavljal cca. mesec dni nazaj:
Enmoto ima ceno cca 41€ + Davek, kar na koncu znese pod 50€
www.kymco-ersatzteile.de pa ceno 69€
ps.
Je pa stran res uporabna da človek dobi tak splošen občutek koliko kakšna stvar stane vsaj okvirno.